BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,54
ALTIN 2.489,66

Fatih Erbakan'dan yeni parti açıklaması ve Atatürk çıkışı

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan kuracağı yeni parti için geri sayım başlattı. Hükümete yüklenen Erbakan "Atatürk yerli ve milli bir liderdir" açıklamasını yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Sabri

Türkiye de muhalefet boşluğu vardı.Yeni muhalefet partilerine ihtiyaç vardı.Merkez sağda İYİ Parti iyi geldi. şimdi merkez sola da bir Parti lazım,Erbakan'a ve demokrasimize hayırlı olsun

Vural

Helal olsun . tipki babasi gibi rakamlarla konusuyor. Ben bu adama oy veririm arkadas.

Halil İbrahim Metin

Neden Sözcü Ey Fatih Erbakan? Baban rahmetliye sağlığında iyi küfrettikleri, her fırsatta rencide hakaret ettikleri için mi? Kime yaranmaya çalışıyorsun ???

Misafir

has parti kurulduğunda geri vites yaptınız,saadet partisinin eski günlerini unuttunuz,güç kimdeyse onun destekçisi oldunuz,hakkı,adaleti,eşitliği unuttunuz,şimdi gemideki su gemiyi batırmaya başlayınca bu açıklamaları yapmaya başladınız; sıtmadan deli gibi titriyosunuz sonumuz hayrolsun

Misafir

erbakan yaşasaydı erdoğana oy verirdi. bırak bu işleri fatih. geç erdoğanın arkasına

mniksek

TÜM PARTİ LİDERLERİ BU EKONOMİK HESAPLAR ÜZERİNDEN HÜKÜMETE 2005 YILINDAN BU YANA ELEŞTİRİ YAPIYOARLAR, DEDİKLERİ HEP AYNI, BÖYLE GİTMEZ TÜRK EKONOMİSİ ÇÖKER, YIL 2017 ÇOK ŞÜKÜR ÇÖKÜŞ YOK, REİSE SALDIRANLAR ARASINA FİTİH ERBAKAN'DA KATILMIŞ, İYİ NİYETLİ OLSAN SÖZCÜ SENİ HABER YAPARMI, SÖZCÜ FETÖNÜN SÖZCÜSÜ,SEN ÖNCE ABLALARIN VE ENİŞTELERİNLE OLAN MİRAS İHTİLAFINI ÇÖZ, YILLARDIR MAHKEME KAPILARINI AŞINDIRIYORSUNUZ...

onbes temmuz

Biz reise saldirmaya hazirlanan her er kisiye 15 temmuzda nerdeydin diye soruyoruz

ufuk

ya bu refah kökenlilerin hepsi mi sıyrık olur arkadaş...

Hüsrev

Sayın Fatih Erbakan parti kurarsa babasının hatırına Fatih bey diyenler yarın Fatih diye eleştirilere başlarlar. Babası nedeniyle görmüş olduğu itibarı da yok olur gider. Babasının adını yaşatmak istiyorsa Parti işlerinden uzakta durmalı, başkalarının gazına gelmemelidir. Erbakan Vakfı ile çalışmalarına devam etmeli.

DOĞRU SÖZE NE DENİR?

TASARRUF YAPMADAN,YOLSUZLUKLARI ÖNLEMEDEN DÜZE ÇIKILMAZ.DIŞ POLİTİKADA 'YURTTA SULH,CİHANDA SULHU' ŞİAR EDİNMEDEN,GÖREVLERDE LİYAKATA ÖNEM VERİLMEDEN HİÇBİR ŞEY OLMAYACAKTIR.

bırak bu işleri

Erbakan bu işler babadan oğula geçmez otur oturduğun yerde..Bırak bu işleri

Misafir

Sagcisinin da,solcusunun da donup dolasip bulusacagi nokta ATATURK tur.Cunku gercek tektir,dogru tektir.Bu Vatani kurtaran,Cumhuriyetimizi kuran,herseyin milli olmasi icin elinden geleni yapan ATA yi her Turk sever.Kim sevmez Ataturk u?Yunan sevmez,Arap sevmez,bolucu teror orgutu sevmez.

  • 1