BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

FETÖ'nün son oyunu! Seçime sayılı günler kala...

Sözde 15 Temmuz darbe girişimine ait olduğu iddia edilen sahte bir belge son günlerde FETÖ mensupları tarafmdan sosyal medyada yayılmaya çalışılıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
Misafir

Bu ülkede adalet yerini bulsun diye düşünüyorum feto ve şuanki hükümet hiçbir zaman ayrı dusmediklerini düşünüyorum bunlar yine oy hesaplarinda

Mehmet Soylu

Köpek ısırır, at teper. Cinsini sivdiğim cinsine çeker. Fetroller napsın şimdi?

ahmed

hüseyin aygün emmisinden kurs almıştır

Misafir

HAYIRDIR BU EKSİ PUAN VEREN AKP LİLER DEĞİLMİ NEDEN NEREDEN KORKMAKTALAR ACABA..

Vecdi hürgenç

Dikkatli okuyucu ya ben kimsenin uşağı değilim. Hele birde Amerika'nın hiç değil bu yaftalamaya gerek yok. Hesabını elbet yetkililer soracaktır. Tabi gözden kaçmış sehven servis eden hesabını versin. Vakit hesap vakti sor hesabını.

Selçuk Çebi

Kargalar bile güler...ALLAH sizi ıslah etsin..olmuyorsanız kahretsin...en başta da o keşişi.

Selçuk Çebi

Komedi...kargalar bile güler...Allah sizi ıslah etsin olmuyorsanızda kahretsin.

Misafir

Evet evet..Ispartaya üniversiteyi biiz yaptıık.Adnan Menderes Havalimanını izmire biz yaptıık diye atıp tutan Erdoğan gibi..

Misafir

aman İslam da sizin olsun nesil de...

Misafir

dikkatini çekeyim onu yayınlayan türkiyeden ve yakalanmış bu abd merakı size nereden gelmekte...yoksa sizdemi emirleri aabd den aldığınız için tek aklınıza gelen abd olmakta..KİŞİ KENDİSİ GİBİ BİLİR KARŞISINDAKİLERİ demiş atalar

hjhj

la amerikyadan yazan hainler bu millet size ve sizin yalan ve fitnelerinize pirim verir mi sanıyorsunuz? 17-25te bunun katmerlisini denediniz avucunuzu yaladınız.abd de hain olarak çürüyeceksiniz nesliniz 1 göbek sonra ne türkçe bilecek ne islam tanıyacak.genç nesli olmayan gayri müslümlerin yeni nesli olacaksınız.

Misafir

DEMEK ADALET BİTMİŞ SİZE KALMIŞ ADALET...

Misafir

İÇERİ ATTIKLARINIZDAN 10,000 TAANE MASUM ÇIKTI BAYLOCU HİLEYLE ONLARIN TELEFONUNA İNDİRMİŞLER BU 10,000 İNSANIN VEBALİ ÜZERİNİZDEDİR.VE DAHA 20,000 KİŞİ BU DURUMDA OLDUĞU SÖYLENMEKTE.....ALLAHIN ADALETİ BİRGÜN BU MASUMLARA BU AZABI ÇEKTİRENLERDEN ÇIKACAKTIR..GERÇEK FETÖCÜLERDE HALA MECLİSTE CİRİT ATMAKTA...BİRÇOĞU HALA GÖREVLERİNDELER...

Misafir

BÖYLE BASİT PROVOKASYONLARA KALDINIZ DEMEK Kİ ELİNİZDEN BAŞKA BİR ŞEY GELMİYOR ZAVALLI FETÖCÜLER. DAHA BETER OLACAKSINIZ İNŞALLAH 24 AKŞAMI.

Misafir

SENİN YORUMUNA İSE REZALET BİLE DENMEZ ADİ MAHLUK!

saadet

Kim benim hakkımı fetöye yedirmişse ve kim yemişse Allah belasını versin. Hakkımı bu dünyada da öteki dünyada da helal etmiyorum. Yarası olan gocunsun. Geriye gönelik çalınan ve yedirilen haklar iade edilmedikçe bu akp kendini aklayamaz ve fetöyle mücadele ettiğine beni inandıramaz.

Misafir

Millet her şeyi biliyor.İt surulerine 24 Haziran da gereken cevap verilecektir.

Misafir

Yebi şafak gazetesinin servise sunduğu çay lekeli masonluk belgesi gibi acemice..ne de olsa eski kankalar...

Misafir

Yalanla başlayıp yalanla bitiren AKP'liler her konuşmaya besmeleyle başlıyorlar sanki!?

Misafir

"Erdoğan’ın akıl hocası" diye bilinen Kadir Mısıroğlu, HASTANE DEĞİL REZALETHANE ....................Erdoğan’ın överek anlattığı hastaneler için “hastane değil rezalethane” tabirini kullandı.

Misafir

Reytinglerde gerileyen Erdoğan'dan İnce'ye televizyon yanıtı.. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine..

Misafir

EVET EVET ONU YAPMAYI GAYET NET BİLİRSİNİZ 3. KÖPRÜDEN OLMAYAN ARACA OLMAMASI GEREKEN CEZA JESEREK ÖLÜ ARACI CANLANDIRIP CEZA BİLE KESECEK KADAR YARATMA GÜCÜNÜZ VAR ..

emir

Fetö ve chp o kadar yalan konuşuyorki doğru bile söyleseler hiç kıymeti yok, kendinden olmayanlardan başkası inanmaz

Demir

Hain fetöye, hain fetöcülerden başkası inanmaz.

Adalet uygulayan

Savcilar Su Vecdiyi bulun bana getirin, Onu bulbul gibi sakitmassam, Saklanan diger kopekleri ogrenip geregini yapamassam adamliktan istifa edicem