BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.495,00

Farelerle Öpüşmeyelim!

Son 15 yıldır Tayyip Erdoğan ile ülkemizde siyaset hem siyasi maksat ile yapılmaya başlandı hem de uluslararası alanlarda sesi gür ve haklı çıkan yönetim şekline dönüştü.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
haklı

Tayyip Erdoğan ülkemizde siyasetin dilini de jargonunu da değiştirmiştir.Evet sayın beşer,gerçektende bu dediğiniz %1.000.000 doğru,herkez birbirine hakaret eder oldu,küfreder oldu,saygı nedir kalmadı,heryerde''mahalle ağzı'' hakim,gerçekten siyaset dilimiz çoook değişti hatta muhasır medeniyetler seviyesinin bile üstüne çıktı!!!

Kim Bunlar?

Demokrasinin, insan haklarının, adaletin, ifade ve medya özgürlüğünün, eleştirinin bu kadar baskı altında olduğu bir rejime, Erdoğan’a destek veren AKP’ye oy veren sıradan seçmenleri... Anlamaya çalışıyorum. Bir bölümü iktidarla özdeşleşmek, başarı duygusunu tatmak için.. Peki bunlar Ülkenin nereye sürüklendiğini görmüyorlar mı? Eğitimin gittikçe evrensellikten uzaklaştığı bir düzenin... Sadece parçası değil, o düzenin yaratıcısı olmaktan rahatsızlık duymuyorlar mı? Gerçekten çok merak ediyorum!

Kim Bunlar?

Kimler Tayyip ve zihniyetine destek verir?...........Bir bölümü aileden öyle gördükleri için... Bir bölümü din iman allah ve inançları için... Bir bölümü iktidarın nimetleri, para, makam, mansıp, çıkar uğruna... ........

  • 1