BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.429,19

Fetö ile Mücadele Nasıl Gidiyor?

Sorunun cevabını vererek yazıma başlayayım: Bardağın dolu tarafı boş tarafından daha fazla. Fetö ile mücadele kötü gidiyor demek haksızlık olur.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

AKP F-tipi ile Mücadele edemez........ Aynı fabrikanın imalâtıdır....Bu islami kesimler ancak birbirleriyle güç ve iktidar savaşına girişirler!

ihsan

bu adaletsizlik devam ederse vatandaş 2019 da koşa koşa oy vermeye gidecek kurtulmak için mağduriyet sayesinde gelenler mağdurlar sayesinde gidecek görünüyor

Misafir

Soru!>........ Isvicreye Sinir Ulkeler hagileri?.... Hadi onu bilemedin Bulgaristanin Komsulari kim?............

Erol Baron

Metal paranın bir tarafı nasıl tura ise, AKP'nin de bir tarafı FETÖ dür.... O halde FETÖ ile mücadelenin içine şu an hiç bir şey olmamış gibi davranan ve içinden habire Arınçlar çıkan AKP'yi de koymak gerekir.

selman

fetö ile mücadele uzun zaman alacak fetö ve arkasındakilerin gücünü iyi bilen onların zihniyetinde onlar gibi düşünebilen birimler oluşturmadan bu mücadele kolay değil biz onlardan bir adım önde olmalıyız ne yapacaklarını iyi tahmin etmeliyiz

selman

fetö yü içimize sokan gücün amacı çok açık ama bunlar sadece fetö yü içimize sokmakla kalmamış ülkemizi her alanda zora sokmak için her taraftan kuşatmışlar bu mücadele uzun ve çok zor geçecek bu iş kısa süreli olmayacak bunu kabul etmez isek hata yaparız

selman

ticaret ve kurumlarda çalışan fetö lerin aldıkları bilgi teknoloji ve maddi destekler sayesinde türkiye ortalamasının on katı üstünde başarı kazandıklarını araştırırsan görürsün şu an şekil değiştirip gizlenme ve savunma taktiği uygulayan fetö bunu da türkiye ortalamasının onlarca kat üzerinde bir potansiyelle yapacağından emin ol hiç bilmediğimiz taktikleri sahaya sürdüklerinden ve süreceklerinden ben eminim bunlarla mücadele edenlerin işi çok zor hata yapmaları çok normaldir.

Misafir

İnsan haklarına gözaltı... Polis tutanağı iftirayı çökertti Büyükada baskınında tutulan polis tutanağı, suçlanan insan hakları savunucuları hakkında delil toplanmadığını, baskın yapılarak şüpheliler hakkında şaibe yaratıldığını ortaya koydu.

  • 1