BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,17

FETÖ'cülerin gizli toplantısına polis baskını

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan, aralarında iş adamı, öğretmen, esnaf, memur ve işçi olmak üzere çeşitli meslek gruplarından 10 kişi, dün gece Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir mahallesindeki bir bağevinde toplantı yaparken, polis tarafından basıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
kaanacik

Simdi burda ilginc bir durum var, suc isledikleri ver islemedikleri pek belli degil. Feto'den iceride yatip da cikan uc eski arkadas, bir araya gelip konusmalari suc unsuru mu olacak? Burda develetin de isi zor, nasil ayirt edecek, bunlar biraya gelip hatiralari tazeliyoruz diyebilirler, insan haklari bakimindan bunlar bir araya geldiler diye suclu muamelesi cekilemez.

misafir 22

Devlete ve Millete ihanet eden ve düşünen eller ve zihinler kırılsın.. Allah sizi ISLAH etsin.. SONUÇ . cezaevinden çıkan ve yatan herkes kaldığı yerden devam ediyor.. AF YOK...Suçluya AF YOK.. Çürüsünler....

Misafir

SORU ÇALARAK BİR YERLERE GELEN BUNLAR.

Misafir

SORU ÇALIP DA DEVLETE ÇÖREKLENENLERİ BULUN GERİSİ ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİR.

Misafir

Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma.o(hesabı) gözlerin dehşetle yerinden firlayacagi güne erteliyor.. İbrahim 42 .. ey zalim zulmünü arttıkça arttir. Zira o gün seni bekliyor

Misafir

Bu gün cuma namazından önce hoca vaazında namaz kılma kranı % 4 lere gerilediğini söyledi. Tahminim onlarda ceza evindedir. ESERİNİZLE ÖVÜNÜN perincekin uşakları.

İDAM GELMEYİNCE BÖYLE OLUYOR İŞTE

BUNLAR MAĞDURUZ,SUÇSUZ YERE HAPİS YATIYORUZ DİYEREK ORTALIĞI VELVELEYE VERİYORDU.İŞTE SİZİN MAĞDURLARI GÖRÜYORSUNUZ.ŞİMDİ BUNLARI NE YAPMAK LAZIM.BU VATAN HAİNLERİNİ ASMAYIP BESLEYECEKMİYİZ YANİ.

Misafir

ne olacak şimdi tekrar 3-5 ay hapis tekrar dışarı bu insanlardan memelekete ne fayda gelir hepsini sınır dışı edicen

Aras

şunlara bak hep nitelikli insanlar yazık bu ülkeyi satabilmek için neler teklif ediliyor çok merak ediyorum insanın devletini karşılığı ne olabilir akıl alır gibi değil

Kerim

Turkiyenin pek cok yerinde gizli FETO toplantilari halen daha duzenleniyor. Bunlari bilenlerin, terorle mucadeleye haber vermeleri gerekmektedir.

Misafir

senin şu devleti aliyecier sevenler bu ekeonomiye ne hale getirmiş durumda birazda şunlara akıl versen yada sorsan bu devlet hazinesi nerede üçyüz beşyüz km yol ile olamaz bu iş. 480 milyar dolar alınan borç para nere ye harcanmışta geri öderken trump yaptı diye fevaran ediyorlar.sen çocukmu kandırıyorsun camabaza bak camabaza tezgahı ile..

Misafir

Onların gözaltına alınma nedeni tesbihleri yada ibadetleri değil. Sen böyle imalı söylediğine göre bir sıkıntın var demek ki. Çok mu rahatsız oldun?

Misafir

abartma bre,hepside içerden çıkmış zaten belli adli kontrolleri var.

Misafir

masadaki tesbii gördünüzmü en büyük suç aleti.

Ne diyeyim

Yav bunlar zaten beyni satılmışlar. Yine aynı haltı yiyecekleri açık. Ama bunları yakaladıktan sonra salan zihniyeti asıl cezalandıracaksın.

AKILSIZ AHMAKLAR

ŞİMDİ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VERİN RAHATLASINLAR.

cnr

Hainler her yerde allah vatanımızı bizi korusun gerçekten artık idam gelmeli bu ülkeye ve inşallah ekim ayında meclise gelecektir bu bi gerçek her ülkede en ağır suçlar için muhakkak idam cezası şarttır bu işler cezaevine atmakla olmaz hiçbirşeyi değiştirmiyor malesef

