BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80

Fethullah Gülen'e Allah rahmet eylesin

Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki, Başbakanlık'ta yaşanan "Fethullah Gülen ölmüş" skandalını köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 37 Adet Yorum
MURAT

böyle karaktersizler ilerde asıl hesap vercek acaba !!

Kemal

Hani HAŞA Allah ile konuşuyormuş da!Adam ne yazsın.fettoş belki söz almıştır diye düşünmüştür.Niye kızıyorsun?

Rıza

ateşi serin olsun.

Usaklik kaniniza islemis

Din kardeslerine silalh tasimadan yardim götüren ve uluslararasi sularda hunharca katledilen müslüman kardeslerimi elestirecegine , o usakligini yaptiginiz lanetlenmis israillileri elestir aklini sey ettigimin .

ABDULLAH

Gaybı ALLAH bilir...sen ne sin fethullah gülen in herkesten sonra öleceğini söyleyecek,iddia edecek kadar????...hem sen hem de liderin şuan uluhiyyet iddiasındasınız...Allahtan mağfiret dile ve tevbe et kardeşim...fanatikliğin bu kadarına da pes doğrusu...

davut

sen kuzu kuzu katilin üzerine korumasız git. Silahsız git. sonrada konuş. israil yakın zamanda 2000 kişiden fazla insanı filistinde öldürdü; niye konuşmadın.

davut doğrucu

sen kimsin ki ALLAH'ın işine karışıyorsun?

necmeddin tuanargil

doktor bana senin çocuğun olmayacak tüp bebekle filan uğraşma dediği zaman allahın bana bir çocuk vereceğine inandım. zira allahın işine karıştığını düşünmüştüm. şimdi de şuna inanıyorum gülen bu işin geyiğini yapan herkesten sonra vefat edecek.

İH Bİ

BU SÜREÇTE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM, İNSAN NE KADAR CAHİL, UTANMAZ VE HIRSIZ OLUR GÖRDÜM. ELHAMDÜLİLLAH...

Şehid

Mavi Marmarada ; Katil İZRAİL tarafından katledilen 9 Türk vatandaşı için ''ŞEHİD BİLE OLAMAZLAR'' diyen bir Mendebura Allah niçin rahmet eylesin ki.?

Rahmet

Vatan Hainlerine Kesinlikle ALLAH RAHMET eylemez..

Rahmet

Vatan Hainlerine Kesinlikle ALLAH RAHMET eylemez..

Rahmet

Vatan Hainlerine Kesinlikle ALLAH RAHMET eylemez..

Rahmet

Vatan Hainlerine Kesinlikle ALLAH RAHMET eylemez..

MERT

EEE AKİF BEKİ, KİM ÖLE KİM KALA DMİŞ ATALAR. VAKTİYLE BİRİ BENİ ÖLDÜRMK İSTİYORLAR AMA ONLARA GÜNÜNÜ GÖSTERECEĞİM DİYE GAZETELERE İLANLAR VERMİŞTİ.GEL GÖRKİ SABAH ÖLDÜ.KALPTEN.BU İŞ YAŞA BAKMAZ, SIRANIN KİMDEOLDUĞUNA DA "O" (cc)KARAR VERİR.

ESASLI TÜRK

SADECE ADI TÜRK OKULU...VE SADECE TÜRKİYEDE BAZI İNSANLAR TÜRK OKULU OLDUĞUNA İNANIYORLAR (KAFALARI KUMA GÖMÜLÜ VAZİYETTE )

Fetullah Gülen vefat etse de bitmez.

Fetullah Gülen vefat etse de bitmez. Demokratik özgürlükçü hoşgörülü Cumhuriyetçi, eğitimi ve yardımı gaye edinen, hoşgörlü islami bir Hizmet hareketi bu. Müslüman terörist olamaz diyen bir hareket. Türkçe olimpiyatları Türk okulları isimleri artık önemli değil. Türk milleti layık değilse zaten Allah bu isimleri değiştirir. Ama bu hareket Türklerin değil artık. Her ırktan ülkeden ve milletten insanlar bulundukları ülkede bu harekete devam edecekler. Adları Türk okulları olmayacak belki Türkçe olimpiyatları olmayacak belki. Belki dünya okulları olacak. Ama devam edecek.

Ahmet MESTAN

İyi yorumdu. Teşekkürler.

selman yıldırım

o saydığın isimlerin tamamı birbirlerinin kuyusunu kazıyor:)

Abdurrahman

Dava, Allah'ın davası olunca kimse onu bitiremez. Şahıslar üzerinden algı yönetimi yapmak yersiz. Allah var gam yok....

S.SEZGİN

ÖLÜM ALLAHIN EMRİ... BU DAVA İLAYI KELİMATULLAH DAVASI BU DAVA BİTMEZ... KİŞİLERLE Mİ YAPILIYOR BU HİZMET ZANNEDİYORSUNUZ... ALLAH DAVASI YERDE KALMAZ.. DÜN AKŞEMSEDDİNDİ.. İSKİLİPLİ ATIF HOCA İDİ..MEHMET AKİF İDİ..BEDİÜZZAMAN İDİ..SÜLEYMAN TUNAHAN HOCA İDİ..ERBAKAN HOCA İDİ..ALLAH HEPSİNE RAHMET EYLESİN... BUGÜN F.GÜLEN..CÜBBELİ AHMET HOCA ..VE DİĞERLERİ.. ALLAH BU MİLLETİN VE TÜM MÜSLÜMANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.. ALLAH VAR GAM YOK...

korkmaz

yahu olmeyen insan icin kim ne olursa olsun iftira atmassini yakistirmiyorum ve yaziklar olsun diyorum yani haber yapmayan bazi zayif medyalar haber uretiyor bu medya oyleki isani 5 dakikida vezirde yapar 5 daikada rezilde yapar.hocayla ugrsacaginiza birazda ulkemzin haline bakin insaf be terror yuvassi olmusuz korkunuzdan yazmiyorsuuz.

bir sade vatandaş

İSTEK FETHULLAH GÜLEN'İN ÖLMESİMİ? FETHULLAH GÜLEN ÖLÜNCE HER ŞEY DÜZELECEKMİ? BÜTÜN BU İŞLER HEP ŞAHSİMİ? ŞAHISLARLAMI UĞRAŞILIYOR?

baran karadağ

akif beki ALLAH birgün sanada RAHMET EYLEYECEK

ADAMIN BİRİ

BUNLAR YAKINDA AZRAİLİN İŞİNE DE KARIŞIRLARSA ŞAŞIRMAM...AZRAİLİ DE PARALELCİ İLAN EDERLER...