BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51

FETÖ davasında babanın oğluna Zarrab çıkışı damga vurdu

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, bugünkü köye yazısında ABD'de görülen Reza Zarrab davasının FETÖ tabanında çözülmeye yol açtığını yazarak Erzurum'da yaşanan bir olayı aktardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

KİM BU ÜLKEYE BİRİLERİNİ KULLANARAK ZARAR VERMİŞ VE VERİYORSA ALLAH ONLARI KAHRETSİN. ÜLKE ZARARINA, KENDİ ÇIKARINA İŞ GÖRENLERİ, GERÇEĞİ HEM DE YALIN GERÇEĞİ BİLDİKLERİ HALDE GÜNDEM SAPTIRAN DİLSİZ VE ŞEYTANLARI, DİLİ OLAN İNSİ ŞEYTANLARI RABBİM KAHRETSİN. HAKİKATİ ÇARPITMA GAYRETİNDE OLAN ALLAH'I YALANLAMA GİBİ BİR CÜRME GİRENLERİ DE KAHRU PERİŞAN ETSİN.

:)))

Baba kim oğlu adı nedir ...bir baba bir oğul ...bir varmış bir yokmuş:). Anlaşılan o ki hayırsever Zarrab yaptığı hayırları söylemiş...korku büyük:)))

Misafir

Evet dahası var. Akp Zarrabı Türkiyede tutuklatarak bu oyunu bozmuştu ama Cemaat Zarrabı serbest bıraktırdı ve Amerikaya kaçırdı böylece büyük tezgah kuruldu. Oysa Akp Türkiye kurulan tuzağı önceden görmüş ve Zarrab oyununu tutuklayarak bozmuştu. Cemaat bıraktırmasaydı Amerika bu kozu elde edemeyecekti. Cemaat tabanı bunu anlamış. :))

Numan Benek

Unutmayın:Bu ülkeyi tüccar zihniyeti ile yönetenler bitirecektir.

MAĞDUR

GÖREVE DÖNMEYENE KADAR BU OLAYLARIN HİÇBİRİNE İNANMAM ÖNCE İŞ İADE SONRA İNANÇ

Vatandaş

Beraber bu yollarda yürüyenler, beraber yağan yağmurda ıslananlar 40 yıldır fetö ile mücadele edenlere şimdi fetöcü demekten utanmıyorlar sıkılmıyorlar. Edep yahuuuu.

Bozkurt

Buradan aklı selim vatandaşlara sesleniyorum.Bir milletin çöküşünü hızlandırmak için (12 Eylül olaylarına zemin hazırlanması gibi sağcı solcu 2 ye ayırmak) yapılan oyunları görmüyormusunuz. Halkı 2 ye ayırmış durumdalar sadece zamanını bekliyorlar. Baba oğula düşman olduğu memlekette birlik ve dirlik ten nasıl bahsediyorsunuz. Hergün ağızlarından kin ve nefret kusarlarken hangi kitabı referans alıyorsunuz da islam dan dem vuruyorusunuz. Allah ıslah etsin hepinizi.

Vatandaş

Hizmet hareketini kuranlar ve kullananlar emperyalistlerdir. Kurulduğu ilk günden itibaren Emperyalistlerin bölgeyi ve Türkiyeyi kontrolü görevini yürütmüştür. Bunu 40 senedir görmeyip aldananlar ve aldatıldığını iddia edenler önce dönüp kendilerine baksınlar.

Mert toker

CHP TAYFASI SÜREKLİ ZARRAP DAVASINI MERAK EDER DURURDU. BU AKP YI ANCAK CEMAAT BITIRECEK DERLERDI. CUNKU SANDIKTAN ÜMİT KALMAYINCA FETÖ VE ABD DEN MEDET UMAR HALE GELDİLER. ZAVALLI CEHAPE LILER.

Misafir

Yalan haber. Oğlu itirafçı olsa ne olacak Zarrab davası çökecek mi? haber yapılan erzurumdaki davanın zarrab ile ilgisi yok. Peki oğlan kabul etmiş mi itirafçı olmayı?

MİSAFİR

SORUNDA TAM BURADA İŞTE BABA BOL BOL A HABER İZLEYİP, SABAH, AKŞAM GİBİ GAZETELERİ KASTEDİYOR SANIRIM...BU YANDAŞ MEDYAYA KALIRSA ÜLKE NORVEÇ, MİLLİ GELİR KİŞİ BAŞI 90 BİN DOLAR, İŞSİZLİK SIFIR, PARA BOL İMFYE BORÇ VERİYORUZ, BÜTÜN DEVLETLER BİZİM AĞZIMIZA BAKIYOR...

millet kör ve sağırmıdır.

bütün suç,bu Fetöyü de Zarrabı da başımıza musallat edenlerde.vede başkalarına yüklemeye çalışanlarda,bazılarını hapisten çıkarıp salanlarda yerine suçsuzları koyanlarda,bu kadar açık ve seçık bir durumda sorumluyuz demeyenlerde.!!!

  • 1