BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.308,97

Ferhat Göçer : Caizse beni böyle gömmelerini istiyorum

Ferhat Göçer, Dean Martin ve Frank Sinatra hayranı olduğunu belirtti. Ünlü şarkıcı, sahnede hep onlar gibi siyah takım elbise giydiğini hatta dinen caizse siyah takımla gömülmek istediğini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
mehmet ali agan urfa

Sana tavsiyem peygamberin nasil defin olduysa sende oyle defin yaptir.onlar kafir sen muslumansin sanatlari haric hic bir seylerine ozenme supersin seni ailece cok seviyoruz.allah sana uzun omur versin

Misafir

Yok öyle silahları giyipde gömülmek bide orda Opera okumaya kalkarsîn ordakileride korkutursun

VEDAT İKİZ

kafirlere benzemek, kafirleri beğenmek olmak tehlikeli olabilir. imanı da tehlikeye düşürebilir. hayırlı faydalı müslüman lara benzemeli. kafirler elbise ile gömüyorlar ölülerini onlara benzememeliyiz.

MUSTAFA

yıkandıktan sonra siya elbiseyi giydirmek zor olur.Elbiseyle yıkanman için şehit olman gerekir. Ancak, şu olabilir.siyah kefenlik alırlar.

Baba

Gömeriz gòmeriz meraklanma ne zaman olucen

Misafir

neden olmasın , kefen beyaz olacak diye kaide mi var ? sonuçta toprak yiyip bitirmiyor mu ? kemikten başka geriye ne kalıyor ? kefen bezi bile etinle birlikte kurtcuklara yem oluyor.

siyah kumaş parçası tıkayın

pamuk yerinede siyah kumaş tıkasınlar ister misin ?

Misafir

Ya doktor olmuşsun ama dininden haberin yok be kardeşim.Oluye kefenden başka şey olurmu

KAFAYI MI YEDİN????

OLUR FERHAT,ŞU AN SIKINTIMIZ BU DEĞİL AMA,SEN ÖL ELBETTE DÜŞÜNÜLÜR.ŞİMDİ DEĞİL AMA,HEM ÖMÜRÜDE ÜZECEKSİN BAK,O HAYVANLARA KİM BAKACAK,

  • 1