BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98

FETÖ'den tutuklanan işadamının dev oteli icradan satışa çıkarıldı

AFYONKARAHİSAR'da yargılandıkları Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezası alan işadamı Ali Acar’a ait Afyon'daki Alila Deluxe Termal Hotel&SPA açık artırma usulü ile icradan satışa çıkarıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Apaçi

Haram zıkkım olsunnnnnn

Misafir

Yani şimdi ayette Sınav soruları geçmediği için siz milyonlarca gencin,askerin polisin memurun işe yeni başlayacak gençlerin sınav sorularını çaldınız öyle mi? Yoksa siz sizden başkasını müslüman görmediğinizden mi öğrenci yetiştirceğiz yalanı ile topladığınız paralarla saltanat kurdunuz ? Hangisi.Ne farkınız var Zalimlerden Haramilerden

Misafir

bu haalk herkese bu şekilde hemen inandığı sürece içimizden nice fetöler vatan hainleri ve halkı kandırarak başa geçen hükümetler çıkacak ..maalesef halkımız suçun bir kısmında ..daha ağır yazmayacağım..

Misafir

Casite suresi ayet 19. Çünki onlar, Allah’dan (gelecek) hiçbir şeyi senden def‘ edemezler. Ve şübhesiz ki zâlimler, birbirlerinin dostlarıdır. Allah da takvâ sâhiblerinin dostudur. Müslumanin.mali.cani.namusu muslumana haramdır. Vay haramilerin haline.

ahmet yurtseven

Hayırlısı fiyatta anlaşabilrsek almayı düşünüyorum.

  • 1