BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.427,55

Fatih Altaylı istifa edecek mi?

Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, internete düşen ses kayıtları sonrası istifa tartışmalarını değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
s.aksaya

sen dersin tabi. kemiklerden pay alıyorsan herşeyi dersin. kafanı çalıştırsana giden paralar bizim vergilerimiz. giden ülke bizim ülkemiz.

selim akay

Bırak git kardeşim,kendini daha fazla rezil etme.

geziyorum

İLK ÇIKTIĞI GÜNDEN BERİ EVİME HABERTÜRK GAZETESİ ALIYORDUM. YARINDAN İTABAREN AMK ALACAĞIM. EN AZINDAN BU GAZETENİN NİYETİ BELLİ.

Asalet Sancakdaroglu

Ben Basbakan olarak canla basla sagligi dünya capinda bir noktaya getirecegim. Sen kalkip kücük bir olayda (olmasa daha iyi tabi) kalkip koca bir manset atacak ve "iste Türkiye diyeceksin". Ayiptir. Ben basbakan olsam, degil Fatihe, alayina aciktan tel acar "Bu ne utanmazlik, bu ne nankörlük" derdim.

USTAD

altaylının köşesini hergün okuyorum. pek çok muhalif yazısına şahidim. hatta kızdığım için bir ara okumama kararıda almıştım.

ramazan

onu gözlemliyen biri olarak fatih altaylıson derece haklı malesef gazetecilik asıl görevini yapmıyor cahil bir okur olarak bir gazeteci halktan yana yayın yapması halkı aydınlatması gerekirken malesef her gazete bir tarafa taraf olmuş halkı bir kenara atmışlardır

karagonis

bı delıkanlı olda istifa et o zaman başkalarının kuklası olmaktan belki çıkarsın

REHA

ALTAYLI YARANAMAZSIN. ERKEKÇE BAS İSTİFAYI,GEÇ SABAHIN BAŞINA. HAVUZ VAR, GÜÇ VAR. SERVİS GELİR, ÇAY KAHVE HEPSİ.

masal

ekmeğemi yoksa suyamı ihtiyacın var o görevi yapamasan evladı iyal açmı kalacak kime masal anlatıyorsun

BÜYÜK TÜRKİYE

ÇOK AYIP GAZETELERE SANSÜR VE BASKI YAPILMASI GAZETELER YALAN HABER YAAPARSA ZATEN ONLRINDA YOLU BELLİ YARGISI VAR TEKZİBİ VAR TAZMİNATI VAR YANİ.

SEFER

DEVLET SUÇLUYA MÜDAHALE EDİNCE HEMEN BASKI VAR DİYORSUNUZ ŞİMDİ ANLAŞILDI NİYE DEMOKRASİ DEMOKRASİ DEDİĞİNİZ ,ADAM ORTALIĞI YIKIYOR BU BİZİM DEMUKRATİK HEGGIMİZ DİYOR TAKSİCİ ORTALIĞI YIKIYOR DEMUKRATİK HEGGIMİZİ ARIYORUZ DİYOR ON TANE SOYTARI BİR ARAYA GELİYOR DEMUKRATİK HEGGIMİZİ ARIYORUZ DİYOR HAY BAŞINIZI YESİN DEMUKRATİK HEKKINIZ

HACI

Salı sabahından günaydın sizlere... Fatih 5 çıktı sıcak sıcakk gel..

addam

fatih altayli halkin gazetecesidir

hayrullah

Mahalle baskısını kimin yaptığı belli başbakana yakın olmak baskıya uğramaktır. Parayı bol gören hırsızlar çalmak için önce başbakanı yemek istiyorlar. Bulanık suda balık avlamak onların usullerindendir.

onur

sayin Altayli,yillardir gazeteciliginle onurlu hizmet verdigine inaniyorsan lütfen cekil,kim gelirse gelsin kukla ve baski altinda gazetecilik yapmaktansa haysiyetli yasamak daha iyi.Simdiye kadar bir yigin gazeteci kovuldu, hic birine birsey olmadi, onurlu yasiyorlar.

onur

sayin Altayli,yillardir gazeteciliginle onurlu hizmet verdigine inaniyorsan lütfen cekil,kim gelirse gelsin kukla ve baski altinda gazetecilik yapmaktansa haysiyetli yasamak daha iyi.Simdiye kadar bir yigin gazeteci kovuldu, hic birine birsey olmadi, onurlu yasiyorlar.

başlamak lazım

Her seye rağmen artik kal ve seni de tasfiye edecekleri ana kadar dogrulari yaz. Bi ay da olur bir gun de ama istifa etme bu korku duvarıni yıkmak için adım at

Alo Fatih

Alo Fatih, kısa kes istifa et.

MY-ALL

Fatihim cemaatcilerde kasetin falan mi var? Hayirdir...

ali veli

söyledikleri gerçektir, inanırım fakat bu açıklamaları bantları düşmeden yapsaydı keşke, güvenirliğini yitirdi, esas palyaço tabi ki saraçoğlu fakat ne yazık ki tv'de program sunan adaşı altaylı, her nekadar suçu az da olsa güvenirliğini yitirdi... akp kenardan kis kis gülüyor...

murat aras

COK KÖTÜMÜ YAZDIM SAYIN YÖNETICI BENIM GÖRÜSÜMÜ VERMEDINIZ YOKSA SIZDE ADAM OLAMADINIZMI DAHA HAKERET ETMIYORUM GÖRÜSÜMÜ VE HALK DILINDEN KONUSUYORUM BU FATIHIN SAPTAMASIDIR NE ZAMAN ADAM OLURUZ BENDE BIYORUMKI FATIH ADAM OLUNCA BIZDE ADAM OLURUZ:

kral

Hergün NE ZAMAN ADAM OLURUZ ? diye yazana bakın...MEğer *** ADAMMIŞ..

ALO FATİH ÇİĞİM

BELLİ DEĞİLMİ. SES KAYITLARI ORDATA. ALO FATİH SARAÇ MEŞHUR OLDU. SANA GÜNAYDIN OZAMAN ARKADAŞIM.

demirel

en isabetli yorum tebrikler.

Hasta

Yaa Fatihçiğim sen misin kanalında Cübbeli Hocaya çıkaran sen misin CHP MHP Gülen Koaliasyonuna çalışmayan. Aydın Doğan gibi yapsaydın şimdi senin de ananasın olurdu. Yapmadın seni büktüler.