BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60

Fatih Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na: Paçanız sıkıyorsa...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu. Altaylı'nın "berbat bir politikacıya dönüştünüz" dediği Kılıçdaroğlu'na yerel seçimlere ilişkin önerisi konuşuluyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
ADANALI 01

Kılıçdaroglu hükumeti asılsız saçma sapan bahanelerle hükumeti eleştirecegine çözüm sunsa C.H.P. yi iktidara taşır nerede o kapasite sayın Kılıçdaroglu akılsız başın cezasını ayaklar çeker...

Misafir

altalı yerden göğe kadar haklı ama aynı cesareti erdoğan la söyleşide gösterebilse çank soruları sorup cevabını alıyordu daha önce sorular verilmişti şimdi bu gazetecinin nesine iananalım

Yusa kuzgun

Bazı chp seçmeni, sempatizanı yada yöneticileri gerçektende çok dar görüşlü ve kompleksli, bu insanlar yüzünden nerdeyse chpye oy vermekten vszgeçmiş olucaktım

Misafir

fatih altayli sizi herkes cok bilir su chp ye ayar vermekten vaz gecin siz gercekten cesaretiniz varsa bu ulkeyi berbat bir sekilde yonetenlere tek kelime edemiyorsunuz yav kardesim dunyanin.neresinde.gurulmus ulkeyi yonetenler dururken muhalefet elestiri yagmuruna tutulsun bence siz bu iktidardan zaten memnunsunuz devam etmelisiniz chp yede ayar vermeye kalkmayin elestiri yapiyorsu uz ama chpli belediyelerin kazandigi ilcelerde oturuyorsunuz bir taneniz bagcilarda oturmuyorsunuz demekki samimi degilsiniz.

Hayal Denizi

Çoktan beri, ilk defa Altaylı'ya katılıyorum. Bence de bir söz vermeli, ya başarmalı ya da Türk siyasetine istifa etmeninde bir erdem olduğunu fiilen gvstermelidir.

Misafir

Fatih Altaylı'nın yazdıklarına tamamen katılıyorum

adaletttt

kılıçtaroğlu pasif kalıyor bundan chp yi bırakmazsa sonra oylar inadına reis e vereceğimmm tazminat ödeme ye sen devam et kılıçtaroğlu sen ancak bundan anlarsınnn

Yücel YILDIRIM

Sayın altaylı 24 haziran seçimi öncesi 4.70tl olan dolara karşı maaşınız ne idi bu günkü 6,01 dolar kuruna göre maaşın ne oldu.Bırakın muhalefet liderini eleştirmeyi onu CHP li üyeler ne yapacaksa yapsın.Sende yürek varsa yukarda yazdığıma cevap ver birazda memleketi batıranları yaz sıkıysa yaz yazamasın çünkü sende o yürek yok.

iğne

Demokrasinin olduğu ülkelerde, gazeteciler hükumeti ve icraatlarını eleştirirken, Türkiye'de muhalefetin eleştirilmesi, Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi diktatörlük yüzünden mi?

OğuzTürk

GİTMEZ..! İzmir'i, Eskişehir'i kaybetse yine gitmez! Kılıçdaroğlu'nu koltuğa yapıştıran yapıştırıcının çözeltecisi henüz bulınamadı.

Mehmet

Avans diye verdiği ters olmuş. İkisi birden yerine tekinde kaybederse istifa et demek şartları zorlaştırmak. KK'nun seçmeni bile mantık bilmiyor.

OYLAR ASKIDA OLACAK.

ANCAK SEÇMENİ HİÇE SAYMANIN DA BEDELİ OLACAK,BİZ AKP SEÇMENİNE BENZEMEYİZ,BU YÖNETİME OY VERMEYİZ.TÜRKİYE O DEDİĞİ İLLERDEN DE İBARET DEĞİL.SINIR ÇİZMİŞ.!!!!

GANDİYE HAKSIZLIK...

HER CÜMLESİNE KATILIYORUM,PARTİYİ ÇÖKERTTİ,YEREL SEÇİMLER DE SÖYLEDİĞİ İLLERİ ALAMAZSA ZATEN GİDECEK TE SUÇU MUHALİFLERE YÜKLEMENİN YOLLARINI ARIYOR...?

  • 1