BIST 9.627
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.496,03

Filizleri yakmayın

Hani gönül bahçemizin açmayan çiçekleriydi

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Allaha havale ediyorum

malesef devletin bilerek yada bilmeyerek boş bıraktığı alanlar cemaat adı altında bir takım dini maske ederk cıkar gurupları doldurmaktadır.adının önüne dini koymakla örgüt oldukları gerçeğini gizleyemezler.bal gibide örgütler ve ölen çocuklar hiçbirinin umrunda değil.zaten diri diri ruhlarını yıllardır öldürüyorlar

diyanet görevini yapmıyor.

o yurt dediğiniz yerler açıkça bir dini cemaatin yatılı okulu olarak faaliyetlerini sürdürüyor öğrencileri orada hizmetçi olarak kullanıyorlar aileler maddi imkansızlıklar ve din öğreniyorlar diye çocuklarının hizmetçi olarak çalıştırılmasına göz yumuyor.

benim fikrim bu.

çatıdan uzun süredir fare sesi zaten duyuluyordur çatıdaki antigron kabloları farelerin kemirmesi sonucu çıplak kalan kablolar birbirine yakın olunca ısınmış. rüzğarın etkisi ile ds tahtaları tutuşturmuştur tek neden bakımsızlık 3 kuruşluk fare zehiri yüzünden o canlarımız gitti.

farelerin işi.

sayın yazar o yangının çıkış nedenini bir de tahmin edebilseydin bence o yangın farelerin elektrik kablolarını kemirmesi ve kabloların ısınıp tahtaları rüzgarın etkisiyle tutuşturması neticesinde çıkmıştır zaten çatıdan uzun süredir fare sesi geliyordur yani 3 kuruşluk fare zehiri yüzünden o canlarımız gitti.

Misafir

Avrupa ya diklenip sizden alacak bir şeyimiz yok diyoruz ya.demek ki varmış,çocuk güvenliği,çocuğa değer.

  • 1