BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,70

FETÖ o ülkede tüm kurumların içine sızmış! Çavuşoğlu açıkladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'nün Kosova'da en üst düzeyde tüm kurumların içine sızdığını söyledi. Çavuşoğlu, "FETÖ Kosova’da da tüm kurumların içine sızmış, tüm kurumların en üst düzeye kadar" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

Fetöcüler Haindir. Vatana, Müslümanlara ve İslama ihanet etmişlerdir.

Misafir

Fetocünün kardeşi çıkıp diyor ki!... Sen abimi(Fetodan tuttuklu) bilirsin, abim sence vatan haini olabiir mi? diye soruyor. Evet abin vatan haini ve aynı zamanda İslam'a ve Müslümanlara'da ihanet etmiştir, ihanetine devam etmektedir.

Misafir

Onlar fetocu mevlutum her yere sızarlar.bizde nerelere sızmışlardı.siz ne yapıyordunuz?gençlik parkında kayihami biniyordunuz?

Misafir

Güler misin ağlar mısın... Fetö o ülkeyi ele geçiriyormuş... Fetonun senin ülkeni de ele geçirmesine ramak kalmıştı...Ama bu ülkenin vatansever insanları(AKP liler de dahil) buna engel oldular...Sahi iktidarda olduğunuz ve ülkeyi yönettiğinizi sandığınız 15 yıl içinde neredeydiniz? Neden darbe noktasına kadar uyudunuz? Sanki büyüyüp serpilmelerini zamanında engellediniz de şimdi kalkmış başka bir ülkedeki durumu anlatıyorsunuz...

at

siz ne yapmışsınız? tribüne mi oynamışsınız?

Vatandaş

Feto hainleri Allah sizi bildiği gibi yapsın. hepiniz beyninizi sümüklü bir psikopata kiralamışsınız. hala burada yorum yazma cesareti gösteriyosunuz.

0134

16:58 ege demeden önce lozan antlaşmasının 16. maddesini okuyuver

Ali yar

Ülkeyi ne hale düşürdüler. Kosovanın bütün kurumlarına sızmışlar. Onlar ahmak anlamıyor. Sen devlet olarak bastırıyorsun sana inanmıyor oradaki üç beş öğretmene inanıyorsa senin yalan söylediğini biliyordur.

Misafir

Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı hiç bu iktidar dönemi kadar kötü bir Dış işleri görmedi. Hiç bir dönem Toprak kaybetmedi. Egede Adalar gitti. Kıbrısı da verdiler. Van Minutlerle milleti kandırdılar. Ama bekleyin 2019 sizin hesap verme yılınız olacak inşallah.

ismet

Muhtemelen çoğu yurt dışından vatan millet ümmet için menfi yorumlara hipnotize edilmiş egitimli mandacı vatandaşlarımız hiç mi istiklal marşını hiç mi istimdat adlı şiiri okumazlar. Okurlarsa zaten abd ve avrupada barındırmazlar.

Necip Kalın

Türkiye'nin de bir farkı yok.FETÖ hala etkin.

Mert

Bu ulkeye en buyuk hainligi AKP yapti. Bakalim bu millet sizin iç yuzunuzu gordunde ne yapacaksiniz

Misafir

Bu ülkenin Dışişleri Bakanı böyle bir adamsa ülkeme yazık! Adam resmen sokak serserisi ağzıyla konuşuyor. Bir zamanlar el üstünde tutan başkası sanki.

Misafir

Çalgı-çengi tartışmasına MHP de katıldı: Olmasaydı daha iyi olurdu.......

Misafir

Sen ne yapıyorsun?...................Sudan’da toprak kiralamak ne demek. 780 bin dönüm araziyi Sudan’da kiraladın mı, kiralamadın mı? Dünyada hangi ülke kendi çiftçisi ile rekabet eder?...............

eser

Ne istedilerse vermedikmi desene

uğur

Eğer siz 2015 ve öncesi tüm sınavları dikkate almadan mücadele ederseniz ikdidarada ikdidarı destekleyenlerede darbeye karşı olanlarada ülkeyede yazık edersiniz. Allah fetö etö ittehatçılar gibi mandacılara hiç bir müslüman diyarında muaffak olmaya fırsat vermesin

yarbay oğlu

tarih bunları kaydediyor iyi ki internet var, tv var. sesleri kaydediliyor. yarın önlerine konunca utanacaklar. ülkenin altını oydular. içini boşalttılar. utanmadan çıkıp bir de konuşuyorlar. ya adamlar 16 senedir orada. darbeyi senden sonra duydular. bir de övünüyorlar öğretmen aldık diye. adam utanır beee yüz varsa tabii ki.

Hakkı S.

AKP önce kendi içindekileri temizlese... Temizlemezler ama ona buna eylemsiz doçentlik yaparlar.

Misafir

Fetoyu bu ülkeye bela edenleri Allah belâlarını versin inşallah.

Misafir

Sayin bakan ufuk konusunda sinifta kalmis, Kosovoda fetøculer Turkiye icin calisiyor Lakin AKP siyonistlere hizmet ediyor farkinda degil, Darbbeyi perincek ve AKP yapti dunyada bilmeyen yok.

  • 1