BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45

FETÖ'cüler orada ne yapıyor görüntüleri ortaya çıktı

ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşayan bazı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının, düzenli olarak gittikleri bir kiliseyi buluşma mekanına çevirdikleri ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Arkadaşlar yanliş anlamayın fetö derken(faşisy erdn terör örgütü) demek istiyorlar. Evet onlar ailece kiliseyide papayı da çok severler.hatta papadan dua bile istefiler

FETÖCÜLERİ BULMAK İSTİYOR MUSUNUZ?

BU FETÖCÜLERİ HALA AYAKTA TUTAN ŞEY NEDİR ACABA?YOK GAYBUBET EVLERİ,YOK FİLTRE ZEKAT TOPLAMALAR VS.TAM TEMİZLİK YAPILMADAN BİZLERE RAHAT YOK ANLAŞILAN O YÜZDEN SORU ÇALIP KADROLARA KURULANLARI BİR AN ÖNCE BULUN.EZBERE TÜM MATEMTİK SORULARI İLE İLGİLİ SORU KİTAPÇIKLARINDA İŞLEM YAPMADAN CEVAP VERENLERİ BULUN ÇABUCAK ORTAYA ÇIKACAKTIR.

Misafir

Onu bunu bilmemde adamlar akilli ummet paralarini catir catir yiyorlar)))))

Misafir7

Müslüman Memlekette Bir Müslüman Vatana ihanet edebilirmi ederse buna Müslüman denmez Vatan haini denir

MISAFIR

TERAVIH KILMAK ICIN KIRALANAN KILISE...HABER YALAN

MISAFIR

BU HABER TAMAMEN YALAN.

MISAFIR

DIYANET CAMISINDE HAKARETE UGRAMAMAK ICIN KILISEDE TERAVIH KILAN INSANLARA,BU MUBAREK GUNLERDE BU IFTIRA HABERLERI YAPANLARI ALLAH REZILI RUSVA ETSIN.COLUK COCUGUYLA PERISAN ETSIN...

MISAFIR

HABER DEGIL IFTIRA...TERAVIH NAMAZI KILMAK ICIN KIRALANAN KILISE HABERI TAM BIR AHLAKSIZLIK.

MISAFIR

DIYANET CAMISINDE HAKARET EDILDIGINDEN TERAVIH NAMAZI ICIN KILISE KIRALANIYOR.KIM DEMIS KILISEDE NAMAZ OLMAZ DIYE.PARA VARSA SATIN ALIR CAMIYE CEVIREBILIRSIN.

Misafir

Hedefe ulaşmak için her yol mübahtır o örgüt mensupları için. Karşılarındakini kendilerine çekmek için din değiştirdiklerini bile söylerler. Binlerce yabancıyı sırf kendi taraflarına çekebilmek için Türkiyeye getirip yedirip içiren bir örgütden bahsediyoruz.

  • 1