BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.499,39

Fethullah Gülen din mi değiştiriyor? 11 Aralık konuşması olay

Türkiye gazetesinin yazarı Fuat Uğur, teröristbaşı Gülen iddiası ile şaşırttı. Uğur 'Başlığı görüp sanıyorsunuz ki bu gerçek değil ve altından bir ironi çıkacak. Böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz' diyor ve bakın neler yazıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Misafir

Zoruna mı gitti canım.

Misafir

Kapasiteniz çok yüksek harcanıyorsunuz. Bide anlamayana açıklama var hizmet büyük

SEYFO

NE O, ZATEN DİNSİZ OLAN ATAİST HANGİ DİNİ DEĞİŞTİRECEKKİ...KAFİRDEN BETER BU İNSAN MÜSVEDDESİ.

mahir taş

bu zaten papaz bilmiyen varsa öğrensin

mmt

dini islam olmayanın dini mi olur? hak din islamdır, gerisi batıldır.

nana

fetoş açıkça söylesin artık ben vatikanın 7. kardinaliyim diye.

Beniadem

Bir konu bukadar saptirilabilirdi anca. TEbrikler

Mert toker

vatikan a bağlı olduğuna göre, dini de belli zaten

Mert toker

Zaten dini ıslam degil ki. Kendine göre bir din icat etmiş. Malak müritleri de peşinden gidiyor.

mehmet

llah diyor ki: Yahuda ve Nasarayı kendinize dost edinmeyin. Onlar virbirinin dostudur. Siz onlardan olmadıkça onlar sizi dost kabul etmezler. Bu adam hala Cenabı Hakkın bu ayetini karşı çıkıyor ve zaten İSLAM'dan çıkmıştır.Daha hala hangi din değiştirmekten bahsediliyor. Küfür tek millettir. Putpest olmuş

Misafir

Allah diyor ki: Yahuda ve Nasarayı kendinize dost edinmeyin. Onlar virbirinin dostudur. Siz onlardan olmadıkça onlar sizi dost kabul etmezler. Bu adam hala Cenabı Hakkın bu ayetini karşı çıkıyor ve zaten İSLAMdan çıkmıştır.Daha hala hangi din değiştirmekten bahsediliyor. Küfür tek millettir. Putpest olmuş Hıristiyan olmuş fark etmez.

Hic

Bu pisliği haber yapıp durmayın artık lütfen..soylenilenlerden daha fazlası olduğunu daha çirkef olduğunu biliyor artık herkes..midemiz bulanıyor bu adamı gormekten

Farabi

Ben bu zatin Musluman olduguna zaten inanmiyorumki .Adamin sifatinda Musluman sifat yok birkere

ATMACA

BU ZAT DOĞRU DİNİNİ DEĞİŞTİRSE KENDİSİ İÇİN EN HAYIRLISINI YAPAR ÇÜNKÜ MÜSLÜMANLIĞI ÇOK YARALADI BEN MÜSLÜMANIM DEME ŞANSI ZATEN YOK ÜLKESİ İÇİN KAFİRLERİN YAPAMADIĞINI YAPTI BUNA KAFİRLİK ÇOK YAKIŞIR

İHSAN

GÜLEN ZATEN KRİPTO KARDİNAL DEĞİLMİ

FETO MÜSLÜMANMIYMIŞ

BU HAİN FETO MÜSLÜMANMIYMIŞ.ZATEN HAÇLILARA HİZMET EDİYORDU,ŞİMDİ YAHUDİMİ OLUYORMUŞ ANLAYAMADIM.

Misafir

Fuat Uğur bir fetöcü gibi çalışıyor. Hocasından bir gün bahsetmese olmaz.

alara

fetoş kendi dinini yapmaya çalışıyor sanırım,kitabınıda yazan 1 şart abd ye iman, 2. israile iman, 3, ciaya iman, 4. sart fetoşa iman 5. paracıklara iman :) :)

MİSAFİR

DAHA GEÇEN HAFTA DİYANET İŞLERİ BAKANI AZERBAYCANDA DİNLAR ARASI DİYALOG TOPLANTISINDA İDİ...MANTIKLI ŞEYLER YAZIN MİLLETİN 400 MİLYON TLSİNİ YİYEN İHLAS GRUBUNUN GAZETESİNİN YAZARLARI...ALDIĞINIZ PARA HARAM BE

Misafir

ben de temenni ediyorum

Davut

Birseyler dinler arasi diyalog adina diyor ama din degistirme istegini veya teklifini yazidan goremedim.

Misafir

Bir an önce gebermesini temenni ediyorum

Beni adem

Yapmadığı bu kaldı bunuda yapsında başka ne çıkacak bakalım ermeni artığından. Müslümanın zekatını fitresini kurbanını topla ondan sonra gayri müslimlere kukla ol yazıklar olsun. Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.

alim25

Ancak, iblis bu izdivaçda erkeğin ve kadının kim(ler) olduğunu belirtmemiş; kendisi pensilvanyada conilerin himayesine girdiğine göre sanırım kendisi pensilvanya sarayının hanımefendisi olduğu kabullenmiş durumda, yazıklar olsun!

osmancık

1999 yılında Türkiye'de basılan aylık bir dergide "Bu millet sizin hilenizi sezecek, ne ev, ne araba, altınızdaki her şeyi alacak" diye yazılmıştı (Ömer Öngüt K.S.) O zaman bunlar İslam kahramanı olarak görülüyordu. Daha 2003-2004 yıllarında bize "Bu adamın elinde papazın asası olduğunu bize gösterdiler" demişlerdi. Günaydın Türkiye!