BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16

FETÖ'nün askeri mahrem sorumlusunun eşinden şok itiraf!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Siirt'teki "askeri mahrem sorumlusu" eski Siirt Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Akbulak'ın, eşi Özlem Akbulak'a, 2010 ve 2011 yıllarındaki Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi soruları verdiği ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
kim kime

dün chp bunu yapıyordu .. daha sonra çeşitli grup ve klikler .. şimdi de akp .. al birini vur ötekine!!

Misafir

Dava açsan nolacak hakimde savcıda o zaman aynı şebekeden.

ar

2010 da niye kapatıldı bu problem? sorumlulara dava açılmalı gibi...

Misafir

Fetö hainleri soruları ele geçirip hak etmeyenlerin göreve atanmalarını sağlamış...İktidar da icat edilen mülakat yoluyla aynısını yapıyor,ne farkı var ki? İkisi de hak gaspı,ikisi de kul hakkının yenilmesi değil mi? Bu günahı işleyenlerin hepsi mahşer günü Mahkeme-i Kübra da hesap verecekler inşallah!

Misafir

Koltuk için herşeyi yapan bir zihniyet ülkeyi yönetiyor feto veya başkası aynı tastan su içmiş insanlar feto bulaşan kim varsa bunu yapa bilir

Can

Soruları çalarak insanların hakkını gasp edenlerin ve bunlara yardım ve yataklık ederek göz yumanların Allah belasını versin.

Misafir

Bide müslüman kimliğine bürünüp bunları yaptınız 😡

Kasım

Kul hakkı yiyen HAİNLER.

haluk çakmak

Yüce Rabbim binbir belanızı verecek sizin şüpheniz olmasın, o soruları çalıp kaç doğmamış yetimin hakkına girdiniz acaba, batsın sizin hocalığınız da imamlığınızda yerin dibine, kafirin yapamadığını yaptınız bu ülkeye lanetlenmiş yaeratıklar..

ALLAH SİZİ KAHRETSİN

KUL HAKKI NE OLDU PEKİ ??? KPPS YE GİREN YÜZBİNLERCE KULUN HAKKI NE OLDU ? ÇALINTI SORULARLA DEVLET KADROLARINA GİRDİNİZ , O HER KURUŞU HARAM OLAN MAAŞLARI NASIL YEDİNİZ BE MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ MÜNAFIKLAR ! SİZİ BUNCA GÜNAHA SOKAN, HARAM , FAİZ, KUL HAKKI YEDİREN , HER TÜRLÜ PİSLİĞİ GÜNAHI YAPTIRAN HOCANIZI CEMAATİNİZİ SORGULAMAK HİÇ Mİ AKLINIZA GELMEDİ. SİZE BUNLAR NASIL MÜSLÜMANLAR, BENİM BU PİSLİKLERİN İÇİNDE NE İŞİM VAR DEDİRTECEK VİCDANINIZDA MI YOKTU. ALLAHIN GAZABI ÜZERİNİZE DAİM OLSUN AKLINI KULLANMAYAN AHMAKLAR.

HAMZA HAMZA

O SORULARI ÇALDIYSANIZ OBÜRTARAFTA İKİ ELİM YAKANIZDA OLACAK.

Misafir

Biz soruları çalmadık diyen kafasını kuma gömmeyi tercih eden saf fetöcü kardeşlerimize gelsin daha ne delil istiyorsunuz işte çaldınız çaldıkar bunu yapanda fetöydü siz daha inanmayın yazık

  • 1