BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22

Fatma Şahin: En büyük ittifak gönül ittifakı

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart yerel seçimlerini ve gündeme ilişkin konuları İnternethaber'den Hatice Kübra'ya değerlendirdi. Şahin, en büyük ittifakın seçmenle gönül ittifakı olduğunu söylerken, Suriyeliler meselesinin seçim öncesi köpürtüldüğünü belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
HASAN AKKOYUN

FATMA ŞAHİN HANIM ÇALIŞKAN İLKELİ,ÇALIŞARAK BAŞARMAYI,İŞ YAPMAYI KENDİNE HEDEF SEÇEN VE BAYAN SİYASETÇİLER İÇİNDE İCRAATI İLE FARK YARATAN BİR SİYASETCİDİR.KESİNLİKLE PARTİLİ DEGİLİĞİM SİYASETLE İŞİM OLMAZ HANGİİLE GÖREV VERİLSE ORAYI İMAR EDER BENCE FATMA ŞAHİN MUŞ VE İZMİRE BAŞKAN OLMALI

fikret boduroğlu

gaziantep büyükşehir belediyesi-belediye başkanı fatma şahin ile ilgili olarak her gün haber-reklam yapıyorsunuz.bunun ücretini belediye mi ödüyor,fatma hanım kendisi mi ödüyor.belediye ödüyorsa,belediye el değiştirirse fatma hanıma zimmet çıkarırlar.

kundemacı

Bak işte ne güzel demiş: "EN BÜYÜK İTTİFAK GÖNÜL İTTİFAKI" çok doğru. Öyle olmasaydı yıllarca Müslüm GÜNDÜZ' ün kahrını çekermiydi?

Misafir

milletin gönlünü pazar market fiyatları mahvetti.hangi gönülden bahsedilim?

Misafir

her yeri suriyelilerle doldurdunuz

Misafir

motorsiklet terörü son hız devam ediyor, halk otobüsleri tam bir facia, trafik keşmekeş. fatma hanım ilgileniyorsa duyurulur.

kundemacı

Bu kadının gönül işlerinden bahsetmeye başladı, aklında hala Müslüm GÜNDÜZ var anlaşılan.

Ahmet Hatipoğlu

Fatma Şahinin bu kadar öne çıkartılmasının nedeni nedir acaba?

Misafir

poşetten kimin cebi dolacak belli

Misafir

dogru, senin Suriyeli Araplarla gönül ittifakin cok da Türklerle nedense o kadar yok!. Antepi doldurdun Araplarla...

Misafir

259 bin Suriyeli çocuk doğmuş Türkiye’de, kimliklerini vermişsin, vatandaşlığı almış, nasıl dönecek bunlar

Misafir

Gönül ittikafımı ? Ülkeyi bu kadar kutuplaștırın sonrada Gönül deyin tey tey

Misafir

Sayıştay Başkanı değişir gene merak etme.

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK: AKP OY KAYBEDECEK

afrin'den sonra 200bin suriyeli geri dönecek dediniz tam tersi cikti.. günden güne ülkemize giren suriyelilerin sayisi artiyor. simdi de münbic diyorsunuz. suriyeliler rahata alisti. hic birisi ülkesine dönmek istemiyor. adamlarda onur, gurur yok ki. hani suriyeli bir kadin diyordu yaa.. türkiyenin cocuklari bizim namusumuzu, onurumuzu kurtarmaya geliyorlar, bizim oglanlarda türkiye'de yan gelip yatiyorlar.. bizim onurumuzu suriyeli gencler kurtarmasi gerekirken, türklerin cocuklari geliyor diyordu ya.. siz önce suriyeli erkekleri toplayip cepheye gönderin. suriyelileri ancak zorla gönderirsiniz onlar gitmek istemiyor. bütün devlet dairelerinde bile memurlari tayyip babaya söyleriz diye tehdit ediyorlar. adamlar ülkemizde bizi tehdit ediyor. siz ne dönmesinden bahsediyorsunuz. ülkemizi araplastiriyorsunuz.

Misafir

Yuzde 60 degil yuzde 100 unu defedin hatta bu ulkede dogmus cocuklariyla birlikte..Mumkunse Istanbuldaki kacak Zenciler,Afganlilar,Pakistanlilarda defolup gitsin..Kendi dertlerimiz bize yeterli.

MİSAFİR

FATMA ŞAHİN BELEDİYEDEKİ YOLSUZLUKLARI SAYIŞTAY TESPİT ETMİŞ KUL HAKKI YEMEKTEN UTANIR MISINIZ, ALLAHA HESAP VERECEĞİNİZ AHİRET GÜNÜNE İNANIR MISINIZ

Misafir

Sebebi tamamen duygusal olabilir mi!?

hakan

her seçim yaklastıgında suriyeliler geri dönüyor geri dönecek diyorlar ama secim sonu 1 tanesi bile geri dönmüyor koskoca bir yalan

Hmmmm

Neden bu beleeiye baskanini sisiriyorsunuz bi sebebi mi var nerde diger belediye baskanlari

*** VATAN SEVER ***

tüm mültecileri özellikle suryelileri gönderin yemin ediyorum şimdiye kadar ak partiye oy nermedim ama vereceğim yeterki onları gönderin herkez benim gibi düşünüyor

Misafir

Flash_____ flash_________--CHP-İyi Parti ittifakında altı büyükşehir daha görüşme kapsamına alındı

  • 1