BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47

Fakıbaba: Şahin gibi başkanlarla Türkiye atağa geçiyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Fakıbaba, “Türkiye’de böyle başkanların olmasıyla yerelde müthiş bir atağa geçildiğini gösteriyor” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
kundemacı

Fadime ŞAHİN' ler Türkiye' de marka olmuş, reklam yıldızları. Bir ölür bin dirilirler.

eser

ne atağı uçtu uçtu... pislikten sokaklarda yürümek mümkün değil

Misafir

kirallar maas al gez ye ba bo ye ye babo yeye

erdemir güray

Aga bu Gaziantep Belediyesinde ve Başkanında ne var böyle her Allahın günü haberi çıkıyor?Her gün Gaziantep ve Fatma Şahin reklamı yapılıyor?.Neler olup bitiyor fikri olan var mı?

Ali

Memleketin altını oydunuz? Aldığınız durumdan beter bırakacaksınız?

dayı

ahmet arda çalışan övülüyor takdir ediliyor sen neden rahatsıssın basurunmu var yoksa kabızmısın neden rahatsiz oldun haberde yalanmı var olmamış bir seyi oldumu diyor

ahmet arda

kaç gündür fatma şahin haberi. reklam alıyorsunuz galiba

Suleyman erdem

Turkiye de 2000 in uzerinde belediye var. Devlet bu belediyelere en az 2500 hayvan kapasiteli besi cifligi isletmeyi zorunlu tutsa iki uc yil icinde et ihrac etmeye baslariz. Universteler ve tarim bakanligi destegi ile hem istihtam hem ekonomik guc elde ederiz fakat siyaset kurumu popilizim den baska birsey uretemiyor. Dunyanin en cok calisan milletlerindeniz fakat enerjimiz bosa harcaniyor.

FR

ŞİŞİRME REKLAM HABER GİBİ...

buran

Gaziantepten başka belediye yok herhalde ülkede...

doğrucu

Gelmiş geçmiş en kötü kararlarla tarımı batıran bakan... iç ve dış tarım politikalarınızın cezasını vatandaş çekiyor.. samanı bile ithal ediyorken neyin çağ atlamasından bahsediyorsunuz..özelleştirdiğiniz şeker fabrikaları 3-4 yıl sonra kapanır ve şekeride ithal edersiniz. tarım politikaları derhal revize edilmeli.. her ilçede tarım müdürlüğü var. topla mühendisleri çözüm sunsunlar uygula. yanında hiç birşey bilmeyen bürokratlarla bu gemi gitmez.

  • 1