BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15

Evet mi önde, hayır mı?

Günlerdir il il, ilçe ilçe dolaşıyorum. Gördüğüm tabloyu söyleyeyim. Yalanlar çürütüldükçe, "Hayır'ın toplumdaki karşılığı biraz daha dibe vuruyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 85 Adet Yorum
Hayır HAYIR

"İnternet yasaklanacak" dediler, yasaklanmadı. Cümlesini okuyunca beni bir gülme krizi tuttu. Yazının gerisini okuyamadım. Siz milletin aklıyla dalga mı geçiyorsunuz?

Misafir

hahaha.....bu kadarınada pesss...

Beyşehirli Mehmet

Evet oyları yüzde 37 Hayır oyları yüzde 63 .İddaaya giren varsa gelsin.

Misafir

süleyman bey gerçekten referandum yarışı eşit şartlardamı sürüyor sizce kendimizi kandırmayalım devlet bütün imkanlarıyla valisiyle kaymakamıyla afedersin cami imamlarıyla seferberolmuş yani bu durumda yüzde 90 evet olması lazım ama halkımızın vicdanı ne der bilemeyiz ben 18 maddeyi çok iyi anladıgım için hayır oyu verecem ama sizler eveti anlatın bizde anlayalım

misafirim

bu vatanın saadeti için bence ülkeyi riske atmaya gerek yok. Tayyip erdoğan bey cumhurbaşknaı olarak devam etsin ama sistem değişikliğine ülkemizin refahı için hayır demeliyiz yarını bilmiyoruz.

grek

Tabi tabi, kızını danışman yap, oğullar vergi vermemek için gitsin başka ülkeler de şirket kursun, damadını bakan yap, yapta yap bu millet te enayiydi.

kimler

15 temmuz ihanetiymiş, ülke mi bu hale getirenler kimler acaba? ne istediler de vermedik diyenler mi? Türkçe olimpiyatları ile gövde gösterisine mecliste soruşturma açılmasını isteyen Kamer Genç mi? Yoksa Amerika ya gittiklerinde feto yu ziyaret eden AKP li vekiller mi kimler onlar ?

HAYIR KARDEŞİM HAYIR

HAK İÇİN HAKİKAT İÇİN ALLAH RIZASI İÇİN HABİBİM SEN OLMASAN BU ALEMİ YARATMAZDIM DİYEN ALLAH AŞKIYLA HAYIR. HAYIR HAYIR. DİYORUM. BİRLİKTELİĞİMİZİN TEMİNATI OLAN BU SİSTEM 80 MİLYONUN HAYRINADIR.

yüzdeyüzmilli

Ilginc denilen ilginc!!! Nasil niye bu hale düstük demek nedir ya? 2004'ten beri FETÖ'nün illegal yapilanma oldugu, daha sonra PDY oldugu aciklanmasina ragmen, Recep Tayyip Erdogan bunlar terör örgütüdür demesine ragmen, 17-25 Aralik operasyonlari yapilmasina ragmen nicin sen ve senin gibiler evet Tayyip Erdogan dogru söylüyor yaninda duralim destekleyelim demediniz de 17-25 Aralik'tan sonraki ilk secimlerde FETÖ ile kucak kucaga secimlere girdiniz? Evet bu memleketi acaba bu hale kimler getirdi? Her firsatta sadece muhalefet olsun diye devletinden ve milletinden yana olmayan sizler mi yoksa israrla milletin sectigi ve inandigi üstelik 15 Temmuz'lara gögüs geren millet mi? Kaldi ki gec bunlari demogoji yapma sen bunun cevabini ver Türkiye aleyhine ise bu anayasa referandumu o zaman niye AB devletleri HAYIR kampanyasi yapiyor? Cok biliyorsunuz cok okuyorsunuz cok farkindasiniz da bunu neden konusmuyorsunuz?

samet

süleyman beyyyyyy.siz bilirsiniz şu milli eğitim müsteşarını tehdit eden fetö cü bakan kim????

ccc

Nerden biliyorsun. Süleyman beyi takip edip nereden para aldığınımı araştırıyorsun? Süleyman beyin cebinde kaç para var? Offff bunlarla uğraşacağına ülkene hizmet et. Çamur at izi kalsın fıtratından vazgeçin.

Misafir

Damadını bakan yapmasaydı iyiydi. Başka adam mı kalmadı Türkiyede enerji bakanı olacak....

Melih

kaleminize saglik Suleyman Bey... ... "Şimdi bazı şeyleri uydurarak ve insanları korkutarak bir kez daha zafer kazanmaya çalışıyorlar." cumlenizdeki "bir kez daha" bence basta olmaliydi cunku bu gune kadar kazandiklari bir zafer yok ki "bir kez daha" si olsun... Onun yerine, "bir kez daha insanlari korkutarak zafer kazanmaya calisiyorlar." bence daha anlamli olacaktir. Saygilarimla,

Hamza Konyalı

MHP lilerin yüzde sekseni Evet ten döndü hayır diyecek.AKP lilerin içinde de çok büyük bir Hayır döngüsü var.Son hafta anket sonuçları açıklanacak.Evet ler yüzde 40 lara düşmüş durumda.

recep

evet veya hayır çıkar bilemem ama 2023 yılında reis chp yi iktidara taşıyacak

Ilginc

Yaw Ustadim kendi kendinize celisiyosunuz.Butun Bati alenen savas acmis ,tum teror orgutleri saliriyor diyorsunuz,!5 temmuz silinidir gibi ezmis!!!! Peki birader 15 senedir kim yonetiyor bu ulkeyi ? Nasil ,niye bu hale dustuk ? KIM SORUMLU ?

Erol Baron

Başında Kaddafi, Saddam ve Esad gibi başkanlar olan ülkelerin başına gelenler insanları korkuttuğundan dolayı insanlar HAYIR demek istiyorlar. Gerisi teferruat.

Misafir

İmam hatiplere karşı çıkmadan, hiçbir okulu kurtaramazsınız: Mahallenizde çocuğunuzu gittiği okulu da kurtaramazsınız.Meselemiz “Bizim çocuğun okulu imam hatip olmasın” meselesi değildir. İmam hatipler kapatılmalıdır.

Misafir

Sayın Süleyman bey her şeyi öyle çok güzel yazmışsınki benden!de al o kadar,Bu hayırcılar zaten terörist değilmi?Cumhurbaşkanı'mız öyle diyoda. Mevlüt Aydemir

mahmut saksak

abi saçmalamışsın kimseden "kuaför,lokanta vb " kapancak diyen görmedim.

astr

Elinize saglık yine güzel tespitler yapmışsınız...

2003 TEZKERE

Sorun kendinize Erdoğan’ın 15 yılda yapmak isteyip de yapamadığı ne var?........ Nedir O?...Düşünün?...Tek bir birşey var!

Misafir

süleyman bu yazdıklarına kendin inanıyormusun merak ediyorum

Misafir

Erdoğan'ın yakın dostu birkaç saat sonra terörist ilan edilebilir

Misafir

   İktidara getirenler indirecek.......... AKP’nin ABD’ye verdiği sözlerin samimiyeti ilk kez 1 Mart 2003’de sınandı. ............... Ancak tezkere reddedildi. AKP daha ilk sınavda tökezlemişti.