BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

‘F-35’in teslimatını durdurun’ mektubu

Türkiye’nin ilk yeni nesil F-35’inin Teksas eyaletindeki Fort Worth kentinde törenle yapılacak teslimine günler kala, ABD Temsilciler Meclisi’nden 44 Kongre üyesi Savunma Bakanı James Mattis’e bir mektup göndererek teslimatın durdurulmasını talep etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Bunlar nasıl adamlar gelip burnumuzun dibinde teröristlerle işbirliği yapıyor onları 250 dolara satın alip ordu oluşturuyor.Sonra biz onların aleyhine çalışıyormusuz.Tam hem suçlu hem güçlü durumu.

MURAT AYVAZ

TÜRK İNSANI F 35 DENİLEN SAVAŞ UÇAK DİZAYNI NEYMİŞ DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN UÇAKLARI BİLE İMAL EDEBİLECEK GÜÇLÜ BEYİNLERİMİZ SINIRLARIN ÖTESİNDE YETER Kİ LİDERLER YETKİ VERSİN

Türk

Mektupta, Cumhurbaşkanımız için "MERHAMETSİZ" kelimesi kullanılmış ise, bu mektup, ipleri başkalarının elinde olanlara (KUKLALAR'a), yazdırılmış. Suriyeli göçmenlere yapılan yardımlar düşünüldüğünde, algı yaratmak için yazılan art niyetli bir mektup olmuş. ÖNEMSİZ... Aynen mektubu yazan ve yazdıranlar gibi!!!

yurtsever

savaş uçağını vermezlerse kendileri zararşı çıkar gider rus uçağı alırız bundan kolay formül mü var, sonra kendi uçağımızı da yaparız kaybeden kendileri olur

Misafir

BOP gereği İktidar engelliyor da ondan.Ne de olsa eşbaşkanlık var.

eren

Yani 35 in birini mi aldık.

Farabi

Bizde neden biraz milletvekili cikipta bu Amerika yi dusman ilan etmiyor? neden Amerikan askerleri ulkeden defolsun demiyor.Incirlik Amerikalilara kapatilsin demiyor? Biraz karsilik vcermek lazim.Hatta,Adanalilar Incirlik Ussunu kusatip buyuk bir protesto yapmalari lazim.

Neco

Sekiz yüz yıl önce bizde yaşayan bir adam vardı ve demişti ki: "Parayı veren düdüğü çalar". Amerika zaten kapital üzerine kurulu ama nerede yaşadığının farkında olmayan andavallar onlarda da var demek ki.

Mem

Yine kandırıldılar Aldatılan Kandırılan Partisi

  • 1