BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,48

FETÖ'nün yeni oyunu kontörlü hattan gelen telefonun sırrı

Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında FETÖ'nün yeni oyununa dikkat çekti. Selvi, ankesörlü hattan yeni tayin edilen subayları arayan asker imamları yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Akgul

İNŞAALLAH, tuzakları yine ayaklarına takilacaktir

Misafir

Ne fetöymüş be... Yahu kardeşim neden bu kadar çaresizsiniz? Arayanı ve irtibat kuranı yakaladınız mı?...Bunlar elinizde kayıtlı mı?...Elinizde iseler onların geçmişleri de kabak gibi ortaya çıkmayacak mı?...Eee...Daha neyi bekliyorsunuz ki? Aylarca sürecek mahkemelere ne gerek var? 1nci gün sorgulama,2nci gün karar,3ncü gün infaz! Tek yapacağınız "en önemli şart" olan şey, bütün bu safhaları kamera ve ses tespiti sonrasında kamuoyu ile ana haber bültenlerinde paylaşmak ve bu hainlikleri millete de anlatmak...Hepsi bu!

FETÖ KAMPLARI!...

FETÖ KAMPLARINA KATILIP SINAV KAZANDIRILANLARA NE YAPILACAK?HER KADEMEDE DURMAYA DEVAM EDİYORLAR.BUNLARI TEKRAR SINAVA SOKUN BAŞARILI OLANLAR TEKRAR ATANSIN BAKALIM YÜZDE KAÇI BAŞARILI OLACAK.KILIKTAN KILIĞA GİREREK SINAV KAZANANLARI KULLANMAK HER ZAMAN ÇOK KOLAY OLMUŞTUR ÇÜNKÜ;AÇIKLARINI ONLAR BİLDİKLERİ İÇİN HER DEDİKLERİNİ YAPMAK ZORUNDA OLACAKLARDIR.

ss.sebo

Bunlardan her türlü hainlik beklenebilir, yapar mı yapar bunlar hain sonuçta.

  • 1