BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40

Filistinli çocuktan İsrail ordusuna İbranice mesaj

Filistinli Nada Al Khalidi, İsrail askerlerine İbranice seslendiği mesajında, 'Sizin merhametiniz yok. Osmanlı İmparatorluğunun zayıflığından sonra Filistin'e girdiniz' dedi.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Misafir

Sunu akliniza sokun Israilde Devletin hicbir masum Filistinliyle sorunu yok.Israil pasaportlu Araplar Devletin Ordusu dahil her mevkisinde gorev alabiliyorlar.Milletvekilleri var Arap Israilli, Kimsenin Dini ibadetine asla karisilmiyor, Israil bir devlettir ve her devlet gibi guvenligine tehdit olan herseye tepki verecektir.Saratlarinda oturup cay kahve icerken masumlari askerin onune iten Filistin liderleri ve Hamas denilen pislik herseyin asil sorumlusudur.Masum Arap halki Israilde devletinde Israil halkininda kotu gozle bakmadigi insanlardir.Bunu boyle bilin.,Surekli anti semitik medya yuzunden Israilliler insanliktan cikmis gozuyle goruluyor.Biz dunyadaki her kotuden sorumlu degiliz.Japonyada biri gaz cikarsa Israilin sucu.Bu kadar nefrete karsi koyabilmis baska bir ulus varmidir sizce.

cocuklarin kullanilmasi cok kötü

ah kuzum ahh.. osmanliyi senin atalarin ihanet ederek yikti. simdi utanmadan sizi mi kullaniyorlar? babana, dedene bir sor bakalim. neden halifeye ihanet ettiniz? niye osmanlinin yikilmasina önayak oldunuz diye? filistin topraklarini senin büyük babalarin yahudilere peskes cekti kuzummm. Allah'in laneti var üzerinizde ne kadar bagirirsaniz, bagirin artik birsey yapamazsiniz. senin büyüklerin o topraklar icin ölmeyi göze almazda sizleri öne sürerse bir karis topraginiz kalmaz. sizde yersiz, yurtsuz, vatansiz kalirsiniz. 19 tane arap devleti var, onlara seslen kuzummmmm

  • 1