BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32

Fehmi Koru IŞİD'i dünyanın başına bela edenleri açıkladı

Fehmi Koru bugünkü yazısında Paris'i kana bulayarak dünyaya dehşet saçan IŞİD'i bugünlere getirenleri açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
bülent

kime saldırmadıysa onlar için kurulmuştur. ingiltere kurdu. rotşil kurdu. israil devletini kuranlar kurdu. çok zor bir soru değil.

Misafir

bu da bir İŞİD in antitezi işte. O da diğer dinlere hayat hakkı tanımıyor, sen de diğer dinden olanlara. Ne farkınız var ki.

Misafir

Peki Türkiye neden Suriye nin işgaline kim destek verdi. Fehmi Korunun listesi eksik galiba

Misafir

Kesinlikle doğru. Libyaya IRAKA suriyeye KİM saldırdı ? RUSYA mı saldırdı?Fehmoş sen kıçını göbeğini büyütmeye bak,bırak bu işleri saz çal söyle söylet...

Ahmet Hadi

Büyük Ortadoğu Projesinin bir ürünüdür İŞİD. Boşa hikaye anlatmayın. BOP'a destek verenler işid'in eylemlerinden sorumludur.

ren

Türkiye yi unutmamak gerek,isid li militanlara sinirlarini acan,silah yollayan ülkemiz,suruc katliamina kadar isid icin tek bir operasyon yapmamistir,cemaat icin yaptigi operasyonlarin yüzde birini isid icin yapsa bunlar olmazdi...

Misafir

Allah teala azapta aceleci değildir azabının artması için bekler

Misafir

aferim tam tespit bundan iyisi olmaz zaten musluanlik var oldugundan beri birbirlerini yiyor ve olduruyor

Misafir

fehmi koru ve benzerlerine cevabı bu gün taha akyol vermiş. demiş "bırakın bu üst akıl zırvalıklarını" herşeyi abd yaptı. deyip içinden çıkalım. hepimiz cennete gideceğiz o halde. Fatih sultan mehmetle aynı cennete. fatih neler yaptı. biz yan gelip yattık. sonra suçlu abd rusya.

Misafir

suriye ve ırak yönetimlerinin ne olacağını karar vermeye kalkanlar siz ırak ve suriye halkına sormadan nasıl karar veriyorsunuz. size ne? saddamı da esadı da değiştirecek diktatörleri yıkacak kendi halklarıdır. aksini yapanlar bugün ırak, suriye ve libyada olanlardan sorumludur. elleri o diktatörler kadar kanlıdır

osmanlı

Kusura bakmayında suriyenin karışmasında Türkiyenin özellikle RTE nin uslu çocuk olduğunu iddia etmek doğan otorite boşluğunuda IŞİDİN kullandığını görmemek yada söyleyememek sizlerde karakter olmuş. Kör müsünüz. Adamın el attığı her yer yerle bir oluyor

Misafir

ahkam kesmeyin kendinize bakın siz kimsiniz

areft aksarı

hiç mi empati taşıma ruhu yok, yok yok bunlara insan diyenler aynı kategoriden demektir. Utanıyorum insanlığımdan, utanıyorum Müslümanım demekten. Utanıyorum bunlarla aynı dine mensup olduğumdan, utanıyorum Müslüman devletlerin hepsi olmasa da bir kısmının bu hayvanlara destek vermesinden.

Hz.Turan Dursun

aslinda bütün müslüman ülkeler dünyanin bas belasi, o yüzden Avrupa ve ABD müslümanlarin ölümünü önemsemeyip hatta destekleyip bu hayvanlarin cogalmasini azaltmak oluyor. Dinlerin hepsi uyanik ückagitcilar ve onun pesinde kosan koyunlari icin oldugundan tehliklidirler. en tehlikelisi de Islamdir tabiki.

Cemal

Fehmicim çok doğru tesbitte bulunmuşsun. Aynı şekilde cemaati de büyütüp bugünlere getirenler aynı kişiler, bunu fehmedemedin galiba.

  • 1