BIST 9.801
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.430,58

Firari Zekeriya Öz'ün son görüntüsü ortaya çıktı! Ne olmuş öyle?..

Sabah gazetesi Ağustos 2015'te yurtdışına firar eden FETÖ savcıları Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın, darbe girişiminden önce yaptıkları görüntülü aramaların kayıtlarını ve Zekeriya Öz'ün son görüntülerini yayınladı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
ünal özer

kaç peruk tak şahsına münhasır yakışan top sakal bırak yine de saklanıp kaçamazsın elbet nuraya gelip fare gibi deliğe girecek ve orda çürüyeceksin, sen kul hakkını yedin milyonların hakkını yedin hemde, şidmi de o milyonları kuşunu ye hemi kerefsiz kel

Misafir

Keşke CHP o söylediklerini söylemeye devam etseydi, veya hiç değilse bundan sonra etse. Ama şu an ki CHP bunları milletvekili bile yapar.

Misafir

Bu konularda çok bilgiliye benziyorsun aslında biraz ip adresin araştırılsa iyi olur he ne dersin ?

Adalet

Daha dune kadar Akp ye destek verenler bu şahısın heykelini dikmek istiyolar dı. Altına zırhlı arabalar tahsis ediyorlardı. Bu kişi her operasyon yaptığında akp li milletvekilleri "Türkiye bagirsaklarini temizliyor " deniyordu. O gunler bu sahisin yaptığı kumpas operasyonlarina destek veren akp li seçmen suan vicdan muhasebesi yapıyomudur acaba? O zaman CHP liler ne söyledi de doğru çıkmadı ? CHP o zaman her ne söylediyse hepsi doğru çıktı.

Misafir

Yemek yediği tabağa çiş yapan millet acısını evladından ve maddi sıkıntı ile çekecek ve çekmeye başladı. Daha Vahimi ise Bela nın geldiğinin farkında bile değil; hâlâ Hırsızlıkları kendi Avukatlarınca itiraf edilen (Bakınız; Hakan Atilla davası) RTE nin peşinden gidiyor. Hem Dünyalarını kaybediyorlar hem de ahiretleri cok ciddi tehlikede. Binlerce masum Kadın Çoluk Çocuk hapiste,ama Siyasetci 1 adam yok. Yüzlerce askeri öğrenci müebbet aliyor, ama onları oraya gönderenler 15 sene ceza alıyor. Mehmet Dişli ne ceza aldı, Kardeşi Şaban Dişli ne yapıyor bilmiyoruz.

Hakkı S.

Zekeriya ÖZ, TSK'ya kumaş kuran AKP'nin adamıdır. Bu kişiyi kahraman ilan ederek altına son model zırhlı mercedes veren AKP genel başkanı değil miydi?

Malik

Herhangi bir haber değeri yok. Fetönün hepsi gelse nolcak dolar euro uçuyor. İşler durdu.

Misafir

TİPİNE BAK DOMUZU YİYE YİYE DOMUZ GİBİ OLMUŞ ORALARDA

Misafir

erdoğan,bahçeli,abdullah gül ve akp li malum işbirlikçileri;fetullah gülen nin elini öpmek için sırya girmişlerdi.tükçe olimpiyatlarındaki el etek öpen vidyo görüntüleri, tv lerde yayınladı.o gürüntüleri de gizli tanık mı kaydetmişti?erdoğan a bir soruverin.

Misafir

Kesinlikle katılıyorum gardaşım. Şuan doları takan yok 24 Haziran gecesini beklesin bu goy goycular az kaldı o çok sevdikleri dolarlar ellerinde patlıcak.

Misafir

Dolar almış başını gidiyor Muş gitsin kardeşim nereye gidiyorsa gitsin san ki dolar düşükken aferim hükümete doları düşürdünüz diyip gidip oy verdiniz burda doların çıkmasından dolayı san ki oy vermeyeceksin iz çoğunuz ideolojik yaklaşıyorsunuz adama iktidar olduğundan beri saldırı var gezi olaylarında 15temmuzda yeter ne bı rahat bırakın da çalışsın cumhuriyeti yürüyüşü e muhtıra ordu göreve çığlıklar bıktık sizden dolar on TL olsun Tayyip başkan olacak sizde kudurun

Misafir

Altina zırhlı araç verenleri düşünün bu davada aynı yerde planlanan ergenekon kumpasının aynısıdır.tarih tüm şerefsizlerden hesap soracak.yeterki sabredin.

ÇOK ÖNEMLİ!...

BU FETÖCÜLERİN BEYNİ YIKANMIŞ DİYECEĞİM AMA BEYİNLERİ YOK ANLAŞILAN,HALA DÖNMEYİ,DEVLETİ ELE GEÇİRMEYE NİYETLERİNİN SÖNMEDİGİNİN İŞARETLERİ VAR.TABİ ÇALINAN SORULARLA O KADAR GENİŞ KADRO KURMUŞLAR Kİ TEMİZLE TEMİZLE BİTMİYOR.BİR AN ÖNCE TEMİZLİK BİTİRİLMELİ,ÇALINAN SORULAR,GAYBUBET EV TOPLANTILARI,SINAV ÖNCESİ KAMPA ALDIKLARI YERLER VE ADAYLAR ORTAYA ÇIKARILMALIDIR.

Gerçekler

Bu zekeriye dediğiniz; yandaş yazarların heykeli dikilecek adam dediği, zamanın başbakanın bizim oğlan deyip makam arabasını tahsis ettiği, sıradan bir savcı olma rağmen zamanın iktidarının desteği ile Türk ordusuna tarihin en büyük ihanet kumpasını kuran ş.siz değil mi yahu

ss.sebo

Bunlara alman olsun abd li olsun bu gizli servisler babalarının hayrına mı yardım ediyor koruyor kolluyorlar, yoksa sözüm ona bu Müslümanları mı çok seviyorlar!!!!!!

Misafir

zekeriye öz yukari zekeriya asagi dolar aldi basini gidiyor bu miletteki gafa neyin gafasi biri bize aciklasin...

  • 1