BIST 9.742
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.421,86

FETÖ soruşturmasında ifadeler ortaya çıktı! Emre'yle Tuncay'a şok suçlamalar

FETÖ’nün futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Eski milli futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, Ömer Çatkıç ve İsmail Şengül’e ‘silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şüphelilerin ifadelerinde milli futbolculara şok suçlamalar yöneltildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Süleyman Soylu da aynı stratejinin başka adımını attı: “Duyduk ki darbe girişimleri var” diye açıklama yapınca Bahçeli atılan pası anında aldı, “Böyle bir durumda sağ bırakmayız, ortalığı kan götürür!” Tablo oldukça net: Eğer istenmeyen bir seçim sonucu gerçekleşirse ortalık karıştırılacak, başta cezaevleri olmak üzere kan akıtılacak.

Misafir

Muhalefetin en az, seçim günü sandıkları kontrol etmeyi dert edip düşündüğü kadar, 25 Haziran (Hatta bir önceki geceden) sabahı neler olabileceğine dair varsayımlarda bulunup tedbir alması lazım. Aksi durumu düşünmek bile istemiyorum doğrusu!

Misafir

İbadetçileri bırakın ihanetçilerle uğraşın

Misafir

Allah göstermesin daha fenaları var. Cezaevinde intihar ettiği söylenenler, dışarıda olup trafik kazasına kurban giden kişiler var. Ece Öztürk bunlara ulaştı ve ipin bir noktadaki ucunu yakalamış çözüyordu. Durdurulması gerekti… Düşünün şimdi, 25 Haziran sabahı kolu kanadı kırılmış Erdoğan ve Suç Çetesi insanlara korku salamadığı zaman, gerçekler birer birer gün yüzüne çıkarsa neler olur?

Misafir

15 Temmuz’un karanlıkta kalması Tayyip Erdoğan ve iktidarı için hayati öneme sahip. Aksi durum sadece sonu olmaz, oluşturduğu “Özgürlükçü, demokrat, darbe karşıtı” imajı yerle bir olur! Bu sebeple hapishanedekilerin asla konuşturulmaması, konuşsalar bile duyulmaması, dışarıdan bu işi çözer gibi olanların anında susturulması lazım. Tıpkı avukat Kemal Uçar gibi. Tutuklanmadan önce katıldığı televizyon programında ne dediğini hatırlayalım: “Bir savcı büyüğüm dedi ki ‘asker sorgularına çok giriyorsun. İsmin fişlenir, Bylock var derler, bir yıl seni içeride yatırırlar, bir yıl yatınca da aklın başına gelir, şaşırma’ demişti.”

Misafir

Hepsinin ortak noktası????

Misafir

FETÖBAHÇE OLDU DESENİZE

Misafir

SPORDAKİ FETÖ YAPILANMASININ KULÜP BAŞKANI YÖNETİCİ ANTRÖNER TEKNİK ADAM AYAĞI YOKMU ONLARA NEOLDU BU OYUNCULARIN FETÖ İLE İÇLİ DIŞLI OLMALARINDAN O KULÜPLERDEKİ BAŞKANLAR YÖNETİCİLER BİLMİYORMUYDU HABERDAR DEĞİLLERMİ??

Misafir

Simdi mi sadece Teror orgutu oldu feto?Siz bilmiyor muydunuz bu adam basindan beri Turkiye Cumhuriyeti ni yikmak icin vardi,Ataturk dusmaniydi.Niye katildiniz,niye destek oldunuz.Oncesi sonrasi yok kim ki feto ile iliski kurmussa hepsi yargilanmali.Akp nin icinde zaten feto ile iliskisi olmayan bir tek kisi yok.Hepsinin videolari var.Ben niye cocugumu gondermedi feto okullarina,bir tane Ataturkcu var mi feto okuluna cocugunu gonderen??

Misafir

İyi ki FB de Hakan Şükür ve Arif Erdem gibi iki soysuz varmışta GS a çamur atılmıyor.

ADİL OLALIM...

DEVLETİN TERÖRİST DEDİKTEN SONRA TOPLANMIŞLAR İSE BENCE SUÇLULAR AKSİ HALDE MASUMDURLAR..

Misafir

Herkes suçlu..gözlemeci börekçi temizlikçi futbolcu..bir tek suçsuz var.ne istedilerse veren kişi..

Misafir

Başlık atınsana fetö fenerde yada fetöcü fenerliler diye, yok atmazsınız konu gs olunca dokuz sütuna atarsınız utanmazlar

Misafir

ABİ ADAM TEK TEK İSİM VERMİŞ ALIN BU İSİMLERİDE EMRE BELEZOGLUNU BİLMEYEN VARMI YOK ADAM DAHA NE ANLATSIN ONDAN SONRADA AKP KENDİ İÇİNDEKİ FETOCULARI TEMİZLESİN

Hakkı Baba

Futbolcular gençtir. Gençlerin de dini sohbetlere katılması gayet normaldir. Sırf dini sohbete katıldığı için suçlu iseler AKP'de suçlanmayacak adam kalmaz. Suç unsuru oluşturacak eylemlerinin olup olmadığına bakılmalı.

Misafir

fetö meğer fenerbahçe yi ele geçirmiş...

Misafir

Tayyip Erdoğan a 500 yıl istemiyle NİYE DAVA AÇILMIYOR O GİTMEMİŞ Mİ FETÖ NÜN EVLERİNE. MESELA ONUN YURTLARINDA KALAN OĞLUNA NİYE DAVA AÇMIYOR SÖZÜM ONA TARAFSIZ ADALETLİ YARGI MENSUPLARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 1