BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41

Filistinli sembol çocuk Cuneydi'nin gözaltı süresi uzatıldı

Onlarca İsrail askeri tarafından gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen fotoğrafıyla Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Cuneydi'nin gözaltı süresi, askeri mahkeme tarafından uzatıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
A. Kar

İsrail çocukları askeri mahkemede yargılıyor. Amerikaya göre ise İsrail Ortadoğudaki tek Demokrasi!!!! Yerseniz.

tuba uranhay

şerefsiz ordusu çocuktan korkup on kişi çullanıyorlar.arap abd ve israilin kucagında kalkmadıkca daha çok arap acı çeker.

Misafir

16 asker 14 yasindaki hemde gözü kapali cocuga karsi demekki israili almaya bir bölük asker yeter ist

Misafir

içimizdeki siyonistler gülüyor dalga geçiyorlar yazıklar olsun lanet olsun.bir de yetkili merciler bunları tesbit edip teşhir etsin

Misafir

Halkbank davasında 10. oturum başladı...Yeni tanık Kirschenbaum "Sanık, o dönem yeni çıkarılan yaptırımlar kapsamında altın satışına izin verilmediğini biliyordu" ifadelerini kullandı.

Misafir

Putin, Türkiye'de ........... Ziyaret öncesi Suriye'de Başkan Esad'la buluştu...Ortak Kararlar aldı... Tayyip'e bildirecek!........

Misafir

Kurban olayım imanina. Selahaddinin ruyasi kudusun boyle genc imani varsa varsin. Emperyalist usagi Suud ve diger zalim fasist yonetimler utansin. Direnis ve mucadele ile zafer olur. Kuru kuru nutuklarla deil. Allahim mazluma yardim ona direnme gucu imani ver. Kim olursa olsun dini dile ne olursa olsun tum zalim irkci işgalci basta israil olmak üzere kahret.

  • 1