BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09

'Evet' fetvası veren Karaman'dan eleştirilere yanıt

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Hayrettin Karaman referandumda 'evet' fetvası verdiği için tepki gösterenlere bugünkü yazısında itidal çağrısı yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
A.L.

BU KİŞİ OBJEKTİFLİĞİNİ KAYBETMİŞ, DURUMU ORTADAN GÖTÜRMEYE ÇALIŞSA DA MÜSLÜMAN OLARAK UZAK DURACAĞIZ.

remo

Yahu ortadoğu, yani İslam coğrafyasının bugünkü hali ortada, anlatmaya gerek yok.Nedeni ne?Gavura bak,bize bak.Nedeni basit;gerçek manada İslam hiçbir zaman anlatılmadı ve yaşanılmadı.Din tüccarı kılıklı zalimlerden dolayı insanlar gerçek İslamı öğrenemedi.farkında olmadan gavur dediğimiz batı İslamı yaşadı.Açın Kitabınızı okuyun,öğrenin,din tüccarlarının sizi kandırmasına fırsat vermeyin.

Bre gafil fetvacı gafil ?

Devlet Din işleri apaçık birbirinden Bağımsız olduğu halde fetvacı mantığı ile toplumu bunca densiz patavatsız gaflete bir çok meziyetler ortada iken eğrileri doğruları göz ardı ederek Dinimize Zarar vermiyormusun. ?

Vatandas

Hayrettin hoca, bir din otoritesi olarak sayginligin vardi. Dini siyasetin ayagina dusurdun. Simdi oyle bir fetva verdinki kabirde nasil hesabini vereceksin? Saadet Partililer, Fehmi Koru, Abdullah Gul, ve digerleri dini diyaneti, farzi-vacibi bilmiyorlar mi da 'Hayir' cephesinde yer aldilar.

Misafir

menfaatlerin doğrultusunda Kur'an da bahsi geçtiğini uydurduğun yeni farzların(Yüce Allah'ın kesin yapılmasını emrettiği şeylere farz denilir) da var mı?

Misafir

Bu diğer beyaz,öztürk den fazla bir farkı yok.Düne kadar fetullahcı olan birinin bugün sözüne nasıl itibar edilir oldu ki.?Bu ancak kendi gibi inaNlRI D bTIRIR.bELKİ DE BİR ÇOK İNSAN BUNUN YÜZÜNDEN HAYIRCI DA OLMUŞ OLABİLİR.yAZIYI YENİ OKUDUM AMA BU TİPLERİ ASLA SEVMEDİM.

misafir

bu dini böyle sahtekar hocalara bağlayanlar bunlardan fetva bekleyenler sonlarının ne olacağınıda ona sorsunlar

Misafir

ALLAHIN KİTABINA KURANA GÖRE FETVA VEREN HOCALAR YOK ARTIK

  • 1