BIST 9.715
DOLAR 32,51
EURO 34,80
ALTIN 2.427,22

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Almanyanın 300 milyar euro dış ticaret fazlası var.gerçekleri kabul edin.orada emeklilerin durumu cok iyi..almanyayi sevmeyebiliriz diye dogrulari kabul etmeyip kendinizi maydonoz yapmayın.

Misafir

Ali koç ve fikret orman ortak yapımı ne şiş yandı ne kebab ama ortada futbol yok rezalet derbi

Misafir

Milyonlarca eurolari cebe indiren iki takım futbolcuları en rezil maçlarını oynadılar TTF 1.lig deki takımlar bile bunlardan iyidir hasanali hariç

Misafir

Ne dev derbisi. Bu takımlar avrupa'da dökülüyor. Dev derbi dediğin real barca dır.

ayaz

Arkadaş, Topal Souza ikilisinden nasıl kurtulacağız derken, ve tam kurtulduk derken bu sefer Topal- Jailson ikilisin çekeceğiz herhalde, Atıf bu takımda nasıl oynar arkadaş, bu nasıl bir takım ben bir fenerli olarak futboldan soğudum vallahi gol yiyoruz üzülemiyorum, atıyoruz sevinemiyorum, çünkü her iki durumda da futbol oynamıyoruz

Camelili

Ali koc istifaaaaaa.Aykutu isteriz.

Misafir

Yönetim istifa.aykut hoca gelsin.

Kadikòylù berbet

AYKUTA ISTIFA DIYENLER NERDESINIZ.BEN DE DIYORUMKI BU TAKIM OLMAZ.YÒNETIM ISTIFAA.

Rizelu ishak

Ali senden başkan olmaz.sen takimi ikinci yapan.uef da final oynatan aykutu hangi górúşteki taraftara uydun gònderdin.sende babanin dùkkanina gitmeye az kaldi.

Adiyamanli

Bu yònetimle.bu kalitesiz teknik yönetimle bu iş olmaz.isterse maci kazanalim.olmaz.

Cerkez salim

Yònetim de dahil alayinizda kazanma fenerime layik olma yok.birakin koltuğu.

Menemenli

Istifa istifa yònetim istufa.

Yørūkoğlu

Ali kocla bu iş yūrùmez.Ali gitmeli AYKUT BEY HOCA gelmeli.Yönetim istifaaaaa.balik baştan kokar ali lan.istifaaaaa.yeter be.hayalle başkan olunmaz.

OFLU BABA

BEN YAZDIM ALI KOC BOSUNA IDDAYA GIRME KAYBEDERSIN SENIN TAKIMINDA KI FUTBOLCULAR BESIKTASIN AYARI DEGIL SENIN ANTRENORUN SENOL GUNESIN AYARINDA DEGIL SEN BUNU GOREMIYORSAN ISTIFA ET BAKKALINDA PEYNIR SAT KALECI HARUNUDA GELDIGI YERE GERI GONDER FENERBAHCEDEN MAKARNA SUZECEKLER KEVGIR OLMAYA AZ KALDI

xtr

Bu dönemin en adam akıllı takımı Beşiktaş. Fener, trspor, gsray... Oyunlarında iş yok. Zaten borsada da yatırımcısını en çok mağdur eden şirketler de bunlar.

Misafir

dinlememiz için link koyacaktınız link nerede ?

  • 1