BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92

Fazilet Hanım ve Kızları 46. bölüm fragmanı son bölüm ekrana kilitledi

Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 12 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Başladığından beri herşeyi bırakıp merakla izliyoruz ve çok seviyoruz

Misafir

fazilet hanım ve kızları super bir dizi insallahfinal olmaz

Misafir

Ece doğursun artık yaa ben şiştim burda Sinan aklınca intikam aliyo Peeh peh peh

Misafir

Faziletin kızları en güzel dizi bence final olmasını istemiyorum hazan yağız olması dahada mukemmellestiriyo dizi süper dizi süper kadro

Fazilet hayranı

Bu dizinin bitmesini kesinlikle istemiyoruz ailecek. Sırf reytingler düşmesin diye evdeki iki televizyonu acabiliriz lütfeeen bitmesin. Şu an olaylar çok karıştı böyle bir noktada final yapması çok saçma olur Bitemez faziletçiyiz biz!!!!

Misafir

Fazilet hanım ve kızları en güzel dizi bence işallah final olmaz tüm kadro çok başarılı hergün cumartesi gününün gelmesi için ip çekiyoruz ve dizinin bitmemesi içinde dua yağız kızların vazgeçilmezi

Aleyna tilki

vallahi tam da aklimdaki yorumdan yapmissin bencede final olmasin cunku fazilet hanim ve kizlari flmine doyum olmuyo.harikulade yani.

esra karasu

Çok güzel bir dizi... Sabırsızlıkla her cumartesini bekliyoruz. Kadro müthiş, Yağız&Hazan çok yakışmışlar ve oyunculuk başarılı. Ama Yağızla Hazanın aşkını bol bol izleyemeyeceğiz, öyle gözükyo. İnşallah final yapmazlar, sezon finali olur. Çünkü yeni sezonda da sevdik dizimizi izlemek istiyoruz. Ve o kadar konu çok ki bu dizinin devam etmesi için. Yağız&Hazan aşkına ne olacak, evleneceklermi.... Ecenin bebeği ne olacak,kimle kalacak...Yaseminin yaptıkları bu aileye, kocası... Yağız kardeşlerinin arasında kalacakmı ya Kerimeyi öğrenip yıkılacakmı... Çok güzel ve başarılı proje. Zevk&ilgi ile izlemek isteyoruz. Bütün kadroya teşekkürler, ellerine sağlyk. Lütfen devam etsin..

  • 1