BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.418,78

Ey! Kontrollü darbe diyen zatlar! Kesnizani'yi bilir misiniz?

Irak’ı ABD’ye teslim edip Saddam’ı astıran şerefsizliğin mimarı kimse ’Yatakta basıp şafakta asacaklar’ dedirtende onlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
DAHA NE OLSUN.??

Doğru aslında bu kontrolsüz darbe,herkez uyumuş ihbara rağmen,Görmeze karısı,C.Başkn.na eniştesi haber vermiş.kontrol edilebilecekken edilememiş,halk şehit olmuş,Görmez sığınağa koşmuş,Mit görev başındayız demiş,Birazda özeleştiri yapın da Türkiyeyi bu günlere sürükleyenleri yargılayın,fetöyle mücadele bile fiyaskodur.

ooldu gözlerim dooldu

15 Temmuz kimlerin işine yaradı,kimlerin ekmeğine yağ sürdü,kimler güçlendi?Bunları tespit etmek zor değil.''Başkanlığın yolu 15 temmuzda açıldı'' diyen kimdi?

Hakkı SEVER

Kadınların "çıplak" pozlarını "cesur poz" olarak gören medya işte... "Kral çıplak" diyemeyince başka şeyler diyor.

Hakkı SEVER

Yazıyor yazıyor sonra da sizi mat edecek yorum olursa yayımlamıyorsunuz bile. Özgür medya bu mudur yani?

Misafir

Kontrollü darbe sonucu 20 Temmuz OHAL darbesinde bir çuval yapılmıştı. Adına FETÖ denilmişti. İçine, iktidarın muhalif gördüğü, ne kadar Ulusalcı, Solcu Yurtsever Cumhuriyetci varsa zindana tıkılmıştır...Fethullahçı çete dedikleri budur!.

Misafir

Cb erdoğan darbeyi eniştesinden (saat 20.30 civarı) öğrendiğini söylüyor.Bu durumda MİT başkanının görevden alınması gerekirken, neden alınmıyor?

Hakkı SEVER

Biraz da Şaban DİŞLİ'den bahsetseniz!...

zamane

ey zamane gazetecileri (???) gerçeği bilirsiniz de, yazmazsınız Yarın HAK kın divanında doğruyu söylersiniz

ayran

Ülkeler eğer kişiye kalmışsa o ülke değildir, tarikattır, kabiledir falan filan, tek kişiye endekslenen ülkelerin sonu belli...

Misafir

Fetullah gülen soytarısı 28 şubat darbesi öncesi Rahmetli erbakanın iftar davetini redderken israilli haham Eliyahu bakshi doronun yemek davetini kabul edebilecek kadar islam düşmanı biridir.Cennet yedi kat cehennem sekiz kat cehennemin 7.katı şeytan için iken cehennemin 8.katı yani en dibinin fetoş gibi şeytanlara tahsis edileceği söyleniyor.Ya böyle bir şeytanın peşine takılanlar???

ALLAH her şeyi bilir

bu dünyada olmasa bile, yarın HAK kın divanında herkes doruyu söyleyecek. sen de dahil

hasan erdur

hadi oaradan fetönün türkiye düşmanı olduğunu ben ta 2000 yılında şikayet ettim.erbakan hiç sevmezdi ama talebeleri el ele kol kola ülkeyi paylaştılar.rant kavgası olmasaydı daha da güçleneceklerdi.ama rabbim ülkemizin üzerinde oynanan oyunu bozdu.

ahmed

kontrollü darbe diyen vatan hainlerine iyi bi kapak olmuş eline sağlık

QWE

MASKE DEĞİŞTİREREK BAŞKA CEMAATLARA SIĞINAN FETO ARTIKLARI KURUMLARDA KADROLAŞMAYA DEVAM EDİYOR. BİRBİRLEİRNİ İYİ TANIDIKLARININDAN BİRBİRLERİNİ KOLLAYIP KAYIRIYORLAR. HÜKÜMET YA BİLİYOR BİLMEMEZLİ,KTEN GELİYOR YADA GERÇEKTEN UYUYOPR

Misafir

 Pakistan'ın FETÖ'süne darbe yaptırdılar  Dışişleri Bakanlığı'ndan Kuzey Kore'ye kınama Haberler Güncel Haberleri Yeni Asya artık açık açık FETÖ propagandası yapıyor Geçtiğimiz günlerde örgütün kriptolu yazışma uygulaması ByLock'la yakayı ele veren Yeni Asya gazetesi artık açık açık FETÖ propagandası yapıyor. Gazetenin bugünkü manşetinden verilen İbrahim Özdabak imzalı karikatürle tutuklu örgüt elemanları savunuldu.

Misafir

Hala Ankara merkezde bakanlıklarda yönetici konumunda olan FETO yandasları var.Bu sahıslar sözde darbe karsıtı mesaj yayınlayarak kendilerini gizlemeye calısıypor oysa calıstıkları kurumlarda FETocu olduklarını bilenler var kimse ugrasmak istemiyor. Kamu kuurmlarında calısanların sicillerini, yükselmedeki referanslarını geriye dönük tarayın FETO yandasları kabak gibi ortaya cıkacaktır.

halil hal

dort dortluk bir makale oldu bu makaleyi cerceveletmek gerekir belki chp zihniyetlilerde anlar yine anlamazlar ya neyse onlarin tapinaklari amerikada

AKP CEmaat

Yaaa FETÖ ile Mücadele bu masallarla Sözcü ve ... Cumhuriyet Gazetesinden suçlu icad etmekle mi olur?... AKP'de Cemaat Kontenjanından 50 milletvekili var!

Misafir

Erdoğan'ın Esad düşmanlığı Neden?

Erol Baron

Araştırmalarından için önce yazara teşekkür ederek diyorum ki.... Bizim bu oryantal (iç) kavgalarımızın batının ekmeğine yağ sürdüğünü ve menfaat çetesi cemaatlerin eline geçtiğinden iyice yamulan dinin bu coğrafyaya ne kadar zarar verdiğini artık biliyoruz. Dimi?

CTRLXYZ

hocam yazınız hayretle okudum emeğinize sağlık..bizi dışdan değil içden yıkmaya çalışıyorlar.

CTRLXYZ

hocam yazınız hayretle okudum ..çok önemli yazdıklarınız.emeğinize sağlık ..

  • 1