SELMAN

BU SATANİST ÇETE SADECE TÜRK VATANINI MİLLETİNİ DEĞİL İNSANLIK ALEMİNİ SİYONİST KÖLESİ YAPMAK ÜZERE SİYON İBLİSLERİ TARAFINDAN KURULMUŞ NE ACIDIR Kİ İÇİMİZDE BİR DE BENİ AYRICA ÜZEN KAHREDEN BİR ERZURUM-HASANKALE'Lİ OLARAK BU VATAN MİLLET İSLAM KURAN AŞIĞI BELDEDEN ZUHUR ETMİŞ SATILMIŞ KABBALA PAPAZIN ÇIKIŞIDIR Kİ GERÇEKTEN ÜZÜCÜDÜR-TARİHİMİZDE BİR ÇOK İHANET BADİRE KALLEŞLİK GÖRMÜŞ TÜRK VATANI DEVLETİ MİLLETİ BU MODERN AHİR ZAMAN ÇAĞINDA DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ ŞEKİLDE KAPSAMLI DONANIMLI İŞBİRLİĞİ ZEKA BİRİKİMİ İLE SÜSLENMİŞ BEZENMİŞ BİR İHANET ŞEBEKESİYLE MÜCADELE EDİYOR ANCAK HAK OLAN CEZAYI VEREMİYOR..YANARIM ŞEHZADE MUSTAFAY'A BİR TERTİP UĞRUNA Kİ BAŞINI KALDIRMADAN BAŞI GİTMİŞTİR YAVU RUHLU ŞEHZADE,KİME KALDI,KAFASI TÜTSÜLÜ BİR ŞEHZADEYE DEVRAN,EY SADR-I İDARE GEL DE İBRET ALMA...!

VatanSeverTürk

Bu memleketin havası suyu bu Fetö'cülere haram zıkkım olsun.Bunlar bu memlekette yaşamayı hak etmiyorlar.Derhal Türk vatandaşlığından çıkarılmaları gerekir.

SELMAN

1643 KEZ ADET KERE SAFER YAZDIK YAZIYORUZ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ DEVLET-İ ALİYE YE UYARI VE TAVSİYEMİZİ YAPIYORUZ BİR FAKİR VATANDAŞ OLARAK.SAYIN REİS-İ CUMHUR'UMUZUN ACIRASAK ACINACAK HALE GELİRİZ SÖZÜNÜN HAK VE DOĞRULUĞUNA ŞÜPHE YOK FAKAT UYGULAMADA OTURUR GERÇEK CEZAYI UYGULAMAZSAK LAF HAVADA KALIR DOĞRUYU SÖYLEYİP YAPMADIĞIMIZ İÇİNDİR Kİ - ACINACAK HALE DÜŞERİZ.GELELİM HABERİN MUHTEVASINA NE YAZDIK *1643* ...BU FETÖ İBLİS-İ AZAM ÇETESİ ÜYELERİNİN *AKIL HOCALARINI* ÖZELLİKLE *İDAM* ETMEDİĞİMİZ SÜRECE HAPİS-MAHPUS-MÜEBBET-AĞIR SAĞIR KAHIR GİBİ CEZALARİ İLE NE YOLA GETİREBİLİRİZ NEDE ISLAH EDEBİLİRİZ ÇÜNKİ HAİNLİK BAŞKA BİR ŞEYDİR,SURADAN BİR HATA SUÇ YANLIŞLIK DEĞİLDİR VE BİLGİ İLE DE İLGİLİ DEĞİLDİR FITRI BİR BOZULMANIN RUH ÇÜRÜMÜŞLÜĞÜNÜN ESERİDİR *TEDAVİ VE ISLAHI YOKTUR OLAMAZ OLMAMIŞTIR* YANİ TEK CEZASI ÖLÜMDÜR..1644.ÜNCÜ UYARI VESSELAM

Ömer

Bunlar haşhaşi gerçekten ayni pkk zihniyeti daiş hepsi ayni tornadan bunların vatandaşlıktan çikarmacezası verilmeli

k.k.k

halen akıllanmamışlar. Bunları çıkarmıcan içeriden

Hainler.

Manyak bunlar. Manyak değillerse vatan hainleri. Başka izahatı yok. Para, makam, mevki için satılmış sürüsü.

milli irade

hala nasıl örgütlenebiliyorlar bunlar yaa? Nerden kimden alıyorlar bu cesareti, bu nasıl bir beyinsizliktir, nasıl yıkanmış bunların beyinleri, mankurtlaştırma denilen şey bu işte...

nasıl bişeydir yahu?

Bu adamları büyülüyorlarmı ne yapıyorlar aklım almıyor, anlamıyorum. Yahu bu kadar olay olmuş, devletin en üst kademelerinden bu kadar açıklamalar yapılıyor bunlar hala daha örgütü bırakmıyorlar. Baktığın zaman da iş adamı, bürokrat, asker, hakim savcı vs. Anlamak mümkün değil. Bu durumda Şeriatın kestiği parmak acımazmış.