BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,84
ALTIN 2.429,38

FETÖ'yü bir tek Tayyip Erdoğan mı besledi Kemal Bey?

Kemal Kılıçdaroğlu, kafasını geçmişin paslı çengelinden kurtaramıyor bir türlü. Dikkatle dinleyin, bugüne dair bir şey söylüyor mu? Hayır.. Hep geçmişi konuşuyor, muhalefetini geçmişin üzerine kuruyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
süleyman

sana bir soru o pahalı iftarlara kaç defa katıldın dürüst ol lütfen

OSMAN

GÜZEL BİRİ YAZI OLMUŞ TEBRİKLER

Misafir

sayın yazarım ben ülkücüyüm anamdan dogma eceviti hiç agzınıza almayın hacılarımıza yaptıgı bagış mirası günümüzün siyasetçileri yapmadı zemin katta oturdu sahiden bizim lider bahçeliden bahsetmemişşin başkanlıga destek verdigi içinmi ecevit erbakanla birlikte kıbrıs fatihidir

fatma artar

Ondört senedir iktidarda olan chp değil akparti. Bu kadar basit.

haşmet

hele kılıçdaroğlu hiç konuşmasın, erdoğana haykırıp duruyor ama esas yardım ve yataklık chpden geldi gülene herkesin gözü önünde cereyan ediyor olaylar...hadi ordan kılıçdaroğlu seni tüm türkiye tanıyor yanlız fetöye değil hdpyede aynısını yaptı hala yapıyor.

bedii

fetö işinde erdoğan en masum olanı kesinlikle...ben halk olarak ona hak veriyorum bizde aldandık arkadaşlar.

seyfo

başta ecevit beslemiş hatta nerdeyse cumhurbaşkanı yapmak istemiş ama askerler önlemiş...birde beni reisicumhur yparsan sana şefaatçi olurum demi gülen iblisi...28 şubatçılarda zirveye çıkarmışlar duyduğunuza inanın, bugün delilleri ile eski emniyet müdürü anlattı...

Misafir

SAYIN YANDAŞ, BAŞLIĞI ÖFKEYLE ATMIŞSINIZ AMA ,ASLINDA ERDOĞANIN KOL KANAT GERDİĞİNİDE AÇIKÇA İTİRAF ETMİŞSİNİZ.

hakan yaka

''metin''adlı yorumcu..Size sadece bir soru; yazıyı nerenizden okudnuz çok merak ettim?Biz normal okuduk da...yazıda sizin bu yorumunuzda yazdığınız ve tüm erdoğan nefretiyle yatıp kalkanların ağızlarında pelesenk olmuş cümlenin cevabı defalarca yazılmış Hadi ÖZIŞIK'ın yazısında...Bakın sizi kibarca uyarıyorum yazıyı birkez daha okuyun ama normal yerlerden okuyun anlayacaksınız..tabi anlamak isterseniz!!!

esin

sizlere hayret ediyorum. sadece muhalefeti eleştirebilmeyi nasıl kabulleniyorsunuz. yazamıyorsanız yapmayın kardeşim bu işi gidin ticaret yapın birinin yanında çalışın ama en azından onurunla yaşayın.

Ahido

Son cümleyi unutmuşsun . Yediklerimiz yanımıza kar kalsın

Ahido

Madem öyle; bu terör örgütüne yardım ve yataklık eden herkes yargılansın. En çok yardım eden en ağır cezayı alsın. Not : Ecevitin yerine ben çekebilirim cezayı.

metin

ne istediniz de vermedim diyen kim? başkalarını suçlayarak bu işten yırtamazsınız

Misafir

Kandırıldık ve Kandırdık................Eski MİT Müsteşarı Taner: Dağdakilerin önüne düzgün bir yol haritası koyamadık.

Deniz

Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, başta mazlum milletler olmak üzere tüm dünyaya örnek olan büyük devlet adamı Atatürk'ü gene unuttun!......

Harun Kasımay

Aynen dediğiniz gibi, tam bir "sıfır" Kemal Bey..

Ülkücü Hareket

Başkalarının da RTE'nin hatalarını yapmış olması RTE'nin hata yapmadığı sonucunu çıkarmaz hadi bey! Bugüne kadar hiç bir parti ve lider Fetoculara ne istedilerse vermemişti. Ama RTE verdi. Ordu gitti. Yargı gitti. Seferberlik devlet sırları gitti. Eğitim gitti. Emniyet gitti. Tüm stratejik kurumlar yabancılara satıldı. Ülke toprakları satılıyor. Hatay'ın yarıdan fazlası yabancılara satıldı. Sonra da çıkıp diyorsunuz ki sadece RTE Mİ!?

Misafir

Konumuz 15 Temmuz Gecesi olanlar!_____________________Darbecilerden kurtarılan Genelkurmay Başkanı makamına dönerken yanında yer alan generalin de darbecilerden biri olduğu anlaşılıyor. Yani kimin elinin kimin cebinde olduğu anlaşılamıyor.

fatma artar

Hayır ama iktidarda olan erdoğan idi ve chp sürekli mecliste önergeler vermesine rağmen akparti cemaati korumaya ve işbirliği etmeye devam etti.

öncevatan

Hadi bey boşuna uğraşmayın ben çevremdeki cehepe lilere anlatyorum kafaları almıyor bende bıraktım ne derlerse he he deyip geçiyorum kendi tezleri doğru olsa seçimlerde sonuçlarını alırlar ama bakınız en son 1 kasım..

ALİ

FETO NUN İŞİ BİTİK. BEN ALDATILAN KANDIRILAN BEYNİ YINANAN GARİBANLARA YANIYORUM. 20-30 YILDA BİR PARÇA EKMEK KAZANMA ŞANSI ELDE EDİPTE FETO YÜZÜNDEN AÇLIĞA MAHKUMOLNLARA ACIYORUM. FETODA DİN İMANA MERHAMET OLSA ÇIKAR DERKİ '' BÜTÜN KABAHAT BENİM ALIN ASIN AMA BU ALDATILMIŞ GARİBANLARA DOKUNMAYIN. AMA NERDE O ŞİNSANLIK.BİRDE YENİ TÜREYEN CETO LARIN DEVLETİ ELE GEÇİRME GAYRETLERİNDEN KORKUYORUM. ASIL MESELE BU

Bumin AKHUN

Bir tek Cumhurbaşkanımız değil, ondan çok daha fazla siz ve sizin gibi yandaş medya destekledi. bunu unutmadık. AKP destekçiliği ile malı götürdüğünüzü kendiniz yazdınız. Hala da bazı fetöcü belediye başkanlarını destekleyerek, fetöcü AKP lileri destekleyerek Cumhurbaşkanımıza kripto kazık atmaya çalıştığınız konusundaki iddialar güçlenmekte olduğunu söyleniyor. Bende buna ciddi olarak inanıyorum.

Misafir

niye çekti hani baldıran zehiri içmişti gerye dönüş yoktu yosa oy oy oy nerde kaldı oylar 7 haziranda görünce ve hemen hataymış peki fetö ile işit ile yürü yürü oy defşir din inanç tücarlığını yap şimdi hataydı fetö terörirstlerle yürü 241 kişi vatandaş ölsün kendini kurtarmak için ve şimdi çık de allah bizi afetsın ne güzel ticaret

haklı

sayın özışık,hep adaletten bahsederiz ülkede olmayan,ancak akparti ve sayın erdoğanın hep arkasına saklandığı''islam''i değerler varya,işte onda yüce allahın adaleti vardır,dünyadaki düzende bile adalet er geç tecelli ederken,allahın adaletinin tecelli etmemesi mümkün değildir,bu durumda ise akparti ve sayın erdoğan illaki bu adaletten nasibini alacaktır bundan kaçış yok..

haklı

sayın özışık,yazınız çelişkilerle dolu böyle akparti savunması yapılamaz,yapıldığında ise komik olur,malesef..