BIST 9.580
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.476,74

FETÖ'cü gazeteciler ve iktidar medyasındaki kibir abideleri

Türkiye'de bir Ekrem Dumanlı vardı hatırlayın. Türkiye'yi o yönetiyordu sanki. Bu ülkenin Başbakanı'na ayar çekmeye kalkışmıştı. Medyada bir dönem söz sahibi olduğu için, neredeyse Sabah hariç tüm medyayı o yönetiyordu.. Ekrem Dumanlı nerede şimdi?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
mevhibe inal

Kimler geldi, kimler geçti! Büyükleriniz, 27 Mayıs Olağanüstü Mahkeme Başkanı Salim Başol'un iki kaşı arasındaki beni taklit eden hanımları da gördü. Kaddafi'nin ellerini öpen Avrupa'lı Başkanları da. İktidardakilerin Benlik sarhoşluğu biraz da etrafını saranlar yüzünden...

Marjinal Yorumcu

Abdulkadir SELVİnin Hürriyet yazıları normal yani!

Misafir

AKP'liler 'Karargah rahatsız' manşetinden rahatsız........

Misafir

Orgeneral Akar’ın 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi Mehmet Dişli ile ortak villa arsası satın aldıkları gündeme taşındı..........Tartışmanın sürmesinden Karargâh rahatsızlık duyuyor!.

bülent

fetö kıyamete kadar T.C . de işiniz olamaz. Kaçabildiğiniz yere kadar gidin, bulacağız sizi.

ahmed

15 temmuz için hiç birşey yapmayan terikatler Reisin yanın da mı olacak sanki.

miskin seçmen

İslamcı denen dernek, cemaat, vakıflar çoğu hayır diyecek, Ak parti kollamaya devam et bunları, anla artık. Çoğu fetöden beter.

murad

Büyük Türkiye için EVET !

.....

Güç zehirlenmesi yaşadıkları doğru.Ama ben insanına bakarım davranışlarına konuşmalarına ve bilhassa yüzüne.Makyajsiz yüzüne.

Allame Suluman

Hadi, keser doner sap doner.... Seni de gorecegiz :)

HAYIR

HAYIR yine HAYIR illede HAYIR sonsuza dek HAYIR,evet diyenlere saygım sonsuz,onların yaptığı gibi pkk lı vs.ilan etmiyoruz.

Hakan Sönmez

O kibirsiz tevazu abidesi dediğin danışmanların gerçek hayatlarına bir bakın. PTT genel müdürü genel müdür olunca kime A6 peşkeş çekivermiş binsin diye? Neden kendisini bu danışmanlardan biri atayıverdi. Bir diğeri alt devresi olduğu için genel müdür oluverdi, liyakat hak getire. Ülkeyi yine onlar batırıyor, senin haberin yok ey güzel abicim.

Misafir

özeleştiri güzel bir şeydir. erdoğan rüzgar gibi giden tren gibidir. etrafında yalaka dalkavuk barındırmaz. kibirli olan uçup gider erdoğan ve davası yoluna devam eder.

ali ak

ağabeyin süleyman ÖZIŞIK herhalde bu yazıyı okur...ne güzel tarif etmişsin

Ayhan Yıldırım

Hadi Bey de tevazu abidesi yani :)

hasan

yakında allahın izniyle sizde ekremin yanına gideceksiniz

Misafir

EN GELİŞMİŞ 10 ÜLKEDEN 9'UNDA PARLAMENTER SİSTEM VAR

ayça

yalan mı devleti fetöyle beraber yönetmediler mi doğru söylemiş adam devir geçer siz gibi günün yalakalarının da devri biter tarih sizden çooook güzel bahseder

  • 1