BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97

F-35'lerin satışıyla ilgili yeni gelişme

Türkiye'ye F-35 teslimatını engellemeyi öngören tasarı Temsilciler Meclisi'nden geçti. Tasarı Senato ve ABD Başkanı tarafından da onaylanıysa Türkiye'ye F-35 satışı engellenebilir.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Mahmut

ABD paramızı iade etsin yeter. Ruslar f 35'ten daha üstün bir uçak olan SU 54'ü yarı fiyatına Türkiye'ye satmaya hazır. İki uçağın özelliklerini internetten araştırıp karşılaştırınız.

Misafir

almıyorum lan senden uçakları desenize ne bekliyorsunuz.

ali

Aslında verin lan bizim bir milyar dolarımızı ben rusyadan alacağım uçakları demek lazım

Mesaj

Milli savunma bakanımız da geçtiğimiz günlerde incirliği ziyaret etti.Bu bir mesajdı.Bizim de sizin atacağınız adımlara karşın atacağımız adımlar olacak.Bu günler sizin incirliğe iniş kalkış yaptığınız son günleriniz olabilir.

k.k.k

Başkan Erdoğan, bu kararı beklemeden İncirlik'i kapatıp, ABD askerlerini hemen sınır dışı etsin ! Rusya ve Çin'e açsın İncirliği. Bundan sonra böyle ! Trump haddini ve boyunu aşan işlere kalkışmasın ! Ayrca AB , dış borçlanmayı dolar değil, euro üzerinden yapsın ! Görürüm ben Amerikayı o zaman ! F35'ten daha iyi uçaklar var. O yüzden hiç sorun değil. En kötü Rusya'dan yada Kuzey Kore'den uzun menzilli füze ithal ederiz. ABD, bugüne kadar savaşmadığını unutmasın !!!

Objektif

Her durumun bir alternatifi vardır, F-35 kabak tadı mı verdi? Vermiyorlar mı, anlaşmaya uymuyorlar mı o demokrasiden dem vuranlar, yeise kapılmayınız, biz de SU-35'e bir gözatarız vesselam..

sinirolanvatandaş

Yeter ulan. Vermeyin. Valla vermeyin. Bu yavv. Yok veriyoruz, yok vermiyoruz, şöyle yaparsanız veririz, böyle yaparsanız vermeyiz, yok öyle, yok böyle, hebele hübele. Vermeyin kardeşim. Valla vermeyin... Artık istemiyoruz uçağınızı muçağınız. Daha satışında bu kadar sorun çıkıyorsa, daha sonra neler olur kim bilir. ALLAH muhafaza demek ki bu uçağa güvenip bir savaşa girsek Amerika yedek parçasını bırakın vidasını bile vermez bize bu uçağın. Bu yüzden istemiyoruz bu uçağı artık. Buna vereceğimiz parayı TFX'in geliştirmesine harcayalım. Ne bu bee! Daha önce İHA - SİHA vermediniz daha güzelini yaptık. İnşallah bunu da yaparız. Sonunda atla deve değil ya. Bir insan evladı bunu yapabiliyorsa, inşallah biz de yaparız.

Misafir

ABOOOOOVVVV ABOOOOVVV ORTALIK VELVELEYE DÖNECEK VALLAH BILLAH.BIZIMKIDE HALA AFRIKADA :)

Ahmet ibrahim

Hadi insallah. Kendi ucagimizi kendimiz yapariz. Teşekkürler abd.

Pehhhh

İncirlik i Rusya verelim görürüm ben onları

Misafir

Bu malların ipiyle kuyuya inilmez. Kendi başımızın çaresine bakmalıyız.

Koray

1,5 lira olan 1 kilo un, elektrikle mayasıyla 2 lira, kira, işçilik, (vergisi %1 bu arada) 3 lira olsun, taş çatlasa 4 olsun. 5,75 açgözlülük, tamahkarlık, şükürsüzlüktür. Dilerim hayrını görmezler !!!

Misafir

bizim TFX den haber yok uzun zamandır ne olup bitiyor?

Misafir

Tek yol nato dan çıkmak

Eray ZN

15 Temmuz u unutmayacagiz dedik ya. Eger vatanlari icin canini verirlerken Sehitlerimiz, biz ekonomik ve askeri yaptirimlara boyun egersek vay halimize vay gafletimize vay ihanetimize. Biz 15 Temmuzun bas Teröristlerinden birini yargiliyoruz. Amerika sen cirpindikca sonunu hazirliyorsun, nekadar riyakar, nekadar adaletsiz, nekadar orantisiz bir diktatör oldugunu tüm dünyaya gösteriyorsun. Lakin bosuna ugrasiyorsun Türk milleri adalet ve Özgürlük ile yasar Allah böyle yaratmis fitrati böyle. Ne yaparsan yap sonunu hizlandieiyorsun. Kanli ay Tutulmasi ile basladin ve Kanli ay Tutulmasi ile son bulacaksin.

Akin Yener

Hani kendi ülkelerinde bağımsız yargı vaya neden bizde olmasını istemiyor da bu şekilde baskı yapıyorlar. ... işin ilginç tarafı da nedense herzaman böyle kritik zamanlarda oluyor

susturan

silah ticareti bundan sonra rusya ve çinle yapılmalı .ab ülkeleri, abd ye sırt çevirme vakti geldi ve geçiyor.

Misafir

gördünüzmü sonucu kör gözlüler daha önceki yorumlarımda F-35 leri unutun vermeyecekler demiştim amma ne fayda olumsuz cevaplar filan şimdi ne oluyor ambargo, Türkiye amerikaya 7-8 pilot ve 220 yer istasyonu elemanını eğitim için gönderdi boşa masraf olmasın geri çağırın hemenn

  • 1