BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.311,63

Fakıbaba açıkladı! Patates fiyatları...

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, sürekli artan patates ve soğan fiyatlarıyla ilgili konuştu. Gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyen Fakıbaba, fiyatların düşeceğini bunun hemen görüleceğini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Sayın bakan isteyen istediği gibi at oynatıyor et patates Soğan patates vb kontrol altına alamıyorsun...

Kepir 18

Bu TMO nun durup dururken nohut alma politikası da nedir çiftçi tarım kredi kooperatiflerinden kilosu 11 TL den nohut alırken nerdeydin sakın bakan nie müdahale edmedin şimdi çiftçinin nohutuna göz koyup fiyat açıklaması yapiyorsun

YKaan

bakan bey konuşuyorsun da boş konuşuyorsun. Bunu yapanlara hapis cezası getir bak bakalım bir daha oluyor mu...

Misafir

Patatesin soğanın ani artışını nerede gördünüz böyle.Bildiğin birilerinin oyunu bunları yapanlar cezasız kalmamalı.bir ürün 1.5 TL den 5-7 TL civarına çıkmaz.

gariban

Fiyat artıyor tüketici isyan ediyor.fiyat düşüyor üretici İsyan ediyor.ne olacak şimdi ortada garip bir durum var.bir ay önce üretici isyan ediyor patates ambarlarda kaldı satmaya tücar yok diyor.seçim arifesinde bazı eler iş başında 3 veya 5 gün tüketmeyelim bakın ne olacak dibe vuracak sabır.Reis haleder büyük TÜRKİYEM

Misafir

PATATES VE SOĞANLA PİYASADA HUZURSUZLUK ÇIKARAN HAİNLERİN (STOKÇULAR) HESAPLARI İNCELENMELİ ÇÜNKÜ MALLARI SATTILAR ALICILARI YABANCI DÜŞMANLARIMIZ MALLARI ALMADILAR SİZ SATMAYIN PARASINI PEŞİN VERDİLER SEÇİMLERDE ETKİLİ OLURLARSA DAHADA ALACAKLAR VE AYRICA SATTIKLARINDA KAZANACAKLAR VATANI SATMA ÜCRETİNİ ALACAK HAİNLER. BUNLARLA HAREKET EDEN TERÖRİSTLERE DESTEK VEREN PARTİLERE OY VERENLERDE BEDAVAYA GİDECEK HEM SALAK HEM UCUZLAR.

pii

bugün aldım (22 haziran 2018) patates kilo 4 tl.. soğan kilo 7 tl. üzülmemek elde değil.

Misafir

Sözün özü büyükler diyor ki patates soğan yoksa millet pasta yesin,kek yesin.

Misafir

"Biz evelallah her şeyi hallederiz. Bakın göreceksiniz hemen fiyatlar düşecek, soğanda da patateste de, nohutta da... Tedbirlerimizi aldık." İnandınız mı sahi? Bugün bütün marketlerde patates ve soğan 7(yedi) liraydı...Dün pazar yerinde de 5(beş) lira... Büyük bir başarıyla(!),üstün becerilerinizle bu ülkenin tarım ve hayvancılığını da öldürdünüz! Buğday,nohut,saman ithal ediyoruz be... Bu mu ekonomiden anladığınız? Japon tarım bakanı her şeyi eline yüzüne bulaştırdığı an intihar ederdi.Siz mi?

Misafir

bu millete patates soğanda yemeyin diyorsunuz yazık sizlere yazık

Misafir

bugün pazarda 9 liraydı

Vatansever

Pkk, Cumhur ve RTE kazanmamalı kazanırlarsa kökümüzü kurutacaklar, demiş.

Patatessss

Anlasan Şaşardım Zaten!

Misafir

He Yillardir Tedbirden baska bir sey almiyorsunuz, ama nedense Millet anlamiyor, millet cahil Sn. Bakan sizler gibi Vizyonlari yetmiyor.(Bakan Milleti adam yerine koymus cevap veriyor, Seviyoruz sizi Bakanimmmm.)

  • 1