BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.421,59

Fetö cezaevinde böyle örgütleniyor

İlginç bir mektup aldım. Mektubu, Fetö'cülerle aynı cezaevinde kalan, geçtiğimiz günlerde tahliye olan Bylock mağduru bir vatandaş göndermiş.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
sasa

boylok kullanan akp liler nden dışarda?? bence akp li vekille bile kullanmıştır asıl fetocular kendileri ama dışarda milletle uraşıyorlar nasıl iş anlamadım akp lilerin çogu bi ara fetoyu davet ediyordular onlar fetocu değilmi????

Beniadem

Falan Filan iste. Ödünüz kopuyor degil mi?

Beniadem

Falan Filan iste. Ödünüz kopuyor degil mi?

Misafir

Adam ne güzel mektubunda 'by locktan alındım başka alakam yok 3, gruptanım' minvalinde anlatmış.Ama birileri Bank Asyadan trilyonları kredi olarak alıyor ve hala tek bir soru bile sorulmuyor.Çünkü bu arkadaşlar tvlerde Ak parti ve Erdoğanı sürekli övüyor parlatıyor.

Misafir

Ee? devlet neden müdahale etmiyor da seyrediyor?

Misafir

Bıçak atan serbest, pankart açan tutuklandı Beşiktaş-Konyaspor “Nuriye-Semih yaşasın” pankartı açan Beşiktaş taraftarı Volkan Çalışkan’ın tutuklandığı bildirildi................

Erol Baron

Bu durumdan Türkiye'nin yönetimini FETÖ misali bir imama teslim edenler utansın.

Selim

Fetö'cü Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile ilgili çok ciddi bilgi ve belge olmasına rağmen neden ve kim tarafından korunuyor?

Misafir

büyük el simdi yerin dibine indirdiklerini sonra el üstüne cikartacak olmasin

KEMALİZM-FETÖ İŞBİRLİĞİ

15 TEMMUZ DARBE TEŞEBBÜSÜNDE YER ALAN KEMALİST BAĞNAZLAR GÖZDEN KAÇIRILMAMALI. BUNLAR HÜKÜMETİ YIKMAK ADINA FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞ MARJİNAL SOLUN ADAMLARIDIR . BU BİLGİ GÖZDEN KAÇIRILMASIN.

FETÖ LİSTESİNİ açıklayacaktınız ! NOLDİ?

"- ‘ByLock’çu hâkimler, savcılar yakalandı.. - ‘ByLock’çu polisler yakalandı.. - ‘ByLock’çu askerler yakalandı.. - ‘ByLock’çu bürokratlar yakalandı.. - ‘ByLock’çu akademisyenler, öğretmenler, memurlar yakalandı.. En son.. ‘ByLock’çu medyacıların da (onlara gazeteci demiyorum, diyemiyorum) bulunduğu açıklandı.. Eee.. Hani bunun siyasi ayağı.. ‘ByLock’çu siyasetçiler yok mu? .."

ayran

Ayakların baş olduğu yerde mücadele edilemez, öncelikle ayakların gitmesi gerekir yoksa ülke çok güzel yere gidiyor, herkesin en büyük korkusu bölünme ve iç savaşa...

solmaz

mektup ta yazılanlara katılıyorum. süreç uzamamlı bir süre sonra yaşananlar yavaş yavaş unutulup vicdanlar devreye ve merhamet istismarı olacak buna meydan vermemeli. hızlı adaet tecelli etmeli hakettikleri cezayı almalılar

CEM

SÜLEYMAN BEY YAZINIZI OKUDUM.BU YAZI COK YERİNDE OLMUS.AYNEN KATILIYORUM.TIPKI AYNISINI BENDE YASADIM.BENDE YAKLASIK BIR AY ONCE CIKTIM.BU ORGUTLE HİÇ BİR İLGİM OLMAMA RAĞMEN BENDE CEZA EVINDE KALDIM.HAPİSHANEDE İSTEMESENDE ÖRGÜTÜN PROPAGANDASI MARUZ KALIYORSUN BENCE COK YANLIS YAPILIYOR.BIR AN ÖNCE ÖRGÜTLE İLGİSİ OLMAYAN İNSANLAR AYIRT EDİLİP KURTARILMALIDIR.KEŞKE İMKANIMIZ OLSADA YUZ YUZE KONUSABILSEK .....

SADET

EĞER SİZDE GERÇEKTEN FETO VE BENZERELERİYLE MÜCADELE ETMEK İSTİYORSANIZ GARİBANLARLA UĞRAŞMAYI BIRAKIN BU GARİBANLARI KİM FETO YA YÖNLENDİRDİ KİM FETONUN KUCAĞINA İTTİ ŞİMDİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK OLDU ONU ARAŞTIRIN BULUN, BUNUN HESABINI ONLARA SORUN. SORUMLU GAZETECİLİK BUDUR. GAZEL OKUMAK DEĞİL. AMA AMACINIZ BÖYLE BİR MÜCADELE DEĞİDLE İKTİDARA YALAKALIK YAPMAKSA DEVAM EDİN KENDİNİZ YAKIŞTIRIYORSANIZ. SONUÇTA HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPARÇ.

QWE

2-FETO VE BENZERİ ÖRGÜTLERİN TEHLİKE OLMASINDAN KURTULMANIN TEK YOLU VAR. GENÇLERİ ÇOCUKLARI MEDENİ DÜNYANIN BİR PARÇASI OLARAK YETİŞTİRMEK. ONLARI YOPBAZ GERİCİ ORTAÇAĞ ZİHNİYETLİ ÖRGÜTLERDEN CEMAATLARAN KORUMAKTIR. İNANIN BAŞKA YOLU YOK. ÇOCUKALRI KADINLARIO GENÇELRİ BU CEMAATLARA TESLİM EDERSENİZ ORALARDAN SADECE CUMHURİYET MEDENİYET HUKUK DÜŞMANLARI ÜRETMİŞ OLURSUNUZ. BÜTÜN DİNİ CEMAMATLARIN İDOLOJİSİ HEDEFİ AYNIDIR BÜTÜN KAPILAR EL KAİDEYE TALİBANA İŞİDE FETOYA CETOYA ÇIKAR.

QWE

1-GERÇEKTEN FETO VE BENZERİ ÖRGÜTLRLE MÜCADELE, ANCAK BU FİKİRLEİRN FİKİR BABALARIYLA MÜCADELE İLE OLUR. BATAKLIGI KURUTMADAN SİVRİSİNEKLRDEN KURTULAMZSINIZ. HERGÜN TV PROGRAMLARINDA GAZTE KÖŞE YAZILARINDA BİR SÜRÜ HAMESET LAFLAR DİNLİYORUZ. ÖNCELEİR FETO CU OLAN HATAT FETOYA ÖVGÜ KİTAPLARI YAZANLARIN ŞİMDİ İKTİDAR KORKUSYLA FETOYA VURANLARIN NASIL FETO BENZERİ ÖRGÜT VE CEMMATLARIN SAVUNUCUSU OLADUKLARINI HAYRETLE GÖRÜYORUZ. VE ANLIYORUZKİ DEĞİŞEN BİRŞEY YOK. FETO KİRLENDİĞİ İÇİN ONA SIRT ÇEVİRMİŞ GİBİ YAPNLAR ŞİMDİ FETO BENZERİ HATAT ONDNA DAHA TEHLİKELİ CEMMAT MASKELERİYLE ASŞLINDA AYNI FİKİRE AYNI İDOLOJİYE HİZMET EDİYORLAR. BU NEDİR CUMHURİTE DEMOGRASİ HUKUK LAİKLİK DÜŞMANLIĞI MEDENİYET DÜŞMANLIĞI YAPMAK. NE YAPARLARSA YAPSINLAR BU EMELELRİNİ GİZLEYEMİYORLAR ÇÜNKÜ PAÇALARINDNA AKIYOR.

osman kasapoglu

Eger bunlari hapise atip köklerini kurutmayi düsünüyorsaniz yaniliyorsunuz.öyle olsaydi bunlarin agababbasi saidi kürdi --said nursi--yola gelirdi.Bu mahpus isi inanin bu güruhu kamciliyor bile kendilerince kirmizi kitaplarin cilesini cekiyorlar. Adli ve siyasi mücadeleye devam fakat aslolan dini mücadeledir.bu hususta DIYANET VE DEVLET cuvallamistir.FETÖNÜN TEMELI KIRMIZI KITAPLARDIR: su ise bakin ki bunlari artik devlet basiyor sanki daha cok okusun daha cok hain olsunlar diye. olacak gibi degil.SAYGILARIMLA

ilhami

O içerden yazmış ben de dışardan yazayım. Byloc listesinde olan birisinin daha sonra byloc listesinden çıkması tamamen skandal. Bunu eşe dosta anlatamıyoruz. Şimdikilere de sen de de byloc yokmuş denmeyeceği ne malum. O zaman her şey yalan mıydı yani.

salhor

Adamın bir tek ay yaşadığını, damadım 10 aydır yaşıyor ve delirecek durumda. Ülkücüdür ve namaz-oruç ve çok fakir iki akrabasına düzenli yardım etme dışında SUÇU OLMADI,OLAMAZ(!) Birkaç soysuz, kıskanç müfterînin narına yananlardan. Anlıyorum ki devlet tazminat vermemek için bir suç icad edecek ve öğretim üyeliğini yakacak. Sırf onu değil bütün masum hocaları yakacak.Namuslu, çok çalışkan ve üretken olmak, bu memlekette daima suç olmuştur. Aklıma ASELSAN'lı şehid mühendisler geldi. Ya onların aileleri nasıl dayandı?Halimize şükür!

ilhami

Benim gördüğümü kimse görmüyor mu? Bu kadar insanın içeri doldurulması bence bunlara yapılacak en büyük hizmettir. Bu kadar insanın darbe yaptığına kim inanır. Bir de bu insanlar herkesin akrabası eşi dostu. Hadi bomba atanlara babası bile hain diyebilir. Ama sen bu kadar adam toplarsan o zaman bu darbe tiyatroymuş dedirtirsin. Toplum özünde ikna olmuyor benden söylemesi.

Misafir

evet anladığımız kadarıyla bu mektuplarda gerçek yazan da var yalan da ama mağdur olanalar bence bu mektupta doğru anlatıyor halen daha adamları var peki adalet bakanlığı neden bunları ayıramıyor bu konuda devletimiz iyi çalışamıyor bazı şeylerde aksaklık devam ediyor inşallah düzelir işler kolay değil

Misafir

Bunlari ayiklamak yerine,devletin icine hic sokumayacaktiniz.fetoculere parsel parsel kadrolar dagitilirken,TSK dahil ulkenin gozbebegi tum kurum ve kuruluslara yerlestirirken hic dusunmediniz mi?feto ezel beridir Ataturk e,Turkiye Cumhuriyeti ne karsiydi bunu bilmiyor muydunuz?O zaman guc birligi yaptiniz hersey yolundaydi taa ki cikarlar catisana kadar.Oysa ki biz onceden diyorduk bu feto hain diye,simdi de diyoruz feto hain diye.Sizin yaptiginiz bu kocaman yanlisi simdi ulke olarak hep beraber oduyoruz...

EN İYİLERİNİ SEÇİN...

'HAVANDA SU DÖVMEK'VE 'DUVARA MI KONUŞUYORUM?'DİYE SÖZLER VARDIR YA D;SÖYLEDİKLERİNİZE HERKES KATILIYOR ANCAK ÇÖZÜM GETİRMESİ GEREKENLER YA TORPİL İLE BELLİ MAKAMDALAR YADA SAMİMİ DEĞİLLER.CHP ŞÖYLE BÖYLE DİYENLER İÇİN SÖYLÜYORUM,ONLAR BU KONUDA DAHA AKTİF VE GEREĞİNİ DAHA İYİ YERİNE GETİRECEKLERİNDEN KUŞKUM YOK,ÇÜNKÜ FETÖ İLE MÜCADELEYİ ÇOK DAHA ÖNCEDEN GÖRMÜŞ VE BAŞLATMIŞLARDI.

Nil Kaya

F-Tipi örgütlenmenin tasfiyesi ile boşalan alanları, birçok cemaat ve dini vakıf doldurdu. ...Hacamat ve sülük yasallaştı.. Süleymancılar Menzil, İsmailağa Cemaati...Eğitim Ensar’a teslim