BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.433,78

Ey Kılıçdaroğlu, Yörükler Reis'inin yanında!

Oyun içinde oyun var. Pensilvanya’nın müdahalesi var. Dolayısıyla böyle bir dönemde hepimizin karınca kararınca Cumhurbaşkanımıza ve onun nezdinde devletimize sahip çıkması gerekiyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

yorumlyorum olmaz,okunmaz bilearın tamamı yazara ait bahse girerim,çünkü bu yazıya

Misafir

sen ne yazdığından bir şey anladın mı.anladıysan ben insan değilim.yazar dediğin yazdığı anlaşılır,o zaman ben okur değilim

Erkin

şer cephesi de ne demek hanimefendi?Lutfen rica ederim boyle seyler soylemeyin.Ben,esim,yasli annem de oy kulanacagiz sizin reisinize karsi.Yani bu bir demokratik hak,neden bu sekilde kotuluyorsunuz bizleri.Yandas olmak zorunda miyiz,boyle bir zorunluluk mu var?Bir hanimefendiden bu sozleri duymak utanc verici.Sizinkiler ulkenin kurucu ve kurtaricisina "AYYAS" derken,Cumhuriyete karsi savasirken onlara da ser cephesi dediniz mi?

Misafir

Bu kadar insanda aynı sorun olması biraz zor. Belki sende bir arıza vardır, öyle görüyorsundur. Bi psikoloğa görün istersen...

asss

bu sitede ne kadar çok yandaş var beyaza siyah siyaha beyaz diyecek kadar insanlıktan çıkmışlar

misafir

bu yalakalar allahın huzurunda nasıl hesap verecek merak ediyorum

Erol Baron

İlahi Cennet hanım İNTERNETHABER'e geri gelmekle zahmet ettiniz çünkü, bizde zaten yörüklerden olayları doğru analiz ederek oylarını doğru kullanmalarını beklemiyoruz ve kaldı ki, bu durumdan birilerinin 16 yıldır istifade ettiğini görüp duruyoruz. Gerçi bu böyle devam etmez, er veya geç herkes gerçekleri görecektir, fakirleşen yörük çiftçiler de dahil.

  • 1