BIST 9.572
DOLAR 32,48
EURO 34,82
ALTIN 2.487,48

FETÖ'cü Emre Uslu'dan referandum sürprizi

FETÖ'nün firari isimlerinden Emre Uslu'nun referandumda 'evet' oyu vereceğini ilan etmesi kafaları karıştırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Fikirtepeli Fikrinin Fikri

Emre Uslu'nun evet diyeceğini ters algı olarak algı yapan troller, PKK'nin evet diyeceğini niye dikkate alıp bir şeyler demiyorlar.

vatandaş

vatanhainlerin oyu olmaz sen kimsin ki vatandaşlıktan çıkmışsın sen

baltacı

memleket hasretinden de olabilir, '' bakın başkonsolosluğa gelip oy kullanacağım yiğitseniz hadi yakalayın''şeklindeki bir meydan okuma da...

Misafir

Emrecik şeytanlık peşinde aklınca evet diyeceğim diye feyo düşmanlarına hayır dedirtme peşinde yemezler bunu aanca cehepeli koyunlar yer:)

Selim İleri

Allah şura yap yani insanlara danış buyurmaktadır. İnsanların hepsine danışamayacağımıza göre vekillerin oluşturduğu meclis bu görevi yapacaktır. Meclis kimseyi dışlamadan ortak uzlaşı ile, benim mecliste sandelyem çok ben ne dersem o olacak demeden. UZLAŞı ile karar almalı ve bu kararı yöneticiler uygulamalıdır. Başkanlık sistemi meclisi diskalifiye ediyor ve onun bu yetkisi elinden alınıyorsa. Dine uygun değildir. Vazgeçilmelidir. Tebliğ edildi. Ahirette de ilgiliden hesap sorulacaktır.

ihsan

normal sen anormalsin belli akp nin en büyük düşmanı fetö değilmi pes

BNHT

aklınca ters algı yapmaya çalışıyor..

bir basit vatandaş

BUNLARIN KÖKENİ AYNI. YANI YOLLARDA BERABER YÜRÜDÜLER, AYNI YAĞMURDA ISLANDILAR. NE İSTEDİLERDE VERMEDİLER. DAVA DEDİKLERİ ŞEY BİLE AYNI. KONU SEN - BEN DAVASI.

erolk

Kripto fetöcülerden biri bundan bir 10 yıl sonra, medya aracılığı ile parlatılıp Başkan yapılırsa?. Şu an Ak parti içinde herkes tertemiz mi?. Çok büyük yetkileri olan bir makama bir fetöcünün oturduğunu düşünsenize, ülkenin durumu çok kötü olur. Çoğu kişi günümüze göre karar veriyorda, Başkanlığa hep vatansever biri gelmezse ne yapılabilir?.

normal

karisan birsey yok. FETO = AKP

lky

Evet fetönünde işine gelir. Evet demek tek adama teslim olmak demek.Fetöye teslim olduğumuzu bir düşünün. Aynı İrandaki Humeyni devrimi gibi olur.

Halil İbrahim Çelik

suyu bulandırmak için evet diyeceğini açıklamış.Şeytanda oyun biter fetoda bitmez.

Mustafa Menfaatlı

Münafıklığını tescil ediyor.

hakan

ters piskoloji yapıyor. ayrıca referandum hengamesinde ciamaat ihaneti bir nebze unutulur

  • 1