BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

Fatma Şahin: İşimiz gücümüz Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kurduğu güçlü ekibiyle “Gaziantep Aşkıyla” çıktığı hizmet yolunda, “İşimiz Gücümüz Gaziantep” sloganıyla 4 yılın sonunda Gazi Şehri, beklenilen noktaya getirmeyi başardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
abdullah aka

selam fatma abla benim nenem kimli ziz yok

Kundemacı

Gaziantep, berbat vaziyette, Gaziantep' de yapılanlar örnek alınırsa Türkiye' deki tüm şehirler batar. Yapılacak en iyi iş. Fatma ŞAHİN' in, MÜSLÜM amca ile bir kenara çekilerek, mutlu bir hayat sürmesidir.

mesut bahtiyar

bir gün bu sayfalarda şehitkamil bld. başkanı Rıdvan Fadıloğlunun poz vermekten ve mucur yol yapmaktan başka şunu yaptım diye bir icraatını görecekmiyiz acaba

Muptela

1.İnternet haber, halen bulmadın mi Fatma Şahin reklamı yapmaktan. 2.Arabaların geçtiği yollar çok kötü.Konya, Kayseri yollarını gördükten sonra Antebe acıyorum. 3.Halk otobüsleri şehre hic yakışmıyor.

Misafir

çok güzel işler yapıyorsunuz ama, plakalı ve plakasız motorsikletlerin, şahinlerin terörünü ve verdiği rahatsızlığı bir şekilde önlemeniz gerekiyor. bunlar devletimizden daha güçlü değil. sadece bir yiğidin bu konulara el atması lazım. ayrıca halk otobüslerinde bir yetkiliyi seyahat ettirin ve rezilliklerini görün.

Misafir

Dikkat ediyorum uyduruk kaydırık haberlerle medyada bir Fatma Şahin reklamı var sormayın. Hemen hemen her gün bir internet sitesi TV veya gazetede görüyorum. Nedir bunun hikmeti bilenler cevaplasın lütfen.

konik çatı

AKŞAMAR BACISI BAKTA ÖRNEK AL GERÇEK YERLİ MİLLİ TÜRK KADININDAN ABD-FETÖ İBLİSİNİN KUYRUĞUNA YAPIŞANI ALLAH REZİL KEPAZE EDER GEÇEN SEÇİMDEKİ VE GELECEK SEÇİMDE OLACAĞI GİBİ SİZDE ALACAK İBRET YOK GERÇİ AMA BİZ GENEDE SÖYLEYELİM BELKİ......!!!

Misafir

zoruna mı gitti yiğit anadolu kadını hayma ananın nesli nerene battı

Misafir

Fatma Şahin reklamlarını pardon haberlerini özlemiştik sık sık tekrarlayın lütfen

Adamın biri

Gaziantep'i Aktoprak'a değilde, Aktoprak'ı Gaziantep'e bağlasanız daha iyi olurdu. Mantıken yani.

24 haziran

seçimlerde kamyon ile yol kapama projesi mi

Uç beyi

G.antepte yaşayan biri olarak bu yazilanlarin rahatlığını ve konforunu görmedik neresi bu anlatılan antep şehir kesmekeste almış başını gidiyor Başkan slogandan işi götürüyor ama nereye kadar

MERT KURT

SAKIN İNANMAYIN BÖYLE HABERLERE BİZ ANTEPLİLER OLARAK REZİL OLUYORUZ GASTRONMİ ŞEHRİ DEDİ BEYRAN BAKLAVA NOHUT DURUMU BILE UCTU GİTTİ.HERYERDEN SOLA DONUS YASAK SAGA DONUS YASAK TRAFIK BERBAT YOLLAR BERBAT

esen

Ne Gaziantep Belediyesiymiş arkadaş yıllardır reklamı yetmedi bitmedi.

Misafir

Başka AKP'li belediye yok mu ? Sürekli tek kişinin reklamını yapıyorsunuz, ayıp oluyor haaaa...

  • 1