BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.485,93

Fatih’ten Erdoğan’a İslam’ın engin saygısı…

Hristiyanlarla binlerce yıldır birlikte yaşayan Osmanlı’da “Christifobi” diye bir şey icat olunmadı...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

İslam’ın engin saygısı…Liselerdeki TÜBİTAK anketinden inciler 'Evleneceğiniz kişi sizinle aynı mezhepten olmalı mıdır, Kız ya da erkek kardeşinizin başka din veya mezhepten biriyle evlenmesini onaylar mısınız?'...............

Misafir

Sarıkamış şehitleri listesinde Erdoğan’ın dedesinin adı neden yok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Sarıkamış'ta şehit oldu" dediği dedesinin ismi kayıtlarda yok..Rize Güneysulu Kemal Mutlu, Uydurma biri mi?.................

Misafir

Osmanlılar ve İslami kökenli AKP ve İslam !..Türban sorunu Cumhuriyet'in Osmanlı'dan devraldığı bir gelenek sorunu değildir... Erkek egemen feodal din-tarım kültürünün günümüz AKP Türkiye'sindeki politik istismarlarından biridir.

okur

siz de mi öve öve bitirememe noktasına geldiniz? siz bu haberi okurken aklınıza hiç mi gelmiyor "devlet kiliseyi açıyor ama, kendi tarihine sahip çıkabiliyor mu?" diye. Restore edilen çoğu yerler eskilerini aratıyor ve edilmeyenler başka binalar veya yapılar dikiyor. Bu ne yaman çelişkidir, ne rezilliktir. Bunları da yazar mısınız sayın yazar?!

haydar

2002’den bu yana fuhuş yüzde 790, uyuşturucu bağımlılığı yüzde 678, çocukların cinsel istismarı yüzde 434, adam öldürme yüzde 261, boşanma oranları yüzde 37 arttı.Neyse ki bilimsel bir eğitim aldım bu ülkede en azından matematiği öğrendim, islam sözle değil uygulamalar yaşanılan bir dindir, ama sözle en müslüman kişi olduklarını iddia edenlerin ülkeyi yönettikleri dönemdeki istatistikler ortada..

musti

reis yahudileri değil ama israil i karşısına alıyor ama fatih yahudilerle ve vatikanla beraber hareket etmeseydi istanbul u alabilirmiydi o zamanlar ayasofya vatikan hristiyanlarına karşı olan bir zihniyetin ibadet yeri değil miydi

yalancı musti

fatih sadece ayasofya yı cami ye çevirdi diyorsun kariye camisi ve horhor daki kilise nin ve vatan caddesindeki kilise ilk aklıma gelenler mustafa bunları bilerek mi bilmeyerek mi hatalı yazıyorsun onu anlamakta zorlanıyorum.

Erol Baron

Hristiyan gelinleri olan biri olarak o gelinlere hiç bir zaman çocuklarınıza Türk ismi koyun, erkek çocukları sünnet ettirin demememe rağmen onlar bunu gönüllü yaptılar. Buna karşılık bende onlara çocuklarınızı vaftiz için kiliseye götürmeyin demedim. Çünkü o çocukların Müslüman dede ve nineden başka, Hristiyan dede ve nineleri de var. Hal böyle olunca, Hristiyan taraf benin çocuklarımı, Müslüman taraf ta Hristiyan tarafı el üstünde tutuyor.

hadi cevap verin ???

sen adamım 1000 yıllık kilisesini cami yap onlara ibadete yasak et sonra osmanlı kadar olamıyorlar de!!Sen adamın oğlunu devşir asker yap kızını al saraya sok,veya kapalı çarşıda sattır, ondan sonrada vay ne adaletliymiş bu hicaza bile gitmeyen sarayının kapısına Allahın gölgesi yazdıran osmanlı sultanları de..İslamın neresinde kiliseyi cami yapmak var Kuranda nerede yazıyor??

ue

asıl hizmet ettiğiniz yerler belli oluyor kime yutturuyorsunuz

  • 1