BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.431,03

Fehmi Koru: Esas sürprizi bundan sonra bekliyorum!

Seçim kampanyaları süresince yazıları ile siyasi tabloyu ve seçim sonrasına yönelik olası senaryoları okuyucuları ile kişisel web sitesinden paylaşan gazeteci-yazar Fehmi Koru, seçim sabahı kaleme aldığı yazısında, seçimi 'sürprizlerle dolu' olarak niteledi ve 'esas sürprizi bundan sonra beklediğini' ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
tr

bence artık gereksiz adam.. çeksin gitsin.. mhp oyu niye yüksek; akp meclise girsin diye yardım etti. hdp girsin diye chp yardım etti ya onun gibi... entrikalar entrikalar... zamanla sürprizlere göreceksin gibi.. devlet tacı konan ve baştacı edilen ne yapacak? iran, israil, ingiltere ne oynayacak?

Misafir

ben senin gibiyim mesela

dobra

Ya hu bu adamın söylediklerinden sadece ben mi hiç bir şey alamıyorum yoksa herkes benim gibi mi?

Misafir

Bi sürü yazmış hiç bir şey söylememiş

Ahmet

Kaybedenlerden ve hayal kırıklığına uğrayanlardan biri de ingiliz Fehmi. Umarım hep böyle hayal kırıklığına uğrasın Fehmi. Seçim öncesinde atıp tutuyordun.

Misafir

25 Haziran 2018 16:29 evet gülebilirsin yarın ağlayacak duruma geldiğinde en azından bugünden gülmüşlük belki vucuduna yarar biraz..

Misafir

evet asıl sürpriz bundan sonra olabilir mhp benden bukadar artık başının çaresine bak diyebilir misal..

Misafir

Devlet Bahceli sayesinde tayyip erdogan ve akp iktidardan dusmedi!!!Cumhuriyet gitti baskanlik geldi.

AHMET FURKAN

İşte tamda bu; siz bu kafayla daha çok seçim kaybedersiniz. Haticeyi boşver sen neticeye bak fehmi. ADAM TAM BİR FORVET, GELEN HER PASI GOLE ÇEVİRİYOR. ATIYORDA ATIYOR,ATIYORDA ATIYOR.DÜNYA GOL KRALI OLDU.

Misafir

Gülebilir miyim?

Misafir

Senin ne dediğinin hiç bir önemi yok

DEMOKRAT

SEÇİMİN ASIL SÜPRİZİ VE İHANETİ ..ATATÜRKÜN ASKERLERİ PKK NIN ASKERLERİNE OY VERDİLER..

bafra

mhp ye oylarin yuzde alti si mahkum yakini oylaridir.bunu herkez iyi bilsin

Misafir

MHP nin yüksek oy alması Ak partideki ülkücülerin nasılsa aynı havuza gidecek rahatlığıyla MHP ye oy vermesidir.. AK Partinin oylarının kasım seçimlerinden az olacağını düşünmek hikaye..

en yakın senaryo

en yakın senaryo bahçeli erken seçim der ve akparti % 55 ile tek başına iktidar olur...

Misafir

yakında seçim var, akepeciler alışık değil, istediklerini yaptıramayınca erken seçim isterler....

deliruzgar

Sorunların onlara sebep olmuş veya en azından iktidarı boyunca üstesinden gelememiş iktidar partisi kadrosu tarafından çözülmesini mi arzuladı yoksa? derken ne demek istemiş ben anlayamadım.

Misafir

Mhp nin aldığı oyun çoğu Akp oyudur dersek te yanlış olmaz ne dersin?

Ahmet

Hiç bir öngörüsü tutmayan vasat yazar

Misafir

GERÇEK ERDOĞAN OYU 42,5 DUR GERİSİ MHP YANİ DEVLET BAHÇELİ OYUDUR İNCE 30,5 OYDUR..KISACA 52,5 TAMAMEN ERDOĞAN DEĞİLDİR..BU KADAR SEVİNCİ ANLAMAMAKTAYIM YARIN MHP BEN SİZDEN AYRILIYORUM DEDİĞİ ANDA AKP SAP GİBİ ORTADA KALIVERİR 42,5 OYLA MUHALEFETE DÜŞÜVERİR....NOKTA..

Misafir

ÇOK BEKLERSİN!!!!!!!!.....

Bilal

Yav fehmi kusura bakma insanda biraz utanma olur kusura bakma sende o da kalmamis hele bir don 50 gunluk yazilarina kindin bak senin istedigin olmadi aga babanda senin gibi dusunuyordur sen bal gibi tayib beyin gitmesini istedin olmadi be cancagizim bir sonraki sefete Ince bile senden mert cikti adam gibi kabul etti sen hala kivraniyirsun acaba neden?

Vatansever

Adil bir secim olmadi..Hakkimi TRT ye helal etmiyorum..

  • 1