BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24

Eyfel Kulesi Aksa'dan daha mı önemli?

İspanya'daki Sevilla Katedrali'ni, Retiro Park'ı görmenin bedeli 80 dolar, Mescid-i Aksa'yı ziyarete gitmenin bedeli 210 dolar!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

kadir topbaş a soruların vardı on beş geçti ne ondan ne senden çıt yok

yüksel yıldırım

İnanılır gibi değil her türlü israil'in ekmeğine yağ sürülüyor hem de THY eliyle hem de TC Devleti eliyle .Mutlaka ama mutlaka bir açıklama bekliyoruz ve hiç bir mazereti kabul edilebilir bulmuyoruz bu böyle biline..

Misafir

Aksa neresi be?........... Senin kafan nereye gömülü?.

Erkin

Siz once Milli Bayramlariniza gidin,birakin Filistin Arab i,Suriyeliyi de TURK e bakin TURK e...Tarih boyunca Turklere sirtindan vurmus Araplar a ne kadar hayransiniz boyle.Eger hayranliginiz varsa da bunu cebinizden ve sahsiniz adina yapin.Turk milletinin cebinden vergisinden yapmayin.

yavuz karaman

Süleyman bey Yazınız için teşekkürler. Ama aynı durum hac umre uçuşlarında da geçerli. 3saat 15 dakikalık Hac Umre bileti THY de yaklaşık 600 dolar. İslami içerikli programlarda müslüman halkımız sömürülüyor. Bir de aynı aynı programlarda Diyanet hiç hizmet vermediği halde umreci başına şirketlerden Umreci kartı bedeli yaklaşık 50 dolar haraç alıyor resmen. Haaa bir de şirketlerin rehberleri olduğu halde Diyanet hiç deneyimsiz zoraki görevli tahsisi yaparak şirketlere ekstra masraflar çıkarıyor. Bu da otomatikman umreciye yansıyor. bu bilgileri Sıla Tur dan da teyit edebilirsiniz.

seko69

AKSA, KUDÜS ve FİLİSTİN MAVİ MARMARA DAVASININ satılması ile zaten kaybedildi. İsrail NATO'ya alınarak güç kazandı. ve şimdi durdurulamıyor. sadece ve sadece GAZLAMA yapılıyor. neyi ve kimi kandırıyorsunuz?

Yusuf Alptekin

Önce Güneydoğuya gidelim. Yurdumuzu sahiplenelim. Ordaki köy bizim köyümüzse adım atalım.

Misafir

Süleyman bey neden cumhurbaşkanınızın sesine kulak veren ilk siz olmuyorsunuz siz hemen aksa ya gidin bir kaç selfi foto paylaşın birde bakmışsınız binler milyonlar peşinizden gelmiş ne dersiniz

Erol Baron

80 € biletle İzmir-Paris DİREK uçan ve THY olmayan bir uçakla geldiğim Fransa'da Eyfel kulesinin 2. katından sesleniyorum.... Orta doğuda her hasırın altından çıkan Suudi Arabistan bu işe el atsın. Çünkü bizde uğraşacak çok mesele var.

KA

2017 - "Milletime sesleniyorum. İmkanı olan herkes Aksa'ya gitmeli!.." 2020 - "Aksa'ya giderken cumhurbaşkanına mı sordunuz ?"

Misafir

Umre ve Hac için uçak bileti ve oradaki kalitesiz otel fiyatların dengesiz fiyatlarını da yazın bir ara.

meydan nöbetleri

mescidi aksa nöbetleri başlatalım mı zamanı çok tan gelmiş her tarafa haber salalım nöbet için yıllık çizelgeler hazırlayalım

  • 1