BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.435,66

Fatih Terim'i nasıl bilirsiniz!..

Çankaya belediye başkanı Taşdelen Fatih Terim parkının ismini kaldırmış!.. Madem öyle adını 'Kontrollü park' koysaydın Sayın Başkan!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

YALAKA FATIH TERIM GITSIN ADANADEMIRSPORU CALISTIRSIN

MUHSİN SAFRAN-KASTAMONU

HELAL OLSUN YAZARIN YAZDIĞI HER SATIRA İMZA ATARIM. KULÜPLERDEN KOVULAN TEKNİK DİREKTÖRLERİN, YABANCI OYUNCULARIN ALDIĞI MİLYARLARCA TAZMİNATLARDAN HABERİ OLMAYAN KİŞİLERİN GÖZÜ TERİMİN ALDIĞI TAZMİNATA TAKILI KALMIŞ. FENERASYON KENDİSİ GÜVENİLİRLİĞİNİ KAYBETMİŞ. HER STADRA YETERRRRRRRRRR DEMİRÖREN DİYE BAĞIRILIYOR. TERİMİN GÖREVİNE SON VERMEKLE GÜNDEMİ DEĞİŞTİRME PEŞİNDELER.YERİNE GELECEK ADAMIDA GÖRECEĞİZ. MİLLİ TAKIM GENE YERLERDE SÜRÜNECEK.FEDERASYON ÖNCE KENDİSİNİ VE KURULLARINI DEĞİŞTİRSİN. ŞAİBELİ KARARLAR VEREN DİSİPLİN KURULLARI BAŞTA OLMAK ÜZERE.

gencoglu

ne fatih terim miş yahu beş para etmeyen biri için bukadar telaşe niye adam olsa çalışmadan alacağı 20 MİLYON LİRAYI ALMAZ Şenol hoca gibi adamlık yapardı ama paraya taptığı için 20 milyonu alır üstüne eksik olmuş diye kıyameti koparır paraya tapan biridir konuşmaya değmez adam olsa çalışmadığım halde bu parayı istemiyorum diyebilir yetimin hakkını yiyemem diyebilir adamlık budur

GZKNTLİ27

Milli takımın başına yabancı hoca gelse ona verilecek maaş yetim maaşı olmuyor mu kardeşim Osman Diyadin süper bir yazı yazmışsın,Rüştü kalitesi düşük, vefasız bir insandır.Kendisini ikinci ligde kaleci iken milli takıma alan hocasına ne kadar vefasız olduğunu göstermiştir.

tr

yanlışları olabilirmiş hekes gibi..öylemi? sen bize3 tanr doğrusunu sayabilir misin? sana forma vermek dışında..

güle güle.

o son laf iyi,ne olacağım demeli,kimse kimseye birşey sunmadı o kendini sundu,bu egoyla herşeyi yıktı geçti.giderken para da alırsa tam sunmuş olacak.

Mesut D. Edep..Edep...

Kardeşim adama verdiğiniz maaş yetim milletin parası... Elin gavuru milli takım direktörlüğünü şeref ve onur için yapıyor.. Bırak milleti yemeyi.. Ayıp oluyor..

Erol Baron

Eski amatör bir futbolcu olarak, eldeki malzemeye (oyuncular) göre en iyi sonuçları F. Terim aldı diyebilirim çünkü Terim -hadi koçum- ile takımı çok iyi motive edebilen birisi.

  • 1