BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.411,78

FETÖ'yü savunduğu tweetler İslam'ı çıldırttı!

TBMM Genel Kurulu'nda FETÖ operasyonlarını eleştiren, AK Parti'ye hakaret üstüne hakaret savuran Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, Akit TV canlı yayında gazetecilerle tartıştı. FETÖ lehine attığı tweetler ekrana getirilince İslam canlı yayını terk etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
ismail gürgenburan

yuh artık anti fetöcüyü fetöcü yaptılar.

Misafir

Boşuna uğraşmayın bir saadet partiliden fetöcü çıkmaz .Bu ülkenin en milli ve manevi degerlerine sahip çıkan ,allah rızasinı gözetleyen bir harekettir.

Misafir

İyide bu fetometre sadece TSK ya mı çalışıyor Bakanlıklar, Kamu kurum ve Kuruluşları,TBMM,Üniversiteler ve STK diye geçinenler de niye uygulanmaz Bu milleti aptal yerine koymayın bu fetometre herkese uygulansın derim

Burdayiz.

Saadet değil ki sol parti onlar:) kendi başlarını yesinler.

Misafir

bunları kim çörekledi acaba kim yol verdi kamu kurum ve kuruluşlarına askere polise adalete kim izin verdi göz yumdu parsel parsel verdi peşkeş çekti arsaları sokaktaki vatandaşmı hadi söyleyin

Misafir

gerçek fetöcüsünüz yani fetöyü terkedenlere laf söylediği için..siz saadetliler ve fetöcüler gerçek hainlersiniz...erbakan hocaya yazık oldu..

ahmet43

mazlumlar:) sizler yılansınız yılan. ne mazlumu. çöreklenmiş bekliyorusunuz hala ama artık kafanızı kaldırmaya bile müsade edilmeyecek. vatan hainleri.

Mazlumlar

Cihangir İslam sen milletin sözcüsü oldun fetocu artıkları fena haşladın. Millet artık her şeyin farkında. Kemal Dervişin yaptığı ihanetin bin mislini şimdi bu müteahitler yapıyor.

halil cebeci.

samimiyetinize güvenerek geldim diyen birine açık açık konuşma fırsatı verilmedi baştan şike kokan proğram.en doğrusunu yaptı sonunda iftiralar çoğalır daha endişe verici olaylar olurdu.

Misafir

Helal olsun Cihangir islam vekile. Fetöyü savunan akit tv ve avanesine batılın kanalında batıla hakikati anlatma çabası gösterdiği için. Bu millet fetöcünün kim olduğunu ve fetöye kimin prim verdiğini iyi biliyor. Birçok insan fetöyle alakası olmadığı halde işinden gücünden ekmeğinden oldu. Ama başımıza bela edenler halen makamlarında ve satın alınmış medyasıda tertemiz insanları karalama derdinde.

Kanka 7

Fetolar kendilerini gizlemek için İslam ı hedef yaptılar

Misafir

Akit TV " hocam dön artık seni çok özledik" videosunu da yayinlasaydi daha objektif olurdu

Misafir

Senelerce keskin, sert haberleriyle bu gazetenin arkasinda durduk fakat bu adamlar kavgaci militarist bir zhniyete sahip.

tcbe

İçimizde çok isimleri Ahmet Mustafa Ali veliler ve bunun gibi İslam olanlar var. Takip edin görün bakın neye inanıyorlar, nerede ibadet ediyorlar bu vatansızlar.

tcbe

Aldanmayın soy adının İslam olduğuna. Bunlar içimizdeki conilerden yalnızca bir tanesidir. Soy kütüğü incelenirse ne olduğu görülecektir. Bu ve benzerleri Bucak bucak kaçacak yer arayacak.

osman sen

gideceksiniz, gideceksiniz, baska care yok !

  • 1