BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Esnaf yapılanmasında ele geçirilmişti: İşte FETÖ soruları!

İZMİR Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ Terör Örgütü’nün Buca esnaf yapılanmasına yönelik geçen hafta düzenlediği operasyonda örgüt mensuplarının yakalanmaları halinde polis tarafından yapılacak sorgu esnasında vermeleri gereken cevaplar bulunmuştu. Notta bulunan 11 soruya örgüt üyelerinden hayal gücüne göre mantıklı cevaplar vermeleri istendiği de öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

BU YORUMU BEĞENMEYENLERİ DE BİR İNCELENMESİ GEREKİR.BENDE DİNLEDİM MÜKEMMEL BİR PROĞRAMDI VE FETÖ İLE İLGİLİ EN FAZLA BİLGİ VERİLEN PROĞRAMDI DİYEBİLİRİM.

BU SORULARI İLAVE EDİN!....

ÇALINAN SORULAR İLE BİR YAKININI DEVLET DE KADRO ALDIRDIN MI?ÇALINAN SORULARI BİR BAŞKASINA SATIP ÖRGÜTE PARA KAZANDIRDIN MI?

Misafir

Habertürkte bu aksamki programı hükümet yetkilileri mutlaka dinlemelidir. Konusmacılar FETO ile mücadelede zaaflar oldugunu kripto alcakların hala faaliyette oldugunu, ayrı koordineli bir birim veya bakanlık kurulmasını, FETo alcagının milyarlaca dolarlık bütceli bir uluslarrası ihanet sebekesi oldugunu vurguladılar. Sadece adli yöntemlerle bu 40 yıllık ihanet sebekesi çökertilemez geregini yapın

Misafir

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinden sonra ürettiği malların elinde kalmasından dolayı pancar üreticisi isyan etti...Bunlarda ne insanlık var, ne haya, ne şeref var” diye konuştu.

  • 1