BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89

Figen Yüksekdağ'dan Öcalan'a aşk şarkısı

Figen Yüksekdağ'dan Öcalan'a aşk şarkısı Figen Yüksekdağ, teröristbaşı Abdullah Öcalan'a sevgisini ortaya koyduğu 'Garibim' adlı aşk şarkısını söyledi.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

sözdehalkçı,sosyalist,yurtsever,kominist figen gitmiş emperyalist ülkeleresiğınan,suriyede,ıraktayaşamakistemeyen,fakirkürtlerin sırtından rantsağlıyan,faşistolan figoya merhabaaaa.denizler yaşasaydı seni eşşek sudangelinceye kadar pataklardı.

Misafir

hani dokunulmazlıklar? hani gözaltılar? hani inlerine girmeler? bunlar terör yandaşı değilmi bunlara neden kimse dokunmuyor

KADIOGLU

bunların dokunulmazlıgı kalkmamışmıydı.daha ne kadar bu rezillikleri seyredecegiz dinleyecegiz.kürtler ayaklanır diye türklerin sabrı sınanıp onuruyla oynuyorlar.yeter artık büyük ve aziz türk halkı artık bütün bunları kaldıramıyor.

Vatandaş

Apo asılmalıydı,böyle teferruatlar şovlar olmazdı hiç yoktan.

Misafir

bunlarin hepsini öcalanin yanina tikacaksin...

Misafir

bu bir aşk şarkısı olmadığı gibi öcalana atfen de söylenmemeiştir. çamursunuz iftiracısınız

Burdayiz.

Tamam bunların açık terörsit olduğunu biliyoruz ama bu onlara pkknın propagandasını yaptırma izni vermez, savcılar göreve, hemde o hal zamanında pkk propagandası, alo savcılar.

Burdayiz.

Tamam bunların açık terörsit olduğunu biliyoruz ama bu onlara pkknın propagandasını yaptırma izni vermez, savcılar göreve, hemde o hal zamanında pkk propagandası, alo savcılar.

Burdayiz.

Açık ve net terör propagandası yapıyor, bunun daha açık ne olabilir ki, nerede savcılar, pkknın prestiji kazanmasına neden müsade veriyor savcılarımız, korkmayın a konuşur b konuşur, ama şunu unutmayın bu millet arkanızda olur, gerekeni yapın.

AŞŞK MI????

EVLENDİRELİM SİZİ,KIR PARDON HAPİSHANE DÜĞÜNÜYLE,ŞARKINI YAKINDAN SÖYLERSİN,!!!

ANTALYA LI

BUNLARIN SON KOZU BU MİLLETİ TAHRİK ETMEK. AMA SON KOZLARI.YUSUF YUSUF DİYE Bİ PARÇA VARMI BİDE ONU SÖYLESEN.

dombıra

bu milletin genç fidanlarının kanını içen apo ve apocular aşk şarkıları söylemekteler ihanetle cesaretle ve olabildiğince alçakça buradan tüm yüreğimle haykıyorum, hainler Şüphesiz Allah vardır ve onun ilahi adaleti tecelli edecektir. Bunlara nasıl destek verilir destek verenler oy verenler onlar kadar günahkarsınız.

ihsan

hani apoyu dışlamıştınız sahtekar git ananı kandır

Misafir

BUNLARIN PESINDEN GIDENIN HALINE ACIRIM BUNLARA DIIL

Misafir

ne aşağlık durumdalar..

  • 1