BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77

FETÖ'nün yeni haberleşme programı ifşa oldu

KONYA Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kentte yeni yapılanma içerisine girdiği belirlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

MAKRUBE GAYBUBE . BUNLAR NASIL BİR KÜLTÜRDEN GELİYOR ARKADAŞ. GAYBUBE MAKRUBE BUNLAR NE YA !!!!!

bir basit vatandaş

FETÖ olayının çok abartıldığını görüyorum artık. Bu olayı bilinçli olarak çok büyütüyorlar ve kendi siyasi, ticari işleri için kullanıyorlar. Ülkemizde artık 17 - 25 Aralık, 15 Temmuz, 16 Nisan yamuklukları tüm detayları ile açıklığa kavuşturulmalı. Yakın bir zamanda zaten ortaya çıkacaktır.

salhor

Fetöcü iftirasıyla şu anda l2. ayını hapiste tamamlamış bulunan Doç. damadım, iki sene önce bana "Baba, bu cemaat, dünyayı sardı. Koordineli hareket edebiliyorlar ve bu koordinasyonu gizli şekilde yapabiliyorlar. Muhakkak bunların bir SIR muhaberat sistemleri var. Başka türlü koordinasyon sağlamaları mümkün değil. Devletimiz bunu bir çözse, belleri kırılır" demişti. Oğlan fenci, aklı eriyordu. Ben de kendi kendime "Bu da amma işkilli ha!" demiştim. Meğer o kadar haklışmış ki hakiki Fetöcüler çocuğu da, karısı olan kızımı da, iki torunumu da helâk etti. Savcı ve hakimlerimize ne diyebilirim? Allah basîretlerini arttırsın. Bu tip felâket derecesinde berbat cezalandırma örneklerim çok. Ama kendiminki en önde. Elbette beraat edecek. Bir mahkemeye çıkabilse ah! Fakat kırık kalbini kim onaracak?

Misafir

Masum insanların bırakın peşini... Allah hesabı çabuk görür...

  • 1