BIST 9.680
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.426,77

FETÖ'nün Afrika'daki kirli dili nasıl sustu?

Bir çölün ortasına düştük Cezayir'den sonra geldiğimiz Moritanya'da. Yokluğun ve yoksulluğun pençesinde kıvranan sıcak yürekler karşıladı bizi. Tayyip Erdoğan'ın sevgisi sokaklara taşmıştı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Ali

Gün gelecek devran dönecek..... O zaman ne diyecek bu .....

Misafir

kol mu dedin ne yapacaksın.

Misafir

ne yapcan?art niyetle sorduğun o kadar belli ki?

MSAF

Suriye Topraklarında Sadece Hayatını kaybeden değil..... Gözünü, Kolunu bacağını kaybeden asker sayısı nedir! ......

Misafir

TSK bugüne kadar 2 Tepe mi aldı?....... Hehhh Afferin sana Akar!... Artık bu tepeleri tepe tepe kullanırız.....

Economist

Economist dergisi Türkiyede medyanın Afrin savaşını doğru haberleştirmediğini yazıyor. Dergideki makale "Medyanın ağzını bağlamak: Türkiye'de kimse Suriye'deki savaşı doğru olarak haberleştirmeye cesaret edemiyor" başlığını taşıyor.

Misafir

bakan vekil belediye başkanı gibi baştaki fetocular serbest? onlara dokunmak yasak mı???

halil

Erdogan'in hic bir seyden haberi olmayam etkisiz ilgisiz Afrika ulkelerine yaptigi gezileri cok abartmayin. Dunyayi da aptal zannetmeyin.

gencoglu

RUŞEN PINAR MISIN NESİN SEN KOUCALARIN CONİLERTİN KUCAĞINA DEFOL YALLAH İÇİNDE ZERRE İNSANLIK KALMAMIŞ HALVLIYORSUNUN NE LLENA DERDİN ESFEEELE SAFİİİLİNNN BAŞ BABABABAN İNÖNÜ YAHUDİLERİİİ ALMIŞTI ONLAR HAKKINDA TEK KELİME EDİYORMUSUN ANLAŞIKLAN SENDE ONLARDAN SIN ZİRA İNÖNÜ HEM DERHAL VATANDAŞLIK VERMİŞTİ HEMDE EN DEĞERLİ ARAZİLERİ ONLARA PEŞŞŞKEŞŞ ÇEKMİŞTİ

Misafir

FETOYU BESLEYEN BÜYÜTEN O SENNİ DEDİĞİN KİRLİ DİLİNİN UZAMASINA SEBEP OLAN VE GÜZEL ÜLKEMİZİN BAŞINA BELA EDEN HER KİM İSE ALLAH BELASINI VERSİN

Misafir

Helal Olsun. Süper yazı. Aşağıdaki yorumu savcılara ihbar ediyorum.

RUŞEN PINAR

YEMİŞİM MORİTANYAYI SENEGALİ FETÖYÜ ÖZIŞIĞI.SANKİ 3 MİLYON VE GİDEREK ARTAN SURİYELİ YETMİYORMUŞ,ZARAR EDEN KÖPRÜLER YOLLAR YETMİYORMUŞ,KAÇAK ELEKTİRİK KULLANIMI , ORTADOĞUDA GİRDİĞİMİZ SAVAŞ YETMİYORMUŞ GİBİ ,AÇ KALMIŞ AFRİKA ÜLKELERİNİ İHYA EDİP OY TOPLAMAYA ÇAILIŞIYORSUNUZ.ELEŞTİRİLİNCE DE FETÖ FETÖ DİYE ZIRLIYORSUNUZ.

kundemacı

Bu kadar yalakalık ve terbiyesizlik olmaz. FETÖ' cüler için: "Ne istedilerde vermedik." ben mi dedim. Bu millet herkesin ne b.... yediğini çok iyi biliyor. Bu yapılanları millete unutturmak için gazeteci ve köşe yazarı kiralamak yetmeyecek.

Misafir

catismada sehit dusen evlatlarimizin isimleri; izmir şehidi jandarma astsubay uğur palancı kastamonu şehidi jandarma uzman çavuş arif demirel konya şehidi jandarma astsubay çavuş taha koç aydın şehidi uzman jandarma astsubay mehmet dinek ısparta şehidi jandarma uzman çavuş burhan açıkkol eskişehir şehidi uzman çavuş recep çetin van erciş şehidi uzman onbaşı rıdvan çevik jandarma uzman çavuş mustafa ozan gökçe. allah ailelerine dayanma gucu versin. milletce basimiz sagolsun.

Misafir

vatan, anaların yüreğidir. 8 annenin yüreğine düşen acı yeryüzünde hiçbir acıyla kıyaslanamaz, hiçbir cümle için ifade edilemez ve hiçbir ideoloji, strateji ile açıklanamaz. masum, gencecik, aslan gibi şehitlerimize allah rahmet eylesin.

Misafir

Tebrikler....Tebrikler.....uçağa binebilmeyi başardınız sonunda..Yolcumu kalmadı yoksa siz mi yükseldiniz..Haydi hayırlısı....

Misafir

gidiyor canlar, gidiyor hayaller, gidiyor hevesler, istekler.. hoşçakalın yiğitler.. ama keşke burada, bizimle olsaydiniz be..

Misafir

insan, insan olduğu için üzülüyor. türk insanı da artık "şehit" haberlerine "alışmış" gibi.. umursamamaları, futboldan ordan burdan konuşmaları bu yüzden. ne yapsınlar çaresizlik.. tek bir kesim var; herkese, hepimize düşman olan: "savaş çığırtkanları". bunların hepsini ceksin, hepsini!

Misafir

8 vatan evladimiz sehit oldu. 13 yaralimiz var. ulusca basimiz sag olsun. yaralılarımıza acil sifalar dilerim.

Misafir

yarin, camları kırılmış, sıvaları dökülmüş, çatısı olmayan yarı virane evlere asacaklar bayrakları. analar ağıt yakacak, babalar içine zehir akıtacak. aynı günün akşamı herşey unutulacak ateş yine düştüğü yeri yakacak.

  • 1