BIST 9.668
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.421,54

Financial Times gazetesi'nden bomba Trump iddiası! Türkiye'ye...

İngiliz Financial Times gazetesi ABD ve Türkiye arasında büyük bir krize neden olan rahip Brunson olayının iç yüzünü yazdı. Meğer ABD Başkanı Trump'ın Türkiye'ye Brunson'ı bırakması için baskı uygulamasının sebebi, Kasım ayındaki Kongre ara seçimlerinde evanjelistlerin oylarını düşündüğü içinmiş.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
TÜRKİYELİ

HAZİRAN AYI KİRAZ MEVSİMİ, KÖTÜLER KAYBEDECEK İYİLER,DÜRÜSTLER KAZANACAK...AYLARDAN KASIM , YAPRAK DÖKÜMÜ ..ÖLÜM...

Farabi

Simdiiii,ne diur bir Hdis i Serif: en buyuk savas Amik Ovasinda olacak,dusman Bati dan gelecek.Acaba bati dan kim gelecek? Amma,eninde sonunda Muslumanlar bu kafirleri sopayla,degnekle Istanbul u ote kovalayacaklar.

ÖNCEKİLER NEYDİ PEKİ..

ABD NİN TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI EZELİ VE EBEDİ...TRUMP İLE BİR ALAKASI YOK..PAPAZLA DA BİR ALAKASI YOK..ABD TÜRKİYYE YE DÜŞMANLIK ETMEK İÇİN HER ZAMAN BİR BAHANE BULMUŞTUR..ABD DE BİR ASIRDIR HÜKÜMETLER DEĞİŞMİŞ..TÜRKİYEDE DE HÜKÜMETLER DEĞİŞMİŞ...ANCAK ,DÜŞMANLIKLARI HİÇ DEĞİŞMEMİŞTİR.

Misafir

Emin emmi sen savaşa gelecenmi? tornistanmı? de bakam hele

AS

BAHANE BAŞKA YERDE ARANIYOR GİBİ.. KENDİ EKONOMİMİZ İYİ DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUZ..

Emin Can

Amerika’da Türkiyesiz yapar,Türkiye’de Amerika’sız yapar..biz sadece Türkiye olarak yeni ittifak ve pazarlara açılalım,üretimi arttıralım..Amerika’nın bize 3.dünya savaşı ilan ettiği zamana kadar güç toplayalım..Doğu Batı savaşı yani 3.dünya savaşı Irak’ta başladı zaten!!!

ali naci özbulut

Ben bu teze katılmıyorum.Türkiye ile abd menfaatleri çakışıyor.Türkiye ekonomik gücü nisbetinde hep abd'ye hayır diyeçek ve demek zorunda Türkiye Cumhuriyetinin ali menfaatleri abd'den önce gelir.Bu durum dünya durdukca ve abd olduğu müddetçe böyle olaçak zihin karaşıklığına gerek yok 7'den 70'e herkes böyle bilmeli bilen bilmeyene aktarmalı.Uyumanın gereği yok.

Erol Baron

Ne yani, Evanjelistlere yaranmak için Trump Türklere kötülük yapması mı gerekiyor? Başka bir deyimle, Türkiye şamar oğlanı mı?

misafir

bizim evancelist fetö de bir zamanlar her partiyi destekledi hatta dsp yi bile rusyada ki bütün okulları Rahmetli ecevite açtırdılar sonu ne oldu,İnşallah tramp ın sonu da öyle olacak bu ülke efsunludur kim çorap örerse başına gecer..

  • 1