BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48

Fatih Erbakan AK Parti'ye mi geçiyor?

Saadet Partisi Genel Başkanlığı için yarışa hazırlanan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan siyaset planlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Mehmet Emin

AZIZ NESINCILER SAYESINDA AKKILI ADAM BABASINDAN KALAN ALTINLAR AZ GELMIS OLCAKKI BABASIN TAKIPCISI TALEBESININ YANINA SIGINARAK KALDIGI YERDEN DEVAM EDERIM UMUDU ILE SIMDIYE KADAR RTE NCI OLMADIGI ZATEN GARIPTI ANLASILAN O DA BILAL GIBI COK ZEKI ::))

aslan

get ulan tayyıpten delıkanlıymıs

antepli

chp mhp bdp nin ortak adayi olsa olsa fetullah gülen olur.))

pala remzi

miras kavgası sizi bitirdi oğlum işine bak

MNB

SİZ MESAJIMI ANLAMAMIŞ OLABİLİRSİN.BENİM NEDEN OLAMAYACAĞINI ASLINDA CÜMLE İÇİNDE İFADE ETMİŞTİM.ALT YAPISI YOK DEMİŞTİK ÖNCEKİ YAZIMDA.BU NE DEMEKTİR? YANİ HALKTA KARŞILIĞI OLMASI LAZIM.FATİH ERBAKANIN ŞAHSİYETİ İLE ALAKALI DEĞİL İTİRAZIM.BU GÜN BAŞBAKAN EĞER BİR KARŞILIK BULABİLİYORSA.TTB.YAPTIĞI SİYASETİ.BASAMAK BASAMAK BÜYÜTEREK.İL BAŞKAQNLIĞI,İBBB BAŞKANLIĞI VE SON OLRAK MİLLET VEKİLLİĞİ VE BAŞBAKANLIK.BU GÖREVLERDEKİ İCRAATLARI.SİYASETÇİ İÇİN REFERANSTIR.SİYASETİN SERMAYESİ HALKTAN ALDIĞI OYDUR.ONU ALAMASSA SİYASETTE İLERLEYEMEZ.FATİH ERBAKAN REFERANS OLARAK HALKA VERECEK NEYİ VARDIR?.MİRAS OLAYI DEYİP GEÇME.BU OLAY ŞAHSINI ÇOK YIPRATMIŞTIR.SİYASETE ATILDIĞIN ZAMAN RAKİPLERİN.HAYATINDA YAPTIĞIN YANLIŞLARLA SENİ VURMAYA DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIRLAR.SİYASETİN DİLİ ACIMASIZDIR.MANTAR GİBİ SİYASETÇİ ÇIKIYOR.AYNI ŞEKİLDE DE GİDİYORLAR.ÖNEMLİ OLAN KALICI VE SÜREKLİ SİYASETTİR.

ziya sengül

avrupanin % 60 hala monarsi var etkileri her alanda ve nufus etmisler maddi manevi .erbakan in oglu siyaset yapamaz diye hadis yada ayetmi var ailen okumus olabilir bozuk bir ilmin sanada miletine de faydasi olabilir .osmanli günlerce anlatman yetmez eger iyi kavrayip süzgecten geciremediysen . babadan ogula gecen bir sey nicin basklarini rahatsiz eder anlamam .basarili olur yada olamaz kime ne ya .genisle biraz uzayin genisledigi gibi .MenNeyaptiniBilmiyom (MNB)

MNB

BENİ KENDİNLE KARIŞTIRDIN.ŞUANDA DÜNYA GENÇBİLİM ADAMI ÜDÜLÜNÜ ALMIŞ.VE ABD ÜNİVERSİTELERİNİN ISRARLARINA RAĞMEN GİTMEYEN.AİLE MENSUBLARIM VAR.BATI HAYRANLIĞI İLE KUŞATILMIŞ GÖNÜLLER BUNU ANLAYAMAZ.VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR.DEMİŞ PEYGAMBERİMİZ.GALİBA SİZDE BU. PARA SEVGİSİ OLARAK YERLEŞMİŞ.İMKANLARIMIZ OLMASINA RAĞMEN DEVLET OKULLARINDAN OKUTUYORUM ÇOCUKLARI.HALK GİBİ OKUYACAKLAR,HALK GİBİDE YAŞAYACAKLAR.PENSİLVANYA GİBİ DÜNYAMIZ YOK BİZİM.ABDESTİNDEN ŞÜPHESİ OLANIN ,NAMAZINDAN ŞÜPHESİ OLUR.İSTERSEN SANA OSMANLI TARİHİNİ GÜNLERCE ANLATAYIM.(ZİYA S..).

ziya sengül

git biraz osmanli oku .onun icin mi ingiltere kraliyet ailesi geldimi senin devleti el pence divan duruyo kuru gürültü .sunu unutma evladin varmi bilmem ama varsa kendin icin en iyisini evlatlarin icinde istersin ve basarili olmasinida kuru gürültüden yorum yazmisssin

ŞİMDİ RAHAT YÜRÜ

SENİ SAYIN RTE AÇIKTA BIRAKMAZ.. SENİDE GÖRÜR, DEMEK Kİ IŞIĞI GÖRDÜN..

mahseri-kübra

tayyipten daha delikanli oldugu kesin hic degilse kendi halkina düsman tavirlari yok .islam alemi kan gölüne döndü tayyip ve onun avaneleri sayesinde günaydinlar türkiye iyi uykular tatli rüyalar

ÖMER

SEN RAHAT OL FATİH ERBAKAN BİR ŞEY SÖYLÜYORSA DOĞRUDUR

endoplazmibirkulum

bosnaya bir haftalik geziye gitmistik 50 kisi ordaki bosnali bir komutan bizleri tarihi bir gercegi anlatti erbakan hoca olmasaydi biz bu savasi kazanamazdik. savasmayi bilmeyen,nasil savasacagindan haberi olmayan uyutulmus bu müslüman toplumu komsulari olan sirplar tarafinan katliama ugradilar .hoca o dönemler islam ülkelerinin toplanan para teczizat ve silahlarla ,arti emekli olmus ve türk komustanlarini ülkeye sokarak kisa zamanda savsmayi ögretirler ondan sonra muslümanlar karsi taaruza gecerler ve ne hikmetse nato müdahele etmeye karar verir hoca delikanli siyasetcilerden ve kibris fatihidir ins ogluda onun gibi olur ben fatihi bir cok konusmalarini dinledim bu gencin kumasi iyi yarin gelecekte cok isler yapacagindan eminim allah yolunu acik etsin genc erbakan

Tedbirli konuş

Fatih Erbakan bu sözlerini unutma ...Bir gün Ak Partiye geçmek için çabalarsan bu sözleri sana yedirirler

MNB

KIRK YILLIK KANİ OLURMU YANİ.SİYASET MİRASLA OLMAZ.ALT YAPISI OLMAYAN HİÇ BİR SİYASET HALKTA KABUL GÖRMEZ.VATANDAŞTAN NE İÇİN OY İSTİYECEK.VATANDAŞ NEDEN DOLAYI OY VERECEK?.BU SORULARIN ALTI BOŞ KALIR. HELE BİR MİRAS OLAYI VARDI.KARDEŞLERİYLE ÇÖZEMEDİ,BAŞBAKAN DEVREYE GİRDİ.TAM OLARAK HALOLDUMU BİLEMİYORUM.MİRASLA SİYASET YAPILSAYDI.ERDAL İNÖNÜ BAŞARILI OLURDU.BUNLAR ABESLE İŞTİGALDİR.KAFA YORMAYA DEĞMEZ...

Aklınız gidecek

Yiğit meydana çıksın sana gösterir özelliğini!

adem

erbakan cevher olabilir ama hiçbirşey yapamadı. demekki nasip ona değil erdoğana idi. erdoğanın liderliği bence erbakandan daha üstün. bu işler kolay değil.

Erbakan

Erbakan çıksın meydana o zaman alırlar boylarının ölçüsünü!

Arkadaşı

Bu son derece art niyetli bir yalan ve iftiradır. Önkibar ve Asıltürk arkadaştır!

Soru

Türkiyeye yeni mi geldiniz?

DELİ YAŞO

Ne yapsın oda B.Erdoğana özenmiş.gemicik vakıf v.s.

ERBAKAN

Geleceğin başbakanı! Siyasi planlar yeniden yazılacak! ABD - AKP 'nin oyunlarına çomak sokacak bir lider geliyor!

hassan

paraleller her partiye el atıyor. hepsine sizdeniz diyor. bu dönemlerde paralellerin boş laflarına kanarsan başlamadan bitersin. bak chp ve mhp gibi köklü ve ciddi tabanı olan partileri bile parmaklarında oynatıyorlar. günlük düşünmeden onların fitne ve fesat tuzaklarına dikkat etmek gerek.

fâTİH

http://www.yazargundemi.com/yazi/125757/read

EMRE

GEZİ ZEKALI ERDOĞAN HİÇ BİR ZAMAN BEN BAŞBAKAN ERBAKAN CUMHURBAŞKANI OLACAK DEMEDİ,KENDİNİ BİR ŞEY ZANEDİYOR BU SİLİK

tuncay demir

inşallah