BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.427,71

Fikri Işık'tan her satırı olay 15 Temmuz açıklamaları

Bakan Fikri Işık, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşadıklarını ve sonrasında önlem olarak nelerin yapıldığını internethaber.com'a anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Misafir

Pes 2018 - PC - Torrents Games

hür gazeteci

Yandaş olmayan bir gazetecinin T.C. nin bakanı ile röportaj yapma şansı nedir bilen var mı

Misafir

Pkk 20 yaşındaki tecrübesiz askerlerimizi karçırdığında Mehmet Ali Şahin başta olmak üzere pek çok Ak PArtili ''Teslim olmak yerine şehit olmalarını beklerdik''Demişti.Ama 15 temmuz gecesi TSK nın başı olan Hulusi Akar,silahını kullanmak yerine darbecilere teslim etti.Neredeyse kahraman ilan edildi.

sasa

15 temmuz olayın da millet vekilleri+bakan çocukları+ sanatcılar+sengin veletleri nerdeydiniz???

bvnvcn

bu hisleri kuvvetli olan bakan değil mi? Bunu da hissetmiş olabilir!

Farklı Bakış

Sanırasın ki adam darbe yapanlarla savaşıp kurtulmuş. 15 TEMMUZ GÜNÜ BANA PARMAĞI KANAYAN BİR SİYASETÇİ SÖYLERMİSİNİZ. 40 gün toplantıları iptal edecek kadar ileri görenleriniz var da 15 TEMMUZ'u nasıl göremediniz. Rusya 14 Temmuz da uyardım diyor YOKSA ONU DA MI DUYMADINIZ. YOKSA HEPİNİZ BU OYUNUN İÇİNDE OLMAMAK İÇİN DÜĞÜNLERE Mİ GİTTİNİZ.

Gund

Yalakaligin daniskasi ücü birarada. :)

vatandaş

Dalkavukluk denen kelime bu olsa gerek. 15 gündür internet haberde aynı fotoğraf.

vatandaş

Dalkavukluk denen kelime bu olsa gerek. 15 gündür internet haberde aynı fotoğraf.

Misafir

AKIŞIK KARDEŞLER O OTURDUĞUNUZ KOLTUKLARDA HDP Lİ LER OTURUYORDU MUTABAKAT KUTLUYORUM SİZİ MAKARNACI LAR SİZİ

Vatandaş K.

AKP'NİN İÇİ NE KADAR TEMİZ İMİŞ HİÇ FETÖCÜ ÇIKMADI!

KADİR ÖZER

SAYIN SÜLEYMAN BEY, BEN SİZİN YAZILARINIZI 6 VEYA 7 YILDIR OKUYAN VE TAKİP ETMEYE ÇALIŞAN BİRİ OLARAK, SİZDEN BİR RICAM OLACAK. BU FETÖ DENİLEN ŞEREFSİZİN ADI KÖPEĞİN YÜZÜNDEN MAĞDUR OLAN SAYISI ÇOK FAZLAKİ, BİR ÖRNEK VERMEK İSTİYORUN, DEVLETİN HER HANGİ BİR KURUMDA ÇALIŞIYORSUNUZ, BURADA MESAİ ARKADAŞLARINIZLA GÖRÜŞÜYORSUNUZ, BU GÖRÜŞME TELEFONLA OLUR, İNTERNET ÜZERİNDE OLUR, NETİCEDE ÇALIŞMA ARKADAŞINIZ.BU 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNDEN SONRA MESAİ ARKADAŞ DEDİĞİN BAZILARI FETÖ İLE İLİŞKİLİ VE BAYLOOC PROĞRAMINI KULLANDIĞI İÇİN MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ, BU ATILAN ARKADAŞLARLA ÇOK ÖNCEDEN EN AZ 1 VEYA 2 SENE ÖNCE GÖRÜŞTÜĞÜNÜZÜ TESBİT ETMİŞLER VE BUNDAN DOLAYI SİZİDE AÇIĞA ALIYORLAR. BU VE BENZERİ OLAYLAR ÖYLE ÇOKKİ BU KONUYU DİLE GETİRMENİZİ RICA EDİYORUM. SAYGILARIMIZLA

Bas baba

Ne anlatıyor bir haftadır bunlar?Her gün şehit veriyoruz aloo?

Hasan

Allah herkese bir görev vermiş. Hainde belli olacak, zalimde, yezitte, darbeyi yapanda, planlayanda, ACEMİN ÖNÜNE YATANDA ....

Misafir

Bu iki adam birbirine cok benziyor, bakan bakan gezip şov yapiyorlar

SORULAR

O Gece 6 saat kimin Nerede Olduğu bilinmiyen bir Darbe hikayesi ile OHAL girdi yaşamımıza... Demokrasimiz büyük yara aldı, bu yarayı Aslı Erdoğan’ı, Necmiye Alpay’ı zindana atarak mı saracağız? Yoksa Meclis’te grubu bulunan beş milyon seçmenin oyunu alan HDP’yi dışlayarak mı?

kIM hAIN

Silâhlı Kuvvetlerden, Bakanlıklardan, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan atılanların sayısı 100 bini buldu. Albayrak kardeşler FETÖ'nün Fatih Koleji'nden. Onlara ne demeli? İslami kökenli AKP iktidarı bakanları yönetiminde FETÖ'cü olan üyeleri yok mu acaba?

Vatandaş

Yarında çetö'lerle karşılaşmamak için ,bütün cemaatlere ayar ve kontrol çekilmelidir.

bir basit vatandaş

SALLA GİTSİN. BÖYLE OLAYLARDAN SONRA YALANCI PEHLİVANLAR ÇOK OLUR. KAHRAMAN KESİLİRLER.

VATANDAŞ

Ben çok belli etmeden biraz yanında oturdum. Melike'ye dedim ki "Sen anneme hazırla, güvenli bir yere geçelim" diye. Annemin evden son çıkışı o oldu, 15 Temmuz gecesi. Ama mesela çok rahatsızdı, yarı baygın gibi gitti. KENDİNE GELİR GELMEZ CUMHURBAŞKANIMIZI SORDU......... YERİNİ GARANTİLEMEK İÇİN BELİRTMEDEN OLMUYOR

din tücarı

bize hikaye anlatmayın her şeyi biliyordunuz kanlı tiyatro oynandı. olan olan fakir fukaraya oldu.nedense her olaydan AKP karlı çıkıyor...

NAYAN

TSK nın %99 ya ingiliz askeri Kemalist adı altına gizlenen yada ABD askeri Fetö diye gizlenen. Bu hükümet 15 nenedir başta İran gibi Türk ve müslüman bir ordu istihbarat kurulamazmıydı.Maaşını CİA dan alan MİT e güvenilmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Ne zamana kadar uyutulacaksınız.

Bak hele

10 Şehidimiz var ama bunların yüzünden mutluluk akıyor.Garibanların çocukları ölürken Sizin çocuklarınız nerelerde?Effeniim?Duyamadıım?

darbeymiş

bu darbenin altında siz yoksanız bende adam değilim.

Misafir

Batılı gibi giyinmişlerse Bunu Atatürk borçlular yoksa anne-babaları gibi giyineceklerdi